Bootcamp Training in Roosendaal

Een bootcamp training is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband. Weer of geen weer, je bent altijd in een groep buiten aan het sporten. De focus ligt op goede uitvoering van de oefeningen met de juiste intensiteit. De lessen vinden altijd plaats in de buitenlucht. De oefeningen tijdens deze bootcamp doen we voornamelijk met het eigen lichaamsgewicht. Hierdoor is de intensiteit vrij hoog, waardoor dit niet voor iedereen geschikt is. Je kunt instromen bij deze trainingen wanneer je minimaal 1 KM onafgebroken kunt joggen, twijfel je? We bieden ook een Low Intensity bootcamp aan, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten!

Voor wie is de bootcamp?

Bootcamp in Roosendaal is ideaal voor iedereen tussen 16 en 65 jaar die als doel heeft om meer spierkracht en uithoudingsvermogen op te bouwen. Bij de bootcamp trainingen sport je buiten en in een kleine groep, onder begeleiding van onze trainers.

Waar is de bootcamp training?

De bootcamp training start vanaf de sportstudio van DSTraining op sportpark Vierhoeven aan de Nispenseweg 1D in Roosendaal. De training zal zoveel mogelijk plaatsvinden in de bosrijke omgeving van onze studio.

Wanneer is de bootcamp?

Iedere dag vinden er bootcamp trainingen plaats bij DSTraining in Roosendaal. Heb je interesse in onze bootcamp trainingen? Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op. Bekijk ook onze tarieven.