Power Hour training

Power Hour is begeleid sporten met een trainer. Je verbetert hierbij je kracht, mobiliteit en stabiliteit. Tijdens deze training is er veel aandacht voor de technische uitvoering van je oefeningen. Hierdoor is de training geschikt als work-out voor beginners. De trainer kan je helpen met het maken van een programma waarmee jij dichter bij jouw fitheid doelstellingen komt. Deze training vindt plaats met maximaal 4 mensen tegelijkertijd in de bovengym van onze studio. Hierdoor ben je verzekerd van voldoende aandacht en persoonlijke begeleiding. Wil jij beginnen met sporten en hier echt werk van maken ? Dan is ‘power hour’ echt iets voor jou.

Perfecte work out voor beginners

Als beginnende sporter is het belangrijk om te beginnen met een haalbaar doel en een realistisch plan van aanpak. We geven graag een aantal redenen waarom power hour de perfecte workout voor beginners is:

  • Samen met de trainer bouw je langzaam op en forceer je niets. Begin bijvoorbeeld met 1 of 2 keer per week 60 minuten sporten en bouw dit langzaam uit.
  • Samen met andere beginnende sporters volg je de trainingen waarbij ieder zijn eigen doelen probeert te behalen. Samen sporten werkt motiverend.
  • Samen met de trainer stel je realistische doelen en beloon jezelf wanneer je deze hebt behaald. Dit kan je helpen gemotiveerd te blijven.

Door het volgen van de power hour training, kun je als beginnende sporter op een verantwoorde en plezierige manier werken aan je gezondheid en fitheid.

Voor de beginnende sporter

De training vindt plaats in onze DSTraining studio en 24h gym op sportpark Vierhoeven (Nispenseweg 1D). Begeleid sporten onder leiding van een trainer? Boek een gratis proefles.

WAAR?

De training vindt plaats in onze DSTraining studio en 24h gym op sportpark Vierhoeven (Nispenseweg 1D). Begeleid sporten onder leiding van een trainer? Boek een gratis proefles.

WANNEER?

Power Hour vindt plaats op dinsdag en donderdagavond. Voor ons complete lesrooster kijk je hier.