Power Boxing

De ultieme trainingsmethode om te werken aan je weerbaarheid, conditie, spierversteviging én vetverbranding: Power Boxing. Sporten in een kleine groep zoals je het nog niet eerder ervaren hebt. Geïnspireerd door verschillende vechtsporten en door iedereen te beoefenen. Op een recreatieve manier train je op een hoog tempo samen met een trainingspartner aan diverse stoot, trap en zelfverdedigingstechnieken. De energie spat er van af! Sparren maakt geen onderdeel uit van de oefeningen, je bokst met elkaar en niet tegen elkaar.

VOOR WIE?

Door het gebruik van kussens kunnen we echter wel alle stoot- en traptechnieken uitvoeren. Omdat er sprake is van indirect fysiek contact is iedereen verplicht bokshandschoenen en scheenbeschermers te dragen. Power Boxing is energiek, maar vooral erg leuk! Geschikt voor jong en oud.

WAAR?

De training vindt plaats in de DSTraining studio op sportpark Vierhoeven (Nispenseweg 1D). We hebben mogelijkheden om van daaruit te gaan sporten in de bosrijke omgeving van de studio.

WANNEER?

Iedere dag vinden er trainingen plaats. Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op

“Train, Hard”