Oudjaarsdag Training 2017

Training voor het goede doel NMSF

Heb jij al plannen op oudjaarsdag?
Misschien heb je in de ochtend van oudjaarsdag nog een gaatje om wat extra kcal te verbranden tijdens een bootcamp of small group training? Steun daarmee dit jaar dan meteen het MS Fonds. Op 31 december organiseert DSTraining een GRATIS training ten behoeve van het Nationaal MS Fonds. Helaas is bij 2 van onze vaste leden MS vastgesteld. Lees hieronder het verhaal van Angela Akkermans en Rens Deijkers waarom we allemaal een donatie zouden moeten doen aan het MS Fonds.

Meedoen aan deze training?
Wanneer jij wilt meetrainen klik je op één van de onderstaande links en volg de instructies. Iedereen is welkom dus nodig vooral ook vrienden en kennissen uit om mee te doen!

Doneren
Op oudjaarsdag zorgen wij dat er een box klaarstaat voor de donaties. Jij bepaalt uiteraard zelf wat je doneert en je mag jouw donatie in de box deponeren. DSTraining zal na bekendmaking van het totaalbedrag het geld overmaken naar Giro 5057.

Niet trainen toch doneren?
Kun je niet deelnemen aan de training maar wil je wel doneren aan het MS fonds maak dan een bedrag over op Giro 5057

Waarom het MS fonds?
Lees hieronder in de verhalen van Angela en Rens waarom zei vinden dat het belangrijk is dat we allemaal zo veel mogelijk doneren aan het MS Fonds.

Mijn naam is Angela Akkermans en ik sport sinds 2 jaar bij DST. Afgelopen mei heb ik de diagnose Multiple Sclerose (MS) gekregen. Dit was een enorme schok voor mij en mijn omgeving.

MS is een zenuwziekte, een auto-immuunziekte  waarbij de bescherm- en isolatielaag rondom de zenuwen in de hersenen, ruggenmerg en oogzenuwen (het centrale zenuwstelsel) is beschadigd. Hierdoor kunnen onder andere problemen ontstaan met lopen, voelen en zien. De aanvallen zijn onverwacht en onvoorspelbaar en ik weet niet hoe mijn toekomst eruit zal gaan zien.

Ook ik (Rens Deijkers) sport al zo’n 5 jaar bij DSTraining (DST) en heb net als Angela “Multiple Sclerose”. Weet hoe het voelt die onzekerheid, die je vooral in de begin jaren meemaakt. Het ziektebeeld was bij mij, toen net 21 en getrouwd, vrij agressiefs en ben voor een periode van ongeveer 6 weken tot mijn middel verlamd geweest. Gelukkig kwam ik de jaren daarna (door een paardenmiddel “prednison”) er weer bovenop. In die tijd was Sport mijn 2e leven, maar werd toen door verschillend opeenvolgende “shüps”  een halt toegeroepen en door de doktoren ten strengste verboden. Momenteel denkt men daar anders over. “verantwoord sporten” liefst onder begeleiding is toegestaan zelfs gewenst. Momenteel is mijn ziektebeeld “niet Progressief” en al jaren gelukkig vrij stabiel. Sport momenteel 3 keer per week en als ik 1 keer oversla mis ik het. Luisteren naar je lichaam is belangrijk, maar ga niet achter de geraniums zitten, dat is uit ervaring mijn advies.

Heel belangrijk is het om zo gezond mogelijk te leven dmv voeding, sporten, etc. MS is (nog) niet te genezen, onderzoek is nog steeds hard nodig. Sponsor  daarom dit jaar het MS-fonds en kom naar de work-out op oudejaarsdag. Geef je op via een van bovenstaande links.

Steun daarmee het Nationaal MS Fonds zodat er onderzoek naar deze ziekte gedaan kan blijven worden!

Wij hopen op jouw steun. Doe jij tijdens de training op oudjaarsdag een donatie?

Alvast bedankt voor jouw steun!