HET TEAM

Hoofdtrainer Dion

Dion

Personal trainer - Eigenaar

"Change happens when the pain of staying the same is greater than the pain of change!"

Ik ben in 2007 begonnen met DSTraining. Eerst personal training bij mensen aan huis en in 2011 ben ik gestart met Bootcamp Roosendaal. De groepsles is later uitgebreid met Small Group Training en Fifty Fit waarmee eigenlijk ieder niveau bij ons kan trainen. Na het CIOS in 2001 heb ik in de afgelopen jaren opleidingen gedaan op verschillende vlakken. Van coaching tot blessure behandeling en van voedingscoach tot (top)sportbegeleiding.

Inmiddels hebben we met het DST team een toffe sportstudio op één van de mooiste locaties van Roosendaal en wij hopen jou hier graag een keer te mogen begroeten.

DST Trainer Jan

Jan

Personal trainer - Eigenaar

"Verandering is een feit, progressie is een keuze"

Trainen is voor mij meer dan een hobby. Het is een deel van mijn leven. Ik werk sinds 2001 bij het Korps Mariniers en in 2017 heb ik de opleiding Instructeur Fysieke Training & Sport gevolgd bij de Mariniers. Hierin kwamen o.a. de opleidingen Personal Trainer, Looptrainer, Fitness Instructeur, Mountainbike Trainer, MMA Instructeur en Outdoor Trainingen aan bod. Door deze opleiding heb ik gemerkt dat ik naast zelf trainen, het erg leuk vind om training te geven.

Voor mij gaat trainen in de basis om 3 dingen: Uitdagend, resultaatgericht en vooral plezier! Ik weet het één en ander over uitdagingen en grenzen verleggen en als je wilt, help ik je graag met het verleggen van de jouw grenzen! Ik hoop je snel te zien in 1 van mijn trainingen!

DST trainer KIM

Kim

Personal trainer

"Be the best version of yourself!"

Doelen behalen... de weg ernaar is soms het mooist! Zelf enorm gebeten door de sportmicrobe, vind je mij zeer frequent bij DST, om een bootcampje of groepsles mee te pakken, of om andere mensen aan het werk te zetten, zij het om doelen te behalen, te ontstressen of voor de gezelligheid, al deze aspecten komen zeker aan bod tijdens de trainingssessies bij DST! Zelf heb ik jaren aan wielrennen gedaan en nu de fiets aan de haak hangt ben ik heel blij iets gevonden te hebben waar ik ook helemaal tot het gaatje kan gaan en helemaal mezelf kan zijn in een top sfeertje! Samen met jou zorg ik ervoor dat je de beste versie van jezelf wordt!!

Working hard for something u love is called a PASSION! Hopelijk tot snel!

DSTraining Trainer Crossfit Dennis

Dennis

Personal trainer

"Geen uitstel, geen excuses. Nu!"

Van kinds af aan ben ik heel actief geweest in sport, dit begon met voetbal en judo en later ijshockey, mountainbiken en Crossfit. In mijn carrière als beroepsmilitair merkte ik de fysieke en mentale voordelen die ik hierdoor had opgedaan. Ook in de rol van instructeur is sport voor mij een belangrijk onderdeel in het programma. Niet alleen de fysieke inspanning maar ook mentale ontspanning tijdens of na een workout zorgt voor een hogere levenskwaliteit bij de deelnemers. Tijdens stages in het onderwijs als beweegdocent zag ik dit ook met regelmaat terug.

Mijn passie, opgedane kennis en ervaring breng ik nu over op anderen. Hierbij leer ik iedere dag weer van de mensen die ik begeleid. Sinds 2008, na het behalen van de Commando opleiding leef ik volgens het moto ‘Geen uitstel, geen excuses. Nu!’ Ik hoor graag naar welk doel ik jou kan helpen.

DST kinderbootcamp trainer Amy

Amy

Kinder bootcamp trainer

"Sporten moet leuk zijn!"

Sinds 2015 ben ik mij aan het specialiseren in de motorische ontwikkeling van kinderen. Dit doe ik onder andere door de master Kinderfysiotherapie te volgen, maar sinds maart '19 ook door kinderbootcamp lessen aan te bieden bij DSTraining.

De energie die je van kinderen krijgt is inspirerend. Kinderen zorgen ervoor dat je je moet blijven ontwikkelen qua lesinhoud. De lessen zorgen ervoor dat de kinderen flink in beweging komen, maar het moet vooral heel erg leuk zijn. Dat is het allerbelangrijkste. Zo leuk, dat ze niet doorhebben hoe hard ze aan het werken zijn.

DST Klusjesman Harry

Harry

Onderhoud

"Old But Still Going Strong"

Nadat ik gestopt was met handbal (50 jaar!) en met een naderend pensioen besloot ik dat het wel kon met actief sporten en wilde op mijn lauweren gaan rusten. Het lichaam wilde ook niet meer zo, veel blessures, een kunstheup enz.

Mijn dochters hebben me ongeveer 3 jaar geleden met Dst in contact gebracht en na een aarzelend begin, voel ik me als een vis in het water. Sport 3 tot 5 keer in de week, tel mijn zegeningen (dus wat ik wél kan) ben 13 kilo kwijt en heb zoveel energie dat ik zowat de hele studio heb verbouwd (letterlijk dan hè). Ben ondertussen pensionado, maar weet heel goed raad met mijn vrije tijd, die breng ik heel vaak door in de sportstudio. Zalig om met anderen sportief bezig te zijn en dan gaat een klusje in één moeite door. Voor een geintje ben ik altijd te vinden maar ga graag nog een sportieve uitdaging aan.

Allround trainer Marc

Marc

Inval trainer

"Vet verbranden doet pijn maar geeft hele mooie littekens. SPIEREN!"

Marc is een echte bootcamp fanatiekeling! Als ik zelf geen training geef, kun je me nog weleens tegenkomen als deelnemer. Ik heb een ware groepsmentaliteit en mijn motto is dan ook 'Samen uit, Samen thuis'. Zelf houd ik naast bootcamp van hardlopen, mountainbiken, zaalvoetbal en fitness. Mijn trainingen zijn altijd verrassend en Ik haal het maximale uit iedere deelnemer afzonderlijk.

Allround trainer Bart

Bart

Inval trainer

"Train met plezier maar ook als een kampioen."

Sport brengt mensen samen, het draagt bij aan een gezond lichaam en een gezonde geest.

Door mijn kantoorbaan zit ik soms te lang en te vaak stil op mijn comfortabele stoel. Na een dag kantoorwerk vind ik het fijn om te gaan hardlopen, mountainbiken, wielrennen of bootcamp training te pakken. Zoals je ziet ligt mijn specialiteit op het duurvermogen. Hierdoor raakt mijn hoofd leeg en gaat het stress niveau omlaag, zo krijg ik weer meer mentale energie en ben ik klaar voor de volgende werkdag en uitdagingen. Kom jij een keer samen met mij trainen?

Allround trainer Iwan

Iwan

Inval trainer

"Eat, Sleep, Train, Repeat"

Iwan is een sporter in hart en nieren. Sinds 1997 is hij al fanatiek bezig met krachttraining. Daarnaast is hij in 2000 begonnen met boksen en in 2011 bood zijn agenda weer wat ruimte om ook nog fanatiek met Krav Maga aan de slag te gaan.

Iwan heeft zichzelf altijd enorm geïnteresseerd voor alles wat te maken heeft met sport en gezondheid. Sinds november 2016 geeft hij ook trainingen voor DSTraining, je kunt hem tegenkomen bij alle trainingen die we bieden.

DST webdesign Peter

Peter

Webmaster

"Waar een wil is, is een weg"

Na ruim 10 jaar actief te zijn geweest als trainer op een sportclub, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als Zzp-er aan de slag gegaan als Personal Trainer, Groepsles instructeur en voedingscoach.

Zo gezegd zo gedaan en in 2014 was ik fulltime zelfstandig actief. Maar eind 2015 ben ik na een operatie in de schedel (brughoek tumor), moeten stoppen. Sinds 2018 ondersteun ik met een combinatie van mijn vorige beroep ICT-er en mijn sportverleden, voor website-ondersteuning bij DSTraining en schijf ik een Blog over mijn aandoening.