Bootcamp Training in Roosendaal

Een bootcamp training is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband. Weer of geen weer, je bent altijd in een groep buiten aan het sporten. De focus ligt op goede uitvoering van de oefeningen met de juiste intensiteit. De lessen vinden altijd plaats in de buitenlucht. De bootcamp trainingen zijn erg geschikt voor mensen die alles uit een training willen halen. Zij zijn al wat jaren bezig met het opbouwen van conditie en fit worden. In groepsverband maak je elkaar sterker tijdens de oefeningen zodat iedereen alles kan geven. Ben je nog een beginnende sporter? We bieden ook een Low Intensity bootcamp aan, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan sporten!

Onderdelen van de Bootcamp training

De oefeningen tijdens deze bootcamp doen we voornamelijk met het eigen lichaamsgewicht. Hierdoor is de intensiteit vrij hoog, waardoor dit niet voor iedereen geschikt is. De onderdelen bestaan uit:

Kracht en coördinatie

Uithoudingsvermogen

Conditioneel

Je kunt instromen bij deze trainingen wanneer je minimaal 1 KM onafgebroken kunt joggen.

Ben je een beginnende sporter dan is de low intensity bootcamp echt iets voor jou. Hierbij doen we dezelfde oefeningen, maar dan met een lagere intensiteit. Hierdoor kan iedereen op zijn eigen niveau blijven sporten.

Voor wie is de bootcamp?

Bootcamp in Roosendaal is ideaal voor iedereen tussen 16 en 65 jaar die als doel heeft om meer spierkracht en uithoudingsvermogen op te bouwen. Bij de bootcamp trainingen sport je buiten en in een kleine groep, onder begeleiding van onze trainers.

Waar is de bootcamp training?

De bootcamp training start vanaf de sportstudio van DSTraining op sportpark Vierhoeven aan de Nispenseweg 1D in Roosendaal. De training zal zoveel mogelijk plaatsvinden in de bosrijke omgeving van onze studio.

Wanneer is de bootcamp?

Iedere dag vinden er bootcamp trainingen plaats bij DSTraining in Roosendaal. Heb je interesse in onze bootcamp trainingen? Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op.

Benieuwd hoe een Bootcamp Training van DSTraining in Roosendaal eruitziet? Bekijk onderstaande video en ontdek of de training iets voor jou is.