Fit in 50 Days

Het leven om ons heen gaat razendsnel, we hebben het ontzettend druk en ook nog eens te weinig tijd. Het lichaam krijgt veel te verduren en we maken niet altijd de beste keuzes voor onszelf. Probeer dan maar eens vitaal, fit en in conditie te blijven.

De oplossing: Fit in 50 days

Vitaliteit, voldoende beweging gecombineerd met een gezond eetpatroon. Het succes zit in de combinatie van meerdere factoren die zorgen voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven. 

''Change happens when the pain of staying the same is greater than the pain of change''

Voor wie is Fit in 50 Days?

Fit in 50 Days is voor iedereen die blijvende veranderingen in zijn leefstijl wil doorvoeren voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven.

Waar zijn de trainingen van Fit in 50 Days?

Je kunt jouw trainingen, challenges en opdrachten afwerken waar en wanneer je wilt. Je kunt deelnemen in de groepslessen van DSTraining, je kunt vrij trainen in de studio van DSTraining of je kunt zelfstandig thuis of in het bos jouw workouts afwerken.

Wanneer is Fit in 50 Days?

Starten met jouw traject is mogelijk vanaf 6 mei 2023.

 

Hoe gaan we te werk?

Fit in 50 Days vindt plaats in groepsverband. We communiceren dmv een groepsapp en voeren challenges uit die je kunt vinden in onze DSTraining app. Jouw doel van Fit in 50 days wordt om zoveel mogelijk punten te scoren tijdens de 50 dagen. Hoe meer punten je scoort hoe groter het resultaat dat je mag verwachten.
De eerste groepsbijeenkomst vind plaats op zaterdag 6 mei en hier ontvang je het Fit in 50 Days boekje en alle uitleg omtrent de challenges die je tijdens Fit in 50 days kunt uitvoeren.
Tijdens Fit in 50 days kun je op de momenten dat het jou uitkomt sporten of challenges uitvoeren. Je ontvangt meerdere keren per week informatie die jou helpt bij het bepalen en behalen van jouw doelstellingen en je kunt natuurlijk zoveel vragen stellen als je wilt. In de groep houden we elkaar scherp, gemotiveerd en geïnspireerd. Daarnaast ondersteunen we elkaar ook waar nodig. Als afsluiter is er nog een groepsbijeenkomst waarin wordt geëvalueerd en hier vieren we onze behaalde resultaten doormiddel van een sportieve afsluiter.
.

Wat zijn de kosten en opbrengsten?

De kosten voor dit alles bedragen €75 dat is slechts €1,50 per dag. Dit bedrag levert jou het volgende op:

  • Fit in 50 days informatie boekje
  • Iedere dag challenges, opdrachten en informatie om mee aan de slag te gaan.
  • Veel artikelen die aanzetten tot zelfcoaching.
  • Een verbindende community die elkaar ​motiveert, stimuleert en inspireert.
  • Gedurende 50 dagen altijd binnen 24 uur reactie van je coach.

Fit in 50 days is voor iedereen toegankelijk, intern of extern zonder extra verplichtingen. Het is natuurlijk mogelijk om binnen DSTraining te gaan trainen voor extra begeleiding tijdens jouw trainingen. Heb je na de eerste 50 dagen je doel behaald? Perfect! Dan zorgen we er ook voor dat je deze levensstijl vasthoudt. Je kunt onze coach altijd nog benaderen voor extra ondersteuning want je wordt toegevoegd aan de Fit in 50 days community app als je dat wenst.

Fit in 50 Days succesverhalen

Lees hier alle referenties>>

Afvallen met Fit in 50 Days

Margo

"Ik ben 15 kg afgevallen in 6 maanden!"

Afvallen en Afslanken

Cyriel

"Deze doelstelling heb ik zeker behaald"

Afvallen met Fit in 50 Days

Angelo

"Open cultuur en een gevarieerd programma"

Afvallen en afslanken met Fit in 50 Days

Denise

"Leuke afwisselende trainingen"