Bootcamp Training in Roosendaal

Een bootcamp training is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband. Weer of geen weer, je bent altijd in een groep buiten aan het sporten. De focus ligt op goede uitvoering van de oefeningen met de juiste intensiteit. Door ons systeem leer je iedere dag de technieken van een andere oefening en iedere training sluiten we af met een finisher waardoor iedereen voldaan naar huis gaat! Wij bieden twee vormen bootcamp aan. Op de eerste plaats de reguliere bootcamplessen. Deze vinden altijd plaats in de buitenlucht. De oefeningen tijdens deze bootcamp doen we voornamelijk met het eigen lichaamsgewicht. Hierdoor is de intensiteit vrij hoog ,waardoor dit niet voor iedereen geschikt is. Op de tweede plaats bieden we de zogenoemde all level bootcamp lessen aan. Deze lessen bevatten invloeden uit crossfit – strongman – gewichtheffen en natuurlijk bootcamp. Deze lessen zijn geschikt voor alle niveaus.

Voor wie is de bootcamp?

Bootcamp in Roosendaal is ideaal voor iedereen tussen 16 en 65 jaar die als doel heeft om meer spierkracht en uithoudingsvermogen op te bouwen. Bij de bootcamp trainingen sport je buiten en in een kleine groep, onder begeleiding van onze trainers.

Waar is de bootcamp training?

De bootcamp training start vanaf de sportstudio van DSTraining op sportpark Vierhoeven aan de Nispenseweg 1D in Roosendaal. De training zal zoveel mogelijk plaatsvinden in de bosrijke omgeving van onze studio.

Wanneer is de bootcamp?

Iedere dag vinden er bootcamp trainingen plaats bij DSTraining in Roosendaal. Heb je interesse in onze bootcamp trainingen? Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op. Bekijk ook onze tarieven.