Bootcamp Training in Roosendaal

Een bootcamp training is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband. Weer of geen weer, je bent altijd in een groep buiten aan het sporten. De focus ligt op goede uitvoering van de oefeningen met de juiste intensiteit. De lessen vinden altijd plaats in de buitenlucht. De bootcamp trainingen zijn erg geschikt voor mensen die alles uit een training willen halen. Zij zijn al wat jaren bezig met het opbouwen van conditie en fit worden. In groepsverband maak je elkaar sterker tijdens de oefeningen zodat iedereen alles kan geven. Ben je nog een beginnende sporter? We bieden ook een Low Intensity bootcamp aan, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten!

Onderdelen van de Bootcamp training

Bootcamp voor beginners en gevorderden: Onze trainingen zijn toegankelijk voor iedereen. Kies voor onze low intensity bootcamp als je net begint, of daag jezelf uit met onze reguliere sessies als je al ervaring hebt. Hierbij doen we dezelfde oefeningen, maar dan met een lagere intensiteit. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen niveau blijven sporten.

Bootcamp training in de buitenlucht: Geniet van de frisse lucht en natuurlijke omgeving van Roosendaal terwijl je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen en conditie. Onze outdoor trainingen zijn de perfecte manier om fit te worden en te blijven.

Focus uithoudingsvermogen: Onze bootcamp sessies zijn ontworpen om je fysieke grenzen te verleggen, met een balans tussen krachttraining en het verbeteren van je cardiovasculaire gezondheid.

Gezellige en motiverende groepstraining: Train samen met een gemotiveerde groep onder begeleiding van onze professionele trainers. Samen sporten is niet alleen leuker, maar helpt ook om elkaar naar een hoger niveau te tillen.

Voor wie is de bootcamp?

Bootcamp in Roosendaal is ideaal voor iedereen tussen 16 en 65 jaar die als doel heeft om meer spierkracht en uithoudingsvermogen op te bouwen. Bij de bootcamp trainingen sport je buiten en in een groep, onder begeleiding van onze trainers.

Waar is de bootcamp training?

De bootcamp training start vanaf de sportstudio van DSTraining op sportpark Vierhoeven aan de Nispenseweg 1D in Roosendaal, iedere dinsdag en donderdag. Op zaterdag bieden we ook een bootcamp training aan op Kynotrain hondenschool west Brabant in Rucphen. De training zal zoveel mogelijk plaatsvinden in de bosrijke omgeving van onze studio.

Wanneer is de bootcamp?

Op dinsdag, donderdag en zaterdag vinden er bootcamp trainingen plaats bij DSTraining in Roosendaal. Heb je interesse in onze bootcamp trainingen? Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op. Daarnaast bieden wij dagelijks trainingen aan voor alle niveaus.

Meld je aan voor een gratis proefles

Benieuwd hoe een Bootcamp Training van DSTraining in Roosendaal eruitziet?

Meld je aan voor een gratis proefles en ervaar het zelf! Vul ons contactformulier in of bel ons op +31 6 46 00 53 13 voor meer informatie.