HET TEAM

Hoofdtrainer Dion

Dion

Hoofdtrainer

"Change happens when the pain of staying the same is greater than the pain of change!"

Dion is de oprichter van Bootcamp Roosendaal. In 2011 vond hij het tijd dat Roosendaal kennis ging maken met de leuke outdoor fitnessrage genaamd Bootcamp. Als personal trainer met specialiteiten in o.a. functional fitness en core & stability training kan hij tijdens groepstrainingen ook op persoonlijk niveau perfect differentiëren, waardoor zijn trainingen voor iedereen leuk zijn: van beginner tot gevorderde. Dion is een echte motivator en met een kwinkslag humor weet hij ook de lachspieren aan het werk te zetten.

Allround trainer Patricia

Patricia

Trainer

"Nothing is impossible if you believe in yourself"

Sport is een rode draad in mijn leven. Na mijn opleiding Sport&Bewegen, waar ik tevens Fit!vak A heb behaald besloot ik gaandeweg toch maatschappelijk voor een andere carrière. Hiervan ben ik gelukkig (gedeeltelijk) op terug gekomen en ben ik sinds de zomer van 2017 werkzaam bij DSTraining, waar ik met super veel plezier werk. Hierin probeer ik tijdens de groepslessen voor een ontspannen sfeer te zorgen, waarin de leden voor zichzelf en met elkaar tot het uiterste gaan. Om zo met een lach en een voldaan gevoel naar huis te gaan en dichter bij hun persoonlijke doelstellingen te komen.

Allround trainer Marc

Marc

Trainer

"Vet verbranden doet pijn maar geeft hele mooie littekens. SPIEREN!"

Marc is een echte bootcamp fanatiekeling! Als ik zelf geen training geeft, kun je me nog weleens tegenkomen als deelnemer. Ik heb een ware groepsmentaliteit en mijn motto is dan ook 'Samen uit, Samen thuis'. Zelf houdt ik naast bootcamp van hardlopen, mountainbiken, zaalvoetbal en fitness. Mijn trainingen zijn altijd verrassend en Ik haal het maximale uit iedere deelnemer afzonderlijk.

Allround trainer Bart

Bart

Trainer

"Train met plezier maar ook als een kampioen."

Sport brengt mensen samen, het draagt bij aan een gezond lichaam en een gezonde geest.

Net zoals zoveel mensen heb ik een kantoorbaan. Soms zit ik ook te lang en te vaak stil op mijn comfortabele stoel en lijkt de afstand van mijn bureaustoel tot de koffieautomaat of auto de grootste afstand van de dag. Na een dag werken kom je thuis en dan vind ik het fijn om te gaan hardlopen, met de mountainbike door de bossen te crossen, met de racefiets de regio te verkennen of even een bootcamp te pakken. Hierdoor raakt mijn hoofd leeg, gaat het stress niveau omlaag, mijn stemming verbeterd en mijn concentratie vermogen stijgt, zo krijg ik weer meer mentale energie en ben ik klaar voor de volgende werkdag en uitdagingen.

Allround trainer Iwan

Iwan

Trainer

"Eat, Sleep, Train, Repeat"

Iwan is en sporter in hart en nieren. Sinds 1997 is hij al fanatiek bezig met krachttraining. Daarnaast is hij in 2000 begonnen met boksen en in 2011 bood zijn agenda weer wat ruimte om ook nog fanatiek met Krav Maga aan de slag te gaan.

Iwan heeft zichzelf altijd enorm geïnteresseerd voor alles wat te maken heeft met sport en gezondheid. Sinds november 2016 geeft hij ook trainingen voor DSTraining je kunt hem tegenkomen bij alle trainingen die we bieden.

DST Trainer Jan

Jan

Trainer

"Verandering is een feit, progressie is een keuze"

Trainen is voor mij meer dan een hobby of een manier van ontspanning. Het is een deel van mijn leven. Ik werk sinds 2001 bij het Korps Mariniers. Hiervoor moet je fit zijn en tegen een stootje kunnen.

In 2017 heb ik de opleiding Instructeur Fysieke Training & Sport gevolgd bij de Mariniers. Hierin kwamen o.a. de opleidingen Personal Trainer, Looptrainer, Fitness Instructeur, Mountainbike Trainer, MMA Instructeur en Outdoor Trainingen aan bod. Door deze opleiding heb ik gemerkt dat ik naast zelf trainen, het erg leuk vind om training te geven.

Lekker trainen in een groep als ontspanning, fit willen worden of het blijven, samen met je trainer doelen stellen en keihard werken om deze te behalen. Trainen kan voor iedereen anders zijn. Voor mij gaat het in de basis om 3 dingen: Uitdagend, resultaatgericht en vooral plezier! Ook weet ik het één en ander over uitdagingen en grenzen verleggen en als je wilt, help ik wil je graag met het verleggen van de jouwe!

Ik hoop je snel te zien in 1 van mijn trainingen!

DST Trainer Annemieke

Annemieke

Trainer

"Explore Beyond Limits!"

Wat jaren geleden begon als hobby om mezelf fitter te voelen en een gezondere levensstijl aan te meten is zich uiteindelijk gaan ontwikkelen in het feit dat ik kort daarna ben begonnen als groepsles instructrice, vervolgens Fitvak A en B heb behaald en inmiddels de opleiding beweginsdeskundige voor mensen met diabetes en Senioren Sport succesvol heb afgerond.

Mijn focus is om andere mensen tools en ervaringen aan te reiken op weg naar een verbeterde versie van zichzelf waardoor men het beste uit zichzelf kan halen! Hoe bereikt u uw doelen en resultaten? Kort maar krachtig en brutaal eerlijk : door de aangereikte tools die uw trainer U aanbiedt ook daadwerkelijk te gebruiken en dit vol te houden! Uw doorzettingsvermogen en wilskracht worden ondersteund door uw trainer/coach, maar uiteindelijk bent U diegene die het plan van aanpak zal uit moeten voeren.

Explore Beyond Limits, zodat U nog trotser of weer trots op uzelf kan zijn.