Supplementen magnesium, omega 3, vitamine D en creatine

Moet ik supplementen slikken? Dit is de vraag die velen zichzelf stellen. Wij willen je dan ook de volgende vragen terug stellen; Belemmert slaaptekort jou in het dagelijks leven? Heb je last van of ben je overgevoelig voor stress? Heb je last van stemmingswisselingen? Heb je moeite om wekelijks voldoende vis binnen te krijgen? Is het voor jou moeilijk om dagelijks minimaal 1 uur in het zonlicht te komen? Kun je op een of meerdere vragen antwoorden met ja, lees […]

Lees meer

Flammkuchen met zalm

Wil je dit recept vaker eten? Print het recept hier gemakkelijk uit.   Meer gezonde recepten? Wil je meer gezonde recepten maken? Bekijk dit overzicht voor onder andere eiwitrijke ontbijtjes, gezonde lunches en voedzame avondmaaltijden. Ook zijn er recepten te vinden voor andere verantwoorde tussendoortjes.

Lees meer

Pompoen kerriesoep

Een gerecht laag in calorieën en met verse ingrediënten. Een echte aanrader Wil je dit recept vaker eten? Print het recept hier gemakkelijk uit.   Meer gezonde recepten? Wil je meer gezonde recepten maken? Bekijk dit overzicht voor onder andere eiwitrijke ontbijtjes, gezonde lunches en voedzame avondmaaltijden. Ook zijn er recepten te vinden voor andere verantwoorde tussendoortjes.

Lees meer

Eiwitrijke pindakaas-banaan smoothie

Binnen vijf minuten een heerlijke en gezonde smoothie maken? Wil je dit recept vaker eten? Print het recept hier gemakkelijk uit.   Meer gezonde recepten? Wil je meer gezonde recepten maken? Bekijk dit overzicht voor onder andere eiwitrijke ontbijtjes, gezonde lunches en voedzame avondmaaltijden. Ook zijn er recepten te vinden voor andere verantwoorde tussendoortjes.

Lees meer

Appelkransjes

Een lekker en simpel gerecht voor de kerstdagen? Dat kan met dit simpele en snelle gerecht. Wil je dit recept vaker eten? Print het recept hier gemakkelijk uit.   Meer gezonde recepten? Wil je meer gezonde recepten maken? Bekijk dit overzicht voor onder andere eiwitrijke ontbijtjes, gezonde lunches en voedzame avondmaaltijden. Ook zijn er recepten te vinden voor andere verantwoorde tussendoortjes.

Lees meer

Pindakaas koekjes

Ben jij dol op pindakaas? Maak dan deze makkelijke, gezonde en snelle tussendoortje. Wil je dit recept vaker eten? Print het recept hier gemakkelijk uit.   Meer gezonde recepten? Wil je meer gezonde recepten maken? Bekijk dit overzicht voor onder andere eiwitrijke ontbijtjes, gezonde lunches en voedzame avondmaaltijden. Ook zijn er recepten te vinden voor andere verantwoorde tussendoortjes.

Lees meer
Mug cake eiwit

Proteïne Mug Cake

Altijd al eens een proteïne mug cake willen maken? Hierbij een recept voor een eiwitrijke versie van de chocolade mug cake. Je kan het op verschillende momenten op de dag eten. Het is namelijk lekker als tussendoortje of als toetje! Het is snel en gemakkelijk te maken. Na 1 minuut heb je een lekkere en gezonde mug cake. Wat is een Mug Cake? Een mug cake is een heerlijk cakeje voor één persoon. Je bereidt deze gezonde een mug cake […]

Lees meer
Een recept voor heerlijke wraps.

Gezonde wraps

Een gezonde wrap voor de lunch of avond eten? Met dit makkelijke en gezonde recept eet je binnen 5 minuten. Snel te bereiden, gezond en lekker! Ook is het gemakkelijk te variëren met andere toppings. Nog meer gezonde wraps Een wrap geeft de mogelijkheid om veel te variëren met toppings. Zo kun je andere vleeswaren erop leggen, groenten of een andere spread gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een avocado of spinazie erin leggen. Of een wrap gemaakt van groenten. Zo […]

Lees meer

Goede doelen training 2021

Heb jij al plannen op de ochtend van 2e kerstdag? Ieder jaar organiseert DSTraining een training voor het goede doel. Dit jaar doen we dat niet op 1 maar op 2 manieren. Een sponsorloop op Landgoed Lievensberg in Bergen op Zoom op zondag 26 december. De starttijd en aanmelden kan via het lesrooster. Een online workout via teams om 10 uur. De volledige opbrengst van beide trainingen wordt gedoneerd aan Stichting Stop hersentumoren. Wat is het? De sponsorloop is een […]

Lees meer

Guilt free brownies – Onbezorgd genieten

Dit is een recept voor een geweldige guilt free brownies! Ideaal om wat extra proteïnen binnen te krijgen en te genieten! Heb je de brownes al een keer gemaakt en ben je op zoek naar meer gezonde recepten? Kijk dan hier voor meer heerlijke en gezonde recepten.

Lees meer