Sportief evenement in Roosendaal

Ben jij op zoek naar het ultieme eenmalige bedrijfsuitje, dat uitdagende vrijgezellen feest of wil je een groep vrienden gewoon een leuke dag bezorgen? DSTraining biedt allerlei leuke eendaagse sportieve activiteiten. Zo kunt u kiezen voor een mountainbike tocht, bootcamp, footbike tocht of bijvoorbeeld boksen. Maar het kan ook nog gekker; binnen ons netwerk hebben we allerlei samenwerkingspartners waarmee we activiteiten kunnen organiseren, denk aan Shoot-out, bamboe bouwen, een outdoor escape of expeditie Robinson. Kies daarom voor een bedrijfs- of teamuitje bij DSTraining. Onze groepsactiviteiten hebben altijd een sportief karakter en vaak draait het om samenwerken met elkaar, teambuilding, een positieve teamspirit en natuurlijk gezelligheid. Via het contactformulier kunt u meer informatie opvragen of bel direct naar het onderstaande telefoonnummer.

Voor wie?

Ben jij op zoek naar het ultieme bedrijfsuitje dat uitdagende vrijgezelle feest of wil je een groep vrienden gewoon een leuke dag bezorgen?

Waar?

De trainingen kunnen plaatsvinden in onze compleet ingerichte sportstudio aan sportpark vierhoeven in Roosendaal. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om trainingen te verzorgen in het bos rond Visdonk.

Wanneer?

Altijd in overleg kan het sportieve evenement plaatsvinden. Vul ons online contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.