Referenties

Personal Training

2019

DSTraining Referentie Verhaal

 

Mirjam

"Voorzichtig gaan zoeken naar hoeveel belasting mijn lijf aan kon"

In april 2019 ben ik begonnen met personal trainingen bij Dion. Met een pijnlijke en hardnekkige schouderblessure, ellebogen die al minstens 5 jaar bijna standaard pijn deden (afwisselend tennis- en golf elleboog), een traag werkende schildklier en nog wat andere hormoon gerelateerde kwaaltjes waardoor ik me echt niet prettig in mijn eigen lijf voelde.  Omdat ik zelf Pilates docente ben, de lat voor mezelf nogal hoog leg en gewend was me sterk te voelen, was ik teleurgesteld in mijn eigen lijf. Ik vond het aan de ene kant lastig om op een andere manier met mijn lijf aan de slag te gaan en toe te geven aan het feit dat Pilates op dat moment niet voldoende voor me deed, aan de andere kant had ik juist behoefte aan iets anders en iemand anders die voor mij na zou denken over de training, zodat ik eens training zou kunnen volgen in plaats van geven.

Tijdens het kennismakingsgesprek vroeg Dion wat me leuk zou lijken om in de trainingen te verwerken. Klimmen, hangen en boksen gaf ik aan. Niet heel handig als je last van je schouder en ellebogen hebt. Dus zijn we heel voorzichtig gaan zoeken naar hoeveel belasting mijn lijf aan kon. Dat is niet heel makkelijk geweest. Er zijn veel dagen geweest dat ik over mijn grenzen gegaan ben en ik voelde me vaak flauw en zwak door alle klachten. Maar dankzij de fijne, relaxte en kundige begeleiding van Dion heb ik volgehouden en heb ik langzaamaan meer kracht op kunnen bouwen en kreeg ik meer inzicht in de blessure zodat ik er zelf ook in mijn eigen lessen meer rekening mee kon houden. De aanvulling van zijn kennis op mijn Pilates kennis heeft me zoveel meer inzicht gegeven. Dat heeft veel toegevoegd voor mij. Daar had ik voordat ik met de training begon helemaal niet over nagedacht. Dat inspireert me enorm en is het kersje op de taart.

Nu 3 kwart jaar later hang ik aan de Monkeybars, kan ik kickboksen en voelt mijn lijf weer als van mij in plaats van het lijf van een “oud wijf”. Als me nu voor een training gevraagd wordt hoe ik me voel,  is het antwoord bijna standaard “goed” in tegenstelling tot een lijstje klachten in de eerste maanden. Mijn schildklier is onder controle en ik denk dat de andere manier van sporten daar ook aan heeft bijgedragen. Mijn schouder blijft een zwakke plek, maar ik weet dat op te vangen door de juiste spieren aan te spreken en soms ook iets eerder over te stappen op een andere oefening.

Sinds een maand of 2 train ik 1 x per week met Dion en 1x met Jan. Jan heeft een hele andere manier van werken en die afwisseling vind ik heel erg prettig. Als ik met Jan train, ben ik absoluut hard aan het werk maar voelt het vaak als een uur “spelen”. Ik hang aan de Monkeybars, doe handstanden, ben aan het kickboksen en word op andere manieren uitgedaagd.

Voordat ik begon was mijn plan 1 maand personal training volgen en dan in een groep mee gaan trainen. Maar de persoonlijke aandacht heeft zoveel toegevoegde waarde dat ik na de eerste maand al naar 2x per week ben gegaan. Gaandeweg het jaar had ik bedacht dat ik mezelf tot het eind van het jaar 2x per week gunde en dan terug zou gaan naar 1x, maar nu het zover is word ik echt niet blij van het idee minder te gaan doen. Ik wil juist meer. Meer van alles waar ik nu mee bezig ben, meer kracht, meer leren en nog meer plezier in en tijdens het trainen.

Mirjam van Loon

45 jaar

Personal Training

2019

Referentie Personal Training

 

Jan

"Blijf gezond door goede beweging"

Ik was zo’n 5 jaar geleden een fanatieke loper die alle andere spiergroepen verwaarloosde. Mijn doel van het sporten bij DSTraining was het verbeteren van mijn spierontwikkeling, naast de loopspieren, en de algehele gezondheid. Mijn knieën waren flink aan het verslijten na al die duurlopen. Mijn doel was de spieren en banden rond de kniespieren weer zo te trainen dat lopen mogelijk bleef. Door blessures en pijn in beide knieën ben ik 4 jaar geleden gestopt met lopen. Door 2 jaar lang 2 keer per week mee te doen aan de small group trainingen, is mijn doel dat ik weer kon lopen (zonder pijn) verwezenlijkt. Na voorzichtig weer te starten met korte loopjes bleek ik zelfs zonder brace (waarmee ik 8 jaar had gelopen) weer te kunnen hardlopen. Inmiddels was ik ook begonnen aan persoonlijke krachttrainingssets gericht op mijn doel: knieën sparen en versterken. Het behalen van mijn doel ging met ups en downs vanwege mijn drukke werkzaamheden. Hierdoor waren er periodes dat ik meer niet dan wel trainde. Hierdoor ging ook mijn gewicht de verkeerde kant op. Dit was het punt om daar eens serieus mee aan de slag te gaan: ik wilde van 97,5 kg afvallen tot onder de 90 kg en daarbij zo trainen dat langere afstanden lopen weer in beeld komt. Momenteel zit ik met mijn gewicht op 88 kg en train ik 3 keer per week, waarvan 1 keer personal training.

Het trainen bij DSTraining is erg leuk door de persoonlijke variatie, betrokkenheid en de uitdaging. DSTraining besteedt veel aandacht aan zijn klanten wat het erg leuk maakt. De trainingen zijn erg gevarieerd. Ik kan na 5 jaar zeggen dat het sporten bij DSTraining echt de moeite waard is.

Tip: Blijf gezond door goede beweging, via DSTraining lukt dit beslist!

Fit in 50 Days

2018

Referentie verhaal van Harry

 

Harry

"Het is supergezellig we weten elkaar op te peppen"

Hoi ik ben Harry Walravens.

Na 50 jaar handballen besloot ik op mijn 62e definitief te stoppen met sporten en te berusten in mijn fysieke ongemakken: versleten knieën, schouders, een kunstheup en altijd pijn. Mijn 4 dochters zagen dat niet zo zitten en hebben mij hierheen geduwd. Na een schoorvoetend begin werd ik na een aantal maandjes, mede door de gezellige sfeer in de diverse groepen, zelfs enthousiast om hier bij DST te sporten.

Na 2 1/2 jaar heb ik dankzij Dion, Patricia en Iwan geleerd wat ik allemaal nog wél kan en dat is veel meer dan ik had gedacht. Alhoewel ik natuurlijk niet meer de jongste ben word ik steeds geweldig ontvangen door mijn collega sporters en ook al is het supergezellig we weten elkaar op te peppen om tot nog betere prestaties te komen.

Ben nu zelfs aan Fit in 50 days begonnen en dat gaat me mede door Dion en Patricia nog lukken ook. De kilo's vliegen er af en ik heb ontdekt dat er nog meer in het leven is dan drank, worst en kaas. Dit ga ik zeker volhouden!!!!!!

Bedankt trainers en medesporters, ik hoop dit nog lang te kunnen doen.

Bootcamp Training

2018

Referentie verhaal van Kim

 

Kim

"Snel bleek het de beste beslissing EVER!"

Hoi, even voorstellen, ik ben Kim,

Toen ik in maart 2018 buiten adem was door m’n ramen te zemen was de maat vol! 3 jaar niets gedaan van sport en net 2 zwangerschappen achter de rug... dat eist zijn tol op je lichaam en je fysiek natuurlijk. Had al eens van “bootcamp” gehoord, DSTraining gevonden op het internet, en gelijk op de knop “proefles” gedrukt!

Het was zo ver, op donderdag ging ik!! Snel bleek het de beste beslissing EVER! ik zag het al gelijk, in deze sportschool hoef je niet in de coolste outfit te staan en hoeft je haar niet goed te liggen! In deze sportschool keek er niemand naar mijn hangbuikje, cellulitiskont, rugvet en vleermuisarmen!! Nee hoor, enkel motiverende woorden en vooral véél lachen!!! Van die lichamelijke ongemakjes blijft na 9 maandjes bootcampen niet veel meer over, want zo een uurtje losgaan laat je vet wel letterlijk smelten als sneeuw voor de zon! Dankzij de motiverende manier van lesgeven en de professionele begeleiding heb je gewoon supersnel resultaat en de vooruitgang die je fysiek voelt is gewoon geweldig!

Ik ging in de eerste plaats om iets te doen dat ik leuk vond, en waar ik voldoening uit kon halen, maar gaandeweg toch ook mijn voeding aangepast en 9 kilo minder ga ik nu nog elke keer met een grote smile naar huis na een training, soms helemaal kapot, maar ALTIJD met een smile! Geweldig bedankt DSTraining!! 40and fit dankzij jullie!

Personal Training

2018

referentie verhaal van Danique

Danique

"Ik kon aangeven waar ik bij sporten enthousiast van word"

In maart 2018 ben ik gestart met personal training bij Patricia. Sporten.... tja, wat moet ik daarover zeggen. In het verleden ben ik vaak hoofdsponsor geweest van diverse sportscholen. Kortom: mijzelf heel enthousiast  inschrijven bij een sportschool en vervolgens na (maximaal) 2 maanden nooit meer gaan, maar  uiteraard wel blijven betalen. Ik heb ervaren dat hardlopen voor mij de meest fijne sport is om te doen, echter ontbreekt ook hier regelmatig de motivatie om structureel te gaan.

Even terug naar  maart dit jaar.... samen met Patricia heb ik een intake gehad en mijn doelen opgesteld, Daarbij kon ik  aangeven waar ik bij sporten enthousiast van word en waar ik minder enthousiast van word (zet mij niet op een fiets in een sportschool, want daar word ik niet blij van). Wat ook heel belangrijk voor mij was, was dat ik mijn "bourgondische " levensstijl aan kon houden. Vanuit dit gesprek ben ik samen met  Patricia aan de slag gegaan, soms zelfs 3 keer per week! Nu 6 maanden later heb ik voor mijzelf een heerlijke  levensstijl kunnen ontwikkelen, uiteraard met Patricia als stok achter de deur en creatieve motivator.

Ik geniet nog steeds van de hapjes en drankjes, maar ik sport ook nog steeds 2 a 3 keer per week, waarvan 1 keer per week personal training. De begeleiding die ik heb gekregen was zo fijn en motiverend  dat ik stiekem ben gaan genieten van het sporten! En wat ook erg fijn is.... Ik ben blij met mijn lijf en voel mijzelf vooral fit en sterk!

Fit in 50 Days

2017

Afvallen met Fit in 50 Days

Marloes

"Nu veel fitter, slaap beter en heb meer energie"

Al jaren ben ik lid van DSTraining, maar dat ik echt ritme en regelmaat had in mijn bezoeken kan ik niet zeggen. Afgelopen september ging de knop om. Ik was in de afgelopen jaren stiekem steeds meer   aangekomen en na 2 zwangerschappen zwaarder dan ooit te voren. Natuurlijk zag ik dit zelf ook al wat langer als ik in de spiegel keek, maar hier echt iets aan doen was me tot nu toe nog niet gelukt. Na   weer een zomer zondigen en nergens op letten had ik hier opeens schoon genoeg van.

Dion stelde voor om, als ik dit echt wilde, deel te gaan nemen aan Fit in 50 days. Ik moest hier wel even over nadenken, want op die weegschaal gaan staan en foto's maken van de beginsituatie was voor mij wel heel erg met ''de billen bloot''. Al snel kon ik juist uit dat dieptepunt mijn motivatie halen. Nu was het klaar en wilde ik er echt  voor gaan.

Ik houd van lekker eten, dus diëten wilde ik absoluut niet. Wel ging ik vanuit de voorbeeldrecepten die bij dit programma hoorde al snel zelf op zoek naar lekkere varianten om de eetmomenten van goede   kwaliteit te houden. Vanaf september stond mijn Pinterest-bord vol met de heerlijkste gezonde recepten. Variatie is voor mij het sleutelwoord geworden. Er is niets wat ik nooit meer eet, maar ik denk wel bewuster na. Op de eerste plaats over mijn boodschappen, waarbij met kleine aanpassingen ik een nieuwe route bewandelde door de supermarkt. Havermout werd 1 van mijn nieuwe ingrediënten waar ik nog steeds eindeloos mee experimenteer, van muffins tot pannenkoekjes en gezonde pizzabodems. Ik heb met Fit in 50 Days geen dag honger gehad en dat is de grootste reden waarom ik dit patroon ook na die 50 dagen met gemak vol heb kunnen houden.

Naast het eten is er regelmaat gekomen in het sporten. Ik ben nu trouw 2x per week bij DSTraining te vinden, waarbij ik ook tijdens de trainingen meer uit mezelf probeer te halen. Daarnaast probeer ik nog 1x per week thuis te sporten. Door de persoonlijke begeleiding van de trainers kan ik op mijn eigen niveau steeds weer zoeken naar de juiste kracht en inspanningsoefeningen, waarbij gelet wordt op mijn zwakke rug. Zo train ik nu maximaal zonder snel blessures te krijgen. Vroeger ''verloor'' ik mezelf snel in spelelementen en ging nog al eens over mijn eigen fysieke grens.

Het getal op de weegschaal was tijdens Fit in 50 Days voor mij erg belangrijk, maar de effecten daarnaast waren misschien nog wel groter. Zo voel ik me nu veel fitter, slaap beter en heb meer energie, daarnaast is kleding kopen weer leuk geworden. In 6 maanden tijd ben ik 10,5 kilo af gevallen en kan nu 2 kledingmaten kleiner shoppen. Fit in 50 Days is voor mij de opstap geworden naar een gezonder en fitter leven als werkende moeder. Weegmomenten plan ik nog steeds in om de paar maanden om ergens een stok achter de deur te houden, maar ik weet en voel dat de grootste verandering al heeft plaats gevonden. Ik wil niet meer terug naar waar ik vandaan kom, geniet nog steeds van eten, maar weet nu ook hoe ik voeding en beweging in balans in kan zetten!

Personal Training

2017

Personal Trainer Dion

Dhr. Verhagen

"Dat ik mij zo lekker kan voelen door te trainen"

Ik voelde mij al een tijd niet fit: at onregelmatig, hoestte veel (rookte zo'n 2 pakjes per dag), had een ronduit slechte conditie en last but not least, was ook veel te zwaar.... Het voelde alsof ik tegen een burn-out aan zat.

Rugklachten

Toen ik 60 was ben ik gestopt met roken en dacht dat het daarmee wel opgelost was. Het hoesten was inderdaad over, maar ik werd nog zwaarder en kreeg tot overmaat van ramp ook veel last van mijn rug. De fysiotherapeut raadde mij ten stelligste aan om onder begeleiding te gaan sporten anders zou mijn rug wel eens het einde van mijn werkzame leven kunnen betekenen.

Actie ondernemen

Een folder van DSTraining had ik al ongeveer een jaar op kantoor naast de computer klaarliggen. Deze manier van trainen sprak mij enorm aan, maar steeds weer kwam het er niet van om echt actie te ondernemen en zelf kon ik de discipline gewoon niet opbrengen om zelfstandig te gaan sporten. Het ging twee keer goed en dan regende het... en ga je niet.

Geen stok, maar U-balk

Ik had geen stok, maar een stalen U-balk achter de deur nodig om te gaan sporten en ik zag mijzelf nog zo snel in een zweterige sportschool gaan trainen nu zeg ik "ik heb nooit geweten dat ik mij zo lekker kan voelen door te trainen".

Fit in 50 Days

2016

Afvallen met Fit in 50 Days

Margo

"Ik ben 15 kg afgevallen in 6 maanden!"

Voor Fit in 50 Days had ik een periode achter de rug van ziekte. Ik was snel vermoeid had snel hoofdpijn en deed hierdoor minder aan lichaamsbeweging en werd steeds zwaarder.

Sporten onder goede begeleiding is voor mij heel belangrijk en het voedingsadvies tijdens Fit in 50 Days heeft ervoor gezorgd dat ik anders naar mijn eetpatroon ben gaan kijken en nu meer afwisselend eet. Die eerste avond kan ik me nog goed herinneren een rondje hardlopen was al teveel dus ik kreeg een step en werd geconfronteerd met mijn slechte conditie. Meteen een doel: dat rondje wilde ik na de 50 dagen wel kunnen.

Trainingen

Tijdens de small-group trainingen wordt echt rekening gehouden met het niveau van de verschillende sporters heb je een blessure dan krijg je een vervangende oefening zo ben je op een juiste manier doelgericht aan het trainen. De eerste weken had ik spierpijn en kwam afgemat maar enthousiast thuis vertelde wat we tijdens de training hadden gedaan en dat ik nooit had verwacht dat te kunnen. Ik was mijn grenzen aan het verleggen, angsten aan het overwinnen en mijn leefpatroon aan het aanpassen en wat had ik daar een plezier in!

Persoonlijke begeleiding

De kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding dat is de kracht van DSTraining. Het feit dat géén enkele training hetzelfde is maakt dat je nergens tegenop hoeft te zien. Je verrast jezelf met wat je kunt. Mijn grote doel was 15-20 kg binnen anderhalf jaar tijd kwijtraken ik ben nu een half jaar verder en 15 kg afgevallen en ga met plezier 3-4 keer per week trainen. Ik geloof weer in mezelf. Oh ja en dat rondje hardlopen kon ik na 50 dagen wel, ik was lopend zelfs sneller dan met de step!

 

Small Group Training

sinds 2014

Groepsles Small Group Training

Bart

"Na 6 weken was ik geen 6 kg kwijt, maar 8 kg"

Als tiener had ik een strak lichaam. Kranten bezorgen, pakketjes rondbrengen, etc. Het was allemaal goed voor mijn conditie. 's Avonds nog wat snacks eten was geen probleem. Na de studentenjaren kwam de tijd van het vaste werk. Geen pakketjes bezorgen, wel om acht uur per dag op een bureaustoel zitten. Mijn workout was een half uurtje per dag lopen tijdens de middagpauze. Zonder het goed te beseffen, was mijn bewegingspatroon veranderd, maar mijn eetgewoonten niet. Een paar gram extra, werd een kilo en na 10 jaar was ik 15 kilo verdikt. Ik wilde mijn oude vorm terug en gezien mijn leeftijd, 32 jaar, moest dat nog kunnen.

De knop ging om: minder eten en meer bewegen. Het was winter en ik wilde een strak lichaam als ik in de zomer op vakantie ging. Mijn eetgewoonten aanpassen kon ik zelf wel, dacht ik. Maar meer bewegen, dat kun je niet alleen. Daar heb je iemand voor nodig die je laat zien waar je het voor doet op de momenten dat je er zelf geen zin meer in hebt. Fitness is niets voor mij, daar ga je op in de massa en mis je dus ook de drang om te gaan sporten met mensen die je kent. Toen kwam ik op de website van Dion. Small Group Training, dat zou wel wat voor mij zijn. Afwisselende oefeningen en lekker buiten, als het weer het toelaat (of ook als het regent weet ik ondertussen, bikkels die we zijn).

De proefles viel hartstikke goed mee, dus ik werd lid van Dion. Wat ik eigenlijk wilde? Die strakke buik die ik als 16-jarige jongen had, die wilde ik weer. Mijn eerste doelstelling werd bepaald: 6 kilo afvallen in 6 weken. Dat is best veel. Maar goed, ik had mijn doel en ik was gemotiveerd. Om dit doel te bereiken, deed ik niet alleen training, maar kreeg ik ook een voedingsschema van Dion. Iets minder eten, geen ongezonde dingen (maar zondigen mag best een keer) en vooral anders eten.

Ik train 2 of 3 keer per week: 2 keer Small Group Training en daarnaast kickboksen of Bootcamp.
Na 6 weken was ik geen 6 kilo kwijt, maar 8 kilo. En hoewel conditie, vetpercentage en spiermassa misschien nog wel belangrijker zijn dan gewicht, ben ik toch best trots dat ik na een half jaar 12 kilo ben vermagerd. Op vakantie ga ik ongetwijfeld met een sterke geest en een gezond lichaam genieten. Dankjewel aan alle groepsleden en trainers. Dankjewel Dion.

Small Group Training

2014

Groepsles Small Group Training

Karin

"Ik ben blij dat ik hier ben gaan sporten"

“Mijn conditie en kracht waren door gezondheidsredenen sterk afgenomen. Na mijn revalidatieprogramma lukte het me niet om zelfstandig verdere progressie te maken. Ik wilde met de Small Group Trainingen op een verantwoorde manier conditie en kracht opbouwen. Door de trainingen heb ik grote vorderingen geboekt, deze zijn boven verwachting."

De trainingen zijn leuk en gevarieerd, bovendien wordt er gekeken naar je persoonlijke omstandigheden. Zo was het in mijn geval goed om met een hartslagmeter te gaan trainen. Er wordt een terugkoppeling gevraagd wat een training met je gedaan heeft, wat natuurlijk erg belangrijk is. Aangenaam verrast dat er zoveel persoonlijke aandacht is, waardoor ik me in korte tijd al op mijn gemak voelde. Dion is erg motiverend, positief en professioneel, hij let goed op je houding bij het uitvoeren van de oefeningen. Pluspunt voor mij was dat ik de hele training mee kon doen hetzij in mijn eigen tempo zonder dat ik de medesporters ophield en me daardoor ongemakkelijk zou voelen.

"Ik ben blij dat ik hier ben gaan sporten. Het heeft me veel gebracht, mijn conditie is beter geworden tevens heb ik veel inzicht verkregen in de mogelijkheden in mijn situatie. Dit dankzij de goede en prettige begeleiding van Dion."

Fit in 50 Days

sinds 2015

Afvallen met Fit in 50 Days

Marieke

"In mijn ogen was dit de ideale aanpak"

Ik heb ervoor gekozen om me aan te melden voor Fit in 50 Days omdat ik fitter wilde worden. Ik had twee zwangerschappen achter de rug en ik merkte dat ik hierdoor lichamelijk best achteruit was gegaan. Ik had een slechte conditie, was minder sterk en ik was ook nog steeds een paar kilo zwaarder dan voor mijn eerste zwangerschap. Mijn jongste dochtertje is nu 1,5 jaar en ik had het moment om weer te beginnen met sporten tot nu toe steeds voor me uit geschoven, vooral vanwege het excuus dat ik het te druk had.

Meet- en weegmomenten

Een vriendin wees me toen op het Fit in 50 Days programma en dit sprak me aan vanwege de extra begeleiding en de meet- en weegmomenten om je vooruitgang te kunnen zien. Mijn eerste doelstelling bij Fit in 50 Days was om te proberen in ieder geval twee keer per week naar de trainingen te gaan en me te houden aan de voedingsadviezen. Hiermee was het dan de bedoeling om ongeveer 2,4 kilo af te vallen en wat strakker te worden. De drie meet- en weegmomenten waren voor mij een goede motivatie om het vol te houden en het boekje met tips en voedingsadviezen gaf me ook wat meer houvast hoe ik dat het beste kon doen.

De trainingen vond ik super leuk! In het begin was het echt zwaar en ik had best veel last van spierpijn, maar na een paar weken werd dit minder en had ik vooral gewoon het gevoel dat ik een goede workout had gehad en was de spierpijn na een dag al weer bijna helemaal weg. Het leukste aan de trainingen vond ik dat ze altijd erg afwisselend waren, ik heb in 50 dagen geen dezelfde training gehad. Ook tijdens de trainingen deden we heel veel verschillende oefeningen, zodat alle spiergroepen van het lichaam aan bod kwamen. Wat ik ook heel fijn vond was dat de trainingen door een vaste trainer gegeven worden en dat de trainingen in kleine groepen met vaak dezelfde deelnemers gegeven werden, zodat ik ook een aantal nieuwe mensen heb leren kennen.

Optimaal resultaat

In mijn ogen was dit dus de ideale aanpak om op een leuke manier fit te worden. Door de begeleiding, kleine groepen en vaste trainers ben je minder snel geneigd om een training over te slaan. Hierdoor heb ik voor mijn gevoel het optimale resultaat behaald. Ik ben uiteindelijk 5 kilo afgevallen, ik voel me fitter, sterker, heb meer energie en zit strakker in mijn vel! Voor mij was het Fit in 50 Days programma dus echt de investering dubbel en dwars waard!

Fit in 50 Days

2014

Afvallen met Fit in 50 Days

Monica

"De combinatie van gezonder eten met daarbij veel sporten"

“Ik wilde de nodige kilo’s afvallen (5 kilo), maar vooral mezelf fitter voelen. Omdat het voor mijn gevoel overzichtelijke periode was, lukte het mij goed om met grote regelmaat te komen trainen. Gemiddeld zo’n 3 a 4 keer per week. Ook thuis moesten ze hier even aan wennen, maar 50 dagen is een prima periode om even alle prioriteit bij 1 ding te leggen, in dit geval het sporten. De krachttrainingen maakte dat ik in mijn spieren snel vooruitgang zag, maar het boksen zorgde weer voor een snelle opbouw van mijn conditie waar ik me heel goed bij voelde.”

“De combinatie van gezonder eten met daarbij veel sporten maakt dat er snel resultaat geboekt werd wat ik ook goed kon zien. Het maken van de foto’s en het vergelijken hiervan zorgde na 25 dagen al voor een boost voor mijn motivatie om ermee door te gaan, omdat het verschil voor mij zo duidelijk was.”

Omdat er veel andere sporters ook mee deden met Fit in 50 Days was het leuk om ervaringen uit te wisselen; recepten uitwisselen, elkaar motiveren om toch die ene training ook nog te gaan, elkaar op de hoogte houden en motiveren door ook buiten de sporttijden actief te blijven (wandelen in je vrije tijd in het bos bv). Omdat de trainingen op je eigen niveau zijn en iedereen hier ook geaccepteerd wordt in waar je staat en waar je vandaan komt, voel je dat je echt trots kan zijn op je eigen behaalde resultaten. Je doet het voor jezelf maar met elkaar.”
“Je blijft niet zomaar weg! De trainingen zijn in kleine groepjes waardoor er veel persoonlijke aandacht is en ik zelf steeds gepusht word om net dat beetje meer uit mezelf te halen waarvan ik dacht dat het er niet meer inzat. Ik ga na een drukke werkdag misschien niet altijd met veel plezier en motivatie sporten maar ik kom er wel altijd vol energie en met motivatie vandaan! Doordat het zo persoonlijk is, kun je ook een appje verwachten als je lang wegblijft wat voor mij vaak net dat steuntje is om weer sneller te gaan na bv een vakantie of een drukke periode.”

“Na mijn deelname aan fit in 50 days is me ook opgevallen dat ik veel minder lichamelijke klachten heb. De kleine pijntjes, lamlendig gevoel en het ‘ziek’ zijn is een heel stuk minder."

Small Group Training

2014

Groepsles Small Group Training

Danielle

"Het is heel afwisselend, ik verveel mij nooit bij de trainingen"

Daniëlle wilde werken aan haar conditie en stelde zichzelf de (zeer heldere) doelstellingen te trainen voor “strakker lichaam, minder vet en meer spier.” Juist deze doelen passen uitstekend bij Small Group Training. Op de vraag of er gekozen wordt voor een goede aanpak antwoordt Daniëlle vastberaden met “Ja absoluut!”. Daniëlle was positief verrast door de afwisselende trainingen: “Het is heel afwisselend, ik verveel mij nooit bij de trainingen."

“Ik werd elk moment gemotiveerd. Er is een punt dat je geen zin meer hebt om door te gaan met een oefening omdat het dan te zwaar wordt, en juist op dat punt wordt je gemotiveerd om door te gaan, dat is pas trainen!“ Bij Small Group Training sport je in een kleine groep onder deskundige begeleiding van een personal training. Daniëlle bevestigt dat dit een erg fijne aanpak is: “Je bent niet alleen en met niet te veel mensen, zodat er constant op je gelet wordt. Wat heel erg fijn is want als je een oefening niet goed doet wordt dat gelijk gecorrigeerd.“

Small Group Training

2014

Groepsles Small Group Training

Nuray

"De aanpak is professioneel"

Voordat Nuray aan Small Group Training begon wist zij al precies waar zij aan wilde werken. Een strakkere buik, heupen en wat afvallen, kortom  “overall meer spierontwikkeling” zoals ze het zelf omschrijft. Eén tot twee keer hardlopen per week gaven haar niet het gewenste resultaat, vandaar dat zij uiteindelijk uitkwam bij DSTraining voor Small Group Training. De trainingen zijn haar erg goed bevallen: “In het begin zijn de oefeningen nieuw, maar met de goede begeleiding was het juist heel leuk om nieuwe oefeningen te doen. Het trainen in klein groepsverband is zeer prettig. Je bent niet de enige die staat te ploeteren, en met de nodige humor vliegt de training zo voorbij. Daarnaast vind ik het lekker dat we bij goed weer buiten trainen.”

Ook over de begeleiding is zij zeer te spreken:

“De leuke en goede persoonlijke begeleiding en de aanmoedigingen. Dan ga je toch een stukje verder dan je denkt te kunnen. Verder is het leuk dat er afwisseling zit in de oefeningen die we doen. Binnen met een lekker muziekje erbij, of buiten in het bos!”
“De aanpak is professioneel. Dit geldt ook voor de andere trainers. Trainers hebben duidelijk kennis van zaken en zijn sociaal begaan met de deelnemers die hun eigen doelen hebben. Daarnaast is het heel betaalbaar.”

Ten slotte ervaart Nuray Small Group Training echt als een verbetering: “Naast de trainingsdoelstelling die ik heb, voel ik mij in het geheel sterker geworden. Fysiek én mentaal!”

Bootcamp Training

2014

Bootcamp Training

Yvette

"Ik ben van boven tot onder strakker dan ooit"

"Diverse takken van sport en nieuwste fitheidsrages heb ik in de loop der jaren met veel enthousiasme gevolgd maar voor mij is de perfecte combinatie van werken aan een betere conditie met krachttraining en dit alles buiten in plaats van in een sportschool te vinden bij Bootcamp Roosendaal.

Het samen sporten met anderen werkt super motiverend en de ervaren trainers weten je precies dat stapje verder te krijgen dan dat je denkt dat je kunt. Ik voel met fitter, heb meer energie en uithoudingsvermogen en last but not least, ik ben van boven tot onder strakker dan ooit."

Bootcamp Training

2013

Bootcamp Roosendaal

Amanda

"Ik vind Bootcamp echt super, een echte aanrader voor iedereen"

Bootcampen?

Zei ik toen mijn zusje het voorstelde. Dat lukt mij echt niet! Ik wilde enorm graag van mijn zwangerschapskilo's af en na een lang twijfelen heb ik mijzelf ingeschreven voor een proefles. Ik vond het super! Een gezellig sfeer, leuke afwisselende oefeningen en lekker buiten! Door de coaches word je goed in de gaten gehouden en door je mede-bootcampers word je gemotiveerd om door te gaan!

Na elke training heb ik nieuwe energie! Ik ben in 4,5 maand mijn zwangerschapskilo's kwijt, mijn conditie is echt verbeterd en mijn lichaam is strakker. Kortom een geweldig resultaat in korte tijd! Ik vind bootcamp echt super, een echt aanrader voor iedereen!

Bootcamp Training

2012

Bootcamp Roosendaal

Iris

"Bootcamp maakt je strakker, fitter en sterker"

"Als je mij ziet bootcampen, zie je me zuchten, kreunen en zweten, maar ondertussen vind ik het superleuk om te doen. Bootcamp maakt je strakker, fitter en sterker en je traint spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had.

Je bent lekker in de frisse buitenlucht bezig en je kunt trainen op je eigen niveau. Geen les is hetzelfde. Door de persoonlijke begeleiding en gemotiveerde groep zet ik me veel beter in dan ik zou doen op een sportschool, waardoor je dus snel resultaat merkt!"

Bootcamp Training

2012

Bootcamp Training

Petra

"Voor mij een stimulans om door te gaan met meer bewegen"

"Bootcamp, in het begin zag ik er een beetje tegenop. Dat zal wel voor super atleten zijn... Maar al de eerste keer bleek dat je de oefeningen op je eigen niveau mee kunt doen. Hierdoor ben ik heel wat fitter geworden de laatste tijd.

Sommige oefeningen kon ik de eerste keer maar 3 keer, nu gaat dat inmiddels veel beter. De sfeer is gezellig. Voor mij een stimulans om door te gaan met meer bewegen. Aanrader!"

Bootcamp Training

sinds 2012

Bootcamp Roosendaaal

Albert

"Inmiddels heb ik meer conditie, kracht en ik ben gewicht kwijt geraakt"

"Na jaren gesport te hebben op een sportschool werd het tijd voor iets nieuws! Ik ben met Bootcamp begonnen via mijn werkgever, helaas stopte dit in verband met te weinig animo. Omdat ik het buiten sporten heel leuk vond ben ik op zoek gegaan naar Bootcamp mogelijkheden in Roosendaal. Zo ben ik vorig jaar begonnen bij Bootcamp Roosendaal.

Wat ik leuk vind is met een gezellige groep mensen in groepsverband sporten, de variatie aan spiergroepen die getraind worden, en de training die door de trainers bij Bootcamp Roosendaal word geven is zeer goed. Inmiddels heb ik meer conditie, kracht en ik ben gewicht kwijt geraakt. Ik raad dit zeker iedereen aan die van buiten sporten houd, met een gezellige groep mensen in combinatie met top trainers iedere keer weer een top prestatie willen leveren."

Bootcamp Training

2012

Bootcamp Roosendaal

Kiki

"Je hebt er gewoon plezier in om door weer en wind te trainen!"

"Sinds een tijdje bezig met de bootcamplessen en je merkt dat je conditie, uithoudingsvermogen en energie omhoog gaan. Aan het einde van de les heb je een supergevoel! Doordat je lekker buiten sport met een groep leuke mensen heb je er gewoon plezier in om door weer en wind te trainen!"

Bootcamp Training

2012

Bootcamp Roosendaal

Renske

"Bootcamp is een uitdagende en leuke manier om fit te worden en te blijven!"

"Bootcamp is de perfecte manier om op een leuke manier aan je conditie te werken. De eerste trainingen vond ik erg zwaar maar door de goede begeleiding van Dion en de andere trainers en de gezellige sfeer in de groep is het goed vol te houden. Al na een paar weken merkte ik dat mijn conditie vooruit ging en dat ik strakker in mijn vel zat.

Het leuke van Bootcamp is het sporten in de buitenlucht in combinatie met de persoonlijke begeleiding en de gezelligheid van mede bootcampers. Door de veelzijdige oefeningen die je kunt aanpassen aan je persoonlijke niveau train je in één uur je hele lichaam en daag je jezelf uit om je grenzen te verleggen. Bootcamp is een uitdagende en leuke manier om fit te worden en te blijven!"

Bootcamp Training

sinds 2011

Bootcamp Training

Ingrid

"Mijn conditie een stuk verbeterd is en ik een stuk strakker en sterker ben"

"Na al meer dan een jaar bootcampen bij Bootcamp Roosendaal kan ik met recht zeggen dat het geen les hetzelfde is en dat houdt het heel leuk en gevarieerd. Daarnaast zijn alle trainers super gemotiveerd om het meeste uit jezelf te halen (waardoor je toch altijd net 1 keer meer kan opdrukken, optrekken, lunge, crunche of een stukje verder kan rennen).

Het sporten in de buitenlucht vind ik heerlijk, zelfs in de regen, in de sneeuw en met 6 graden onder nul. Elke les doet er een gezellige en enthousiaste groep mensen mee en voor mezelf kan ik in ieder geval zeggen dat mijn conditie een stuk is verbeterd en ik een stuk strakker en sterker ben geworden."

Bootcamp Training

sinds 2012

Bootcamp Roosendaal

Leonie

"Mijn conditie ging vooruit, mijn lichaamsbouw veranderde"

"Sinds een jaar doe ik mee aan de bootcamp lessen via DSTraining. In het begin 1 à 2 keer in de week. Toen merkte ik al wat een positieve invloed deze manier van sporten op mij had. Mijn conditie ging vooruit, mijn lichaamsbouw veranderde, en ik vond het zelfs leuk om te doen.

Ik vond het zo afwisselend en zelfs zo gezellig, dat ik mijn abonnement bij de sportschool stopzette en 3 keer in de week ging bootcampen. Ik zorg er zelfs voor dat ik geen les hoef te missen, zelfs niet als het vriest, regent of tropisch warm is!"

Bootcamp Training

2011

Bootcamp Training

Alexander

"Je verbetert je eigen conditie in een natuurlijke omgeving op je eigen niveau"

"Met een gemotiveerde groep actievelingen ga je wekelijks op zoek naar uitersten op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen en snelheid. Door elkaar te motiveren kun je net dat extra stapje maken. Je verbetert je eigen conditie in een natuurlijke omgeving op je eigen niveau."

Bootcamp Training

sinds 2011

Bootcamp Training

Louise

"Het leuke aan Bootcamp vind ik dat je in groepsverband voor jezelf traint"

"Het leuke aan Bootcamp vind ik dat je in groepsverband voor jezelf traint. Het kan op je eigen niveau, maar je hebt toch de teamspirit. Je ziet ook snel resultaat. Het is een leuke combinatie van uithoudingsvermogen en kracht. Alle oefeningen die je in de sportschool kunt doen, doen wij buiten met de middelen die er zijn. En het is een stuk goedkoper. Vooral omdat toch het persoonlijke trainingsaspect eraan zit.

Je wordt goed in de gaten gehouden door de trainers of je wel op de juiste manier je oefeningen uitvoert, en dat is iets wat je bij een sportschool toch mist. Al met al een leuke, betaalbare en snelle manier om in vorm te komen."

Personal Training

2011

Lyndsey Pfaff Personal Training door DSTraining

Lyndsey Pfaff

"Professionele training"

In mijn drukke leven met tv opnames, werk en kleine kindjes die veel tijd van je vragen, kwam ik tot de conclusie dat ik al veel te lang niets meer aan mijn gezondheid had gedaan. Het werd tijd voor verandering en omdat ik het type ben dat zoiets niet uit zichzelf doet heb ik contact gezocht met Dion.

Lyndsey Pfaff met Personal Trainer Dion

Kennismaking met DSTraining

Tijdens onze kennismaking kwam ik erachter wat ik echt wilde. Mezelf gezonder en fitter voelen! De positieve benadering van Dion zorgt ervoor dat ik iedere training tot het uiterste van mijn kunnen ga. Hij voelt precies aan wanneer hij me moet motiveren en doet dat op een subtiele niet commanderende manier.

Professionele training

Dion heeft me kennis laten maken met hardlopen, mountainbiken, kickboksen en functional fitness. De trainingen zijn professioneel opgebouwd waardoor ik inmiddels merk dat ik mezelf fitter en gezonder voel, een betere nachtrust heb en dat mijn kleren veel ruimer zitten. Maar buiten dat ga ik nu regelmatig op eigen houtje een uurtje hardlopen in het bos, dat is iets waar ik nog het meest trots op ben. In het begin kon ik maar 1,5 minuut joggen, nu loop ik 20 minuten aan één stuk. Ik ben inmiddels veranderd van de non-actieve Lyndsey naar de sporty-Pfaff waardoor ik ook meteen het goede voorbeeld geef aan mijn kinderen.

Mental coach

Dion is voor mij niet alleen een personal trainer en voedingsadviseur, maar ook een mental coach want na iedere personal training heb ik weer het gevoel dat ik de hele wereld aankan. Mijn nieuwe doel is het lopen van de 10 miles van Antwerpen. Tijdens sommige trainingen van Lyndsey zijn er videobeelden gemaakt. Via de linkjes hieronder krijgt u een impressie van de trainingen van Lyndsey met Dion.

Aflevering 1: Eerste kennismaking.

Aflevering 2: Loop en bokstraining samen met Dion

Aflevering 3: In verband met haar doelstelling (Ten Miles van Antwerpen) gaan Lyndsey en Dion samen hardlopen

Personal Training

2012

Personal Training Thuis

Mevr. Groenewege

"Doel glansrijk gehaald"

Ergens in oktober 2011 woog ik erg zwaar, mijn kleding zat (al)weer strak. Ik wist dat ik te dik was, maar ik was net een struisvogel. Ik keek in de spiegel en hield mezelf voor dat het best wel meeviel en dat ik er best goed uitzag. Eigenlijk hetzelfde als anorexia patiënten overkomt, maar dan andersom.

Foto’s als bewijs

Ergens wist dat ik mezelf voor de gek hield, maar hield dit in stand om toch tevreden met mezelf te zijn. Ik was dat diep van binnen niet en dus groeide ik (in de breedte) voort. Ik wilde ook niet op de foto want dan zag ik opeens hoe ik echt was en schrok ik mezelf rot. Daarom heb ik toen in oktober 2011 bewust een aantal foto's van mezelf laten nemen door mijn zoon. In mijn meest afslankende kleding (vond ik). Enfin, die foto’s staan hiernaast en daar heb ik een tijd lang naar gekeken. Ik ben dus echt dik. Maar wat kan ik daaraan doen?

Ik heb in het verleden allerlei diëten gevolgd, maar nooit volgehouden. Dat heb ik voor mezelf geëvalueerd. Ik was, nog steeds trouwens, ervan overtuigd dat dieet en sport het enige zijn wat mij succes zouden kunnen brengen. Sport je op een sportschool en je hebt geen zin, dan ga je gewoon niet. Lekker makkelijk. En dat is in het verleden dus ook gebeurd. Geen tijd, moe, ver rijden etc.

Personal trainer

Ik kwam tot de conclusie dat ik iemand nodig had die bij mij thuis kwam. Geen smoesjes meer. Zo kwam ik op personal training terecht. Ik wilde wel graag een gecertificeerde personal trainer. Zo kwam ik bij Dion terecht. Ik had mijn eigen dieet en Dion keurde dat goed. Mijn doel was om 31 kg af te vallen.

De eerste conditie/kracht test ging zoals ik verwachte. Geen conditie en geen kracht. Bijna geen van de oefeningen kon ik uitvoeren. Daarop is een speciaal programma van steeds 6 weken gemaakt. In het begin elke dag een half uurtje bewegen. Dat viel zwaar. Maar ik wilde wat dus ik moest er ook wat voor over hebben.

Via de SenseWear test was daar de conclusie: ik bewoog dagelijks 33% van wat ik zou moeten bewegen. Pfff dat kwam even binnen. Waar moest ik die tijd vandaan halen? Na veel zweet (ja het is niet anders) ben ik steeds meer ruimte gaan maken voor bewegen.

Testmomenten

Iedere 6 weken werd ik getest. Met de 6 weken metingen wordt ook je conditie vooruitgang gemeten. Dat is goed want je wilt vooruit, het maakt het tot een soort van prestatiedrang en zo wordt je dus je eigen stok achter de deur (en dat werkt uiteindelijk toch het beste). De vooruitgang die ik zichtbaar boekte, was de grootste stimulans om door te gaan.

Ik had nooit gedacht dat ik het nog eens zou zeggen, maar ik vind bewegen inmiddels zelfs leuk en doe het met veel plezier. Ook iets dat ik nooit had verwacht. Ik haatte het om te zweten. Als je ziet waar je in een jaar tijd toe in staat bent?!

Doel glansrijk gehaald

Inmiddels ben ik zelfs 35 kg afgevallen en veel fitter. Vooraf verwachtte ik dat ik met ‘harde’ hand zou gaan sporten onder leiding van een personal trainer. Maar ik vond de personal training door DSTraining erg stimulerend en de persoonlijke noot was zeker een van de sterke punten.

Ik doe het nu op eigen kracht, maar zonder de goede begeleiding was het me zeker te weten niet gelukt. Mijn vader noemde het mijn beste investering van 2012. Ik geloof dat ik het met hem eens ben. De basis is nu gelegd voor een gezond leven. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

Personal Training

2007

Personal Training door Dion Koens

Mevr. de Weijer

"De teller staat nu op – 30 kg"

Een half jaar geleden (2007) was ik mijn ‘oude’ levensstijl heel erg beu en besloot ik om de knop om te gooien en er wat mee te gaan doen.

Niet alleen voor filmsterren

Na de nodige lijnpogingen (die niet hielpen op de lange termijn) ben ik in contact gekomen met Dion. Een personal trainer? Dat is toch niets voor mij, dat is meer iets voor filmsterren…? Maar, niets is minder waar! Tijdens het kennismakingsgesprek werd er aan mij gevraagd of we lekker even een rondje gingen lopen! Nou ja lekker? Dat kon er bij mij nog niet in. Ik vind sporten heel erg leuk maar er moest wel een wedstrijdelement in zitten. Na dat rondje lopen en kletsen had ik meteen wel een goed gevoel, hier zag ik mezelf wel mee verder gaan.

Eerste training

De eerste training zijn we begonnen met 30 seconde joggen (klinkt heel weinig maar voor mij was dat al een hele inspanning) en 1 minuut lopen. Een uur later kwam ik helemaal afgepeigerd thuis maar ik was wel voldaan. De 2e training was boksen, kon ik me helemaal niets bij voorstellen: boksen in je eigen woonkamer! Ik dacht dat doe ik wel even maar niets is minder waar, wat is dat zwaar. Maar je krijgt er wel een enorme kick van.

Opbouwen

De eerste fitness training was heel erg heftig en ik merkte ook meteen van alles aan mijn lichaam, die was dus duidelijk niets gewend! Dit werd door Dion ook meteen goed opgepakt en serieus genomen. Even een stapje terug en weer opnieuw opbouwen (vraag niet meteen teveel van jezelf was zijn vaste slogan).

Nieuwe gewoonte

Ook op het gebied van voeding is er een hoop veranderd. Normaal dacht ik nooit na over wat ik at en hoeveel. Nu ben ik er heel bewust mee bezig, dit was in het begin heel erg vermoeiend heel de dag op een andere manier met voeding bezig zijn, maar ondertussen bevalt het heel erg goed en wordt het steeds meer een gewoonte!

Trots!

Gelukkig word ik 1x in de week ook beloond als ik op de weegschaal sta: de teller staat nu op – 30 kg. Ben super trots op mezelf maar ik ben er nog lang niet. Ik hoop nog zo’n 20 kg af te vallen!!

Ik sportte 2 à 3 keer in de week met Dion en deed zelf ook nog het nodige aan sport. Een druk sportief leven dus… Maar tot nu toe bevalt het me prima, het is ook een enorme kick dat je merkt dat je conditie zo vooruit gaat. Ik zit nu (al) echt lekker in mijn vel. Dit natuurlijk dankzij de geweldige begeleiding van Dion!

Personal Training

2009

Personal Trainer Dion

Dhr. van der Net

"Veel vooruitgang"

Toen ik al ruim 20 jaar niets aan sport had gedaan, vond ik het tijd worden om hier verandering in te brengen. Ik ben lid geworden van de plaatselijke voetbalclub waar ik maar liefst 2x geweest ben. Daarna heb ik me ingeschreven bij een fitnesscentrum met de gedachte:’Morgen begin ik echt’. Mijn laatste poging was iedere ochtend hardlopen, maar steeds als ik wilde beginnen regende het of had ik een ander zeer geldig excuus. Daarnaast werkte mijn zelfverzonnen dieet ook prima:’Ik kwam namelijk precies 700 gram per week aan’.

Veel vooruitgang

Tot ik voor mijn verjaardag het personal pakket van DSTraining cadeau kreeg van mijn vrouw. Toen kon ik er niet meer onderuit en ben begonnen met 2x per week sporten. Weer of geen weer. Na 2 maanden ben ik in overleg met Dion begonnen met een intensief trainingsprogramma waarbij ik iedere dag sportte. Dat was zwaar, maar is me goed bevallen omdat ik veel vooruitgang heb geboekt. Ik voel me fitter, ben 5 kilo en 15 centimeter kwijt en heb een veel beter uithoudingsvermogen. Inmiddels train ik weer 2x per week met Dion om fit te blijven. De trainingen die hij geeft zijn leuk, afwisselend en zeer professioneel.

Personal Training

2008

Personal Training Roosendaal

Mevr. de Leeuw

"Personal trainingen daagt me uit"

Vanuit m'n burn out situatie ben ik bij DSTraining terecht gekomen. Dit om te kijken wat kan en wil mijn lichaam. Was al wel een sportief persoon maar trainde vrij eentonig. Heb gemerkt dat de personal trainingen me uitdaagde om iets verder te gaan.

Heb ook flink wat spierpijn gehad, maar dit gaf ook wel een goed gevoel. Verder heb ik de persoonlijke gesprekken tijdens de trainingen ook als zeer fijn ervaren. In het voorjaar hoop ik weer een beroep op Dion te kunnen doen en wil hem enorm bedanken voor hetgeen hij tot nu toe heeft gedaan. Ik zal de trainingen de komende tijd zeker gaan missen.

Personal Training

Sinds 2007

Personal Training door Dion

Dhr. en Mevr. Roobol

"De trainingen zijn lekker intensief"

Onder leiding van Dion trainen mijn echtgenote en ik iedere week fanatiek, met als doelstelling fit en gezond te blijven.

Fitter & gezonder

Dankzij hem en de professionele sporttrainingen die hij ons geeft, blijven we gemotiveerd om te sporten. We voelen ons fitter en gezonder sinds we zijn begonnen met personal training.

De trainingen zijn lekker intensief, waardoor douchen zeer noodzakelijk is na het sporten.

Personal Training

2007

Personal Training bij DSTraining

Dhr. van den Hooven

"Fitter, gezonder, energieker"

In 2007 kwam ik in contact met Dion nadat ik, na jaren van ongezond eten en te weinig beweging, besloten had om aan mijn gezondheid te gaan werken.

Afwisseling

Ik houd van afwisseling in mijn trainingen waardoor Dion me kennis heeft laten maken met thuisfitness, boksen, (hard)lopen, wielrennen en aquajogging.

Fitter, gezonder, energieker

Inmiddels ben ik een aantal jaar verder en voel ik mezelf fitter, gezonder, energieker en ik vind het sporten nog steeds leuk en gezellig. Daarnaast heb ik ingezien dat het belangrijk is om niet zomaar een training over te slaan, waardoor ik nu consequent minimaal 1 keer per week sport.