Power Boxing

De methode waardoor boksen laagdrempelig wordt, maar vooral veilig en verantwoord door iedereen beoefend kan worden. In deze intensieve en gevarieerde trainingen werk je aan conditie, kracht, coördinatie en snelheid. Bovendien heeft boksen mentale voordelen. Het neemt stress weg en het geeft een boost aan je zelfvertrouwen! Je traint in een kleine groep zodat er veel persoonlijke aandacht is. Tijdens iedere training zal er een stukje techniek behandeld worden, afkomstig uit diverse vechtsporten. Je traint niet tegen elkaar, maar met elkaar. Sparren maakt dus geen deel uit van de trainingen! Trek je voor het eerst de handschoenen aan of heb je al ervaring met vechtsport, de trainingen zijn voor ieder niveau toegankelijk! Heb jij zin om op een leuke, afwisselende manier fysiek en mentaal sterker te worden? Schrijf je nu in of meld je aan voor een gratis proefles!

VOOR WIE?

Door het gebruik van kussens kunnen we echter wel alle stoot- en traptechnieken uitvoeren. Omdat er sprake is van indirect fysiek contact is iedereen verplicht bokshandschoenen en scheenbeschermers te dragen. Power Boxing is energiek, maar vooral erg leuk! Geschikt voor jong en oud.

WAAR?

De training vindt plaats in de DSTraining studio op sportpark Vierhoeven (Nispenseweg 1D).

WANNEER?

Elke donderdagavond om 20:00uur. Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op. Klik hier voor onze tarieven.

“Train, Hard”