Circuit training

Wil je beginnen met circuit training in Roosendaal? Bij DSTraining bieden we deze training nu ook aan! Circuit training is geschikt voor alle niveaus, ook voor de beginnende sporter. Wil je graag op een rustige manier beginnen met sporten of heb je weinig tijd? Dan is circuit training wat voor jou! Ben je al gevorderder? Bekijk dan ook onze andere trainingen Small Group Training of Bootcamp Training.

Wat is circuit training?

Circuit training is bedoeld voor vetverbranding en spieropbouw. In de trainingen wordt er afgewisseld tussen aerobe training en krachttraining. Je bent continu in beweging met weinig of geen rust tussen de oefeningen door. Dit zorgt ervoor dat jouw hartslag hoog blijft. Wel wordt er afgewisseld tussen het boven- en onderlichaam. Als de oefeningen afgerond zijn is er tijd voor een rustperiode. Hierna kan het circuit nog één of meerdere keren herhaald worden. Ook heeft deze training een laag instapniveau. Daarom is circuit training geschikt voor beginners. Heb je een blessure of vind je op dit moment de Small Group trainingen te intensief? Dan is circuit training voor jou. Plan gemakkelijk een gratis proefles in.

Voordelen circuit training in Roosendaal

Het volgen van circuit training heeft verschillende voordelen. Hieronder een overzicht van de grootste voordelen.

In de sportschool

De circuit trainingen in Roosendaal vinden plaats in de sportschool van DSTraining. In de sportschool kunnen wij namelijk professionele begeleiding bieden tijdens de oefeningen.

Voor beginners

Deze training is uitermate geschikt wanneer je wat extra begeleiding nodig hebt omdat je nog weinig ervaring hebt met sporten, of terugkomt van een blessure. De training vindt plaats in groepjes van maximaal 5 mensen. Heb je niet veel tijd om te sporten? Overweeg dan ook deze training. In 30 minuten werk je een aantal oefeningen af waardoor je sterker en belastbaarder wordt.

Schrijf je nu in voor een proefles

Ben je nieuwsgierig geworden naar circuit training? Schrijf je dan gemakkelijk in voor een gratis proefles. Ervaar hoe het is om maximaal 30 minuten in beweging te zijn en terug te kijken op een goede work-out. Heb je nog andere vragen? Wij helpen je graag verder. Neem eenvoudig telefonisch contact op via +31 6 46 00 53 13 of per mail info@dstraining.nl.

Voor wie is de Circuittraining?

Deze training is uitermate geschikt wanneer je wat extra begeleiding nodig hebt omdat je nog weinig ervaring hebt met sporten, of wanneer je terugkomt van een blessure. De trainingen vinden plaats in
groepjes van maximaal 5 mensen. Heb je niet veel tijd om te sporten? Overweeg dan ook deze training. In 30 minuten werk je een aantal oefeningen af waardoor je sterker, mobieler en belastbaarder wordt.

Waar zijn de trainingen?

De trainingen vinden plaats in onze sportstudio en 24H gym op sportpark Vierhoeven in Roosendaal aan de Nispenseweg 1D.

Wanneer is de Circuittraining?

Circuit training vindt plaats op maandag en donderdagavond van 18.30 tot 19.00. Voor ons complete lesrooster kijk je hier.