Personal training Roosendaal

Personal training in Roosendaal is geheel afgestemd op jouw doelstellingen en behoefte. Op deze manier gaan wij goede relaties aan met onze klanten. Steeds meer mensen komen erachter dat een gezond en fit lichaam de sleutel is tot een gelukkiger leven. Jouw trainer helpt je daar graag bij met doelgerichte fitness, persoonlijke begeleiding en lifestyle coaching.

Jouw doelen bereiken?

Personal training is de meest effectieve en resultaatgerichte manier om jouw doelen te bereiken. DSTraining werkt met personal trainers in Roosendaal die jou inspireren, motiveren en stimuleren om alles uit jezelf te halen. In dé binnen- en buitensportschool van Roosendaal kun je onder uitstekende begeleiding van onze gecertificeerde coaches sporten en werken aan jouw doelstellingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Wat is personal training in Roosendaal?

Personal training is sporten onder professionele begeleiding. Een persoonlijke trainer zorgt voor motivatie en geeft advies op maat voor jou. Wat je doel ook is: afslanken, sterker worden, leefstijl verbeteren, revalideren of gewoon lekker sporten: Personal Training bij sportschool DSTraining in Roosendaal betekent dat je sport onder professionele begeleiding van een personal trainer.

Voor wie is personal training geschikt?

Sporten met een personal trainer is geschikt voor iedereen die iets wil veranderen aan zijn of haar huidige lifestyle. Omdat de aanpak van onze trainers volledig persoonlijk is, maakt jouw instapniveau niet uit. Wil je graag eerst een gratis proefles? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Waar kan ik met een personal trainer sporten?

Heb je interesse in fitness met een personal trainer bij een sportschool bij jou in de buurt? Jouw personal coach staat voor je klaar op de Nispenseweg in Roosendaal. Wij sporten zowel binnen als buiten. Genoeg uitdaging dus! Wil je meer weten? Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

Wanneer kan ik bij DSTraining sporten?

Je kunt met onze personal trainer zelf jouw sportmomenten afstemmen. Heb je een druk schema, bijvoorbeeld vanwege je werk of kinderen? Onze trainers overleggen graag met jou wat de ideale sportmomenten zijn. Bij DSTraining kun je daarnaast trainen wanneer het jou uitkomt, wij zijn namelijk 24/7 geopend.

Onze personal trainers

Maak kennis met ons team van gepassioneerde en gecertificeerde trainers. Zij zijn niet alleen jouw coaches, maar ook je motivators en supporters op elke stap van je fitnessreis.

Trainer Dion

Dion

Als personal coach met specialiteiten in o.a. functional fitness en core & stability training kan Dion tijdens groepstrainingen ook op persoonlijk niveau perfect differentiëren. Hierdoor zijn de trainingen van Dion voor iedereen leuk: van beginner tot gevorderde. Dion is een echte motivator en met een kwinkslag humor weet hij ook gegarandeerd jouw lachspieren aan het werk te zetten.

Trainer Iwan

Iwan

Iwan is een sporter in hart en nieren. Sinds 1997 is hij fanatiek bezig met krachttraining. Daarnaast is hij in 2000 begonnen met boksen en in 2011 bood zijn agenda weer wat ruimte om ook nog fanatiek met Krav Maga aan de slag te gaan. Sinds november 2016 geeft hij ook trainingen voor DSTraining, je kunt hem tegenkomen bij alle trainingen die we bieden.

Jouw succesverhaal begint hier

Twijfelt u of een personal trainer in Roosendaal bij u past? Bekijk dan eens de succesverhalen en referenties van een aantal sporters bij DSTraining. Ben je klaar om te beginnen aan jouw transformatie? Neem contact met ons op voor een gratis proefles en ontdek wat DSTraining voor jou kan betekenen.

Mijn doelstelling: strakker worden

"Ik was nooit echt een fanatieke sporter en conditioneel niet in vorm. Ik ben begonnen met de bootcamp trainingen. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat ik iets wilde veranderen in mijn levensstijl. Nadat ik conditioneel goed in vorm begon te raken, heb ik mezelf een nieuw doel gesteld: sterker worden. Dit wilde ik realiseren met personal training. Hierbij kwam voor het beste resultaat ook voedingsadvies kijken. Dit voedingsplan heeft mijn trainer afgestemd op mijn doel. De combinatie van het gestructureerd trainen en het houden aan een voedingsplan is een verandering in mijn levensstijl geweest. Ik werd steeds zelfverzekerder en krijg veel complimenten van de mensen om mij heen."

Mijn doelstelling: meesporten met mijn kinderen

"Ik wilde mee kunnen sporten met mijn jonge kinderen. Afvallen was niet echt het doel. Ik wilde simpelweg weer fit worden en belastbaar zijn. Bij DSTraining bepaalt je eigen manier van bewegen je doel. Er wordt zeker geholpen om er het beste uit te halen. De flexibiliteit in aanbod maakt het voor iedereen toegankelijk, ik heb best veel lessen geprobeerd en afgewisseld voor ik het juiste ritme had. Personal Training in Roosendaal bij DSTraining was de investering zeker waard. Gezondheid en jezelf fit voelen is het resultaat en dat telt."

Mijn doelstelling: herstellen van een blessure

"Met een pijnlijke en hardnekkige schouderblessure en een traag werkende schildklier ben ik begon met personal training in Roosendaal bij Dion. Als pilates docente leg ik de lat voor mezelf nogal hoog en ik was teleurgesteld in mijn eigen lijf. Ik had behoefte aan iemand anders die voor mij zou nadenken over de training, zodat ik eens training zou kunnen volgen, in plaats van geven. Dankzij de fijne, relaxte en kundige begeleiding van Dion heb ik volgehouden. Mijn lijf voelt weer als van mij. Voordat ik begon was mijn plan om één maand personal training te volgen en dan in een groep mee te gaan trainen. De persoonlijke aandacht heeft echter zoveel toegevoegde waarde dat ik alleen maar meer wil!"

Startgewicht personal trainingResultaat van personal training Roosendaal      Succesverhaal personal coachResultaat gewichtverlies personal training      Referentie van Mirjam over personal training