Bedrijfsreferenties

Fiets evenement

Bedrijfsuitje Advantech

 

Advantech

"Een paar uurtjes pittig fietsplezier"

Alle 71 kantoren van Advantech over de hele wereld vierden in 2013 het 30 jarig bestaan van het bedrijf met een fiets evenement. Zo ook het kantoor in Breda. Wij wilden hier graag een sportief karakter aan geven en samen met een aantal Europese klanten en ons personeel kregen we een Mountainbike Clinic voorgeschoteld door DSTraining.

Deze middag werd volledig verzorgd door DSTraining. We zijn, na een instructie en onder begeleiding van zo’n 5-tal instructeurs, in verschillende groepen verdeeld (ongeoefend, geoefend en experts). De mountainbike routes en de begeleiding in de Boswachterij van Dorst zorgden voor een paar uurtjes pittig fietsplezier bij onze klanten en collega’s, we kijken terug op een leuk teambuilding evenement!

Niet alleen het huren van de mountainbikes en de vergunning,  maar er waren ook kleedkamers met douches geregeld, voor het verkleden en opfrissen  voorafgaand en na het fietsen. Dion heeft tevens gezorgd voor een terrasmogelijkheid onderweg en een diner arrangement na afloop.

We hebben met zo’n 50 personen deelgenomen en twee collega’s (beginners) zijn zelfs besmet geraakt met het mountainbike-virus naar aanleiding van deze clinic!

Sportieve evenementen

Bedrijfsuitje Groenhuysen

 

Groenhuysen

"We vinden de clinics dan ook absolute aanraders!"

Om met de collega’s van Groenhuysen lekker in beweging te zijn, hebben we met ons teamuitje twee sportieve evenementen bij DSTraining gevolgd: een mountainbike clinic en een boks clinic

Alle deelnemers waren zeer positief over de verschillende clinics, omdat er rekening werd gehouden met de verschillende niveaus, er was voor ieder wat wils. Men kon kiezen uit boksen/zelfverdediging, mountainbiken, bootcamp en samenwerkingsspelen. De medewerkers vonden het een leuke ervaring en waardeerden de clinics dan ook als uitstekend in een door Groenhuysen uitgevoerde enquete. De variatie, het bezig zijn in de buitenlucht (was ook prachtig weer) en dat er lekker aan de conditie is gewerkt was erg leuk.

De sterke punten van de clinics waren de professionele uitstraling, het rekening houden met verschillende niveaus en het inspelen op de groep. De trainers bij de boks clinic waren serieus, maar niet ‘drillerig’. Vooral de combinatie van zelfverdediging met boksen was hierbij erg leuk. We vinden de clinics dan ook absolute aanraders!