HET TEAM VAN DSTRAINING

Dion

Personal trainer - Eigenaar

"Change happens when the pain of staying the same is greater than the pain of change!"

Ik ben in 2007 begonnen met DSTraining. Eerst personal training bij mensen aan huis en in 2011 ben ik gestart met Bootcamp Roosendaal. De groepsles is later uitgebreid met Small Group Training en Fifty Fit waarmee eigenlijk ieder niveau bij ons kan trainen. Na het CIOS in 2001 heb ik in de afgelopen jaren opleidingen gedaan op verschillende vlakken. Van coaching tot blessure behandeling en van voedingscoach tot (top)sportbegeleiding. Ook ben ik bij DSTraining actief als personal trainer.

Inmiddels hebben we met het DST team een toffe sportstudio op één van de mooiste locaties van Roosendaal en wij hopen jou hier graag een keer te mogen begroeten.

Trainer Joeran

Joeran

Personal trainer

"Passie, progressie en plezier."

Mijn bloed gaat sneller stromen van sport en techniek. Na een omweg in de autotechniek heb ik mijn weg gevonden naar het trainersvak. Na struggles met mijn eigen levensstijl, waarin een verkeerd voedingspatroon en weinig beweging een grote rol speelden, ben ik het over een andere boeg gaan gooien. Mede hierdoor is mijn passie voor training geven en coaching ontstaan. Zelf heb ik veel plezier in sporten. Ik houd me vooral bezig met krachttraining, Crossfit en hardlopen maar ook een potje tennis op zijn tijd vind ik tof om te doen.

Inmiddels heb ik bij een voetbalclub, een fysiotherapiepraktijk, in een sportschool en in een crossfit box ervaring opgedaan die ik graag met jullie wil delen.Ik probeer mijn passie en plezier in sport over te brengen naar jou om zo samen de progressie te maken die jij graag wil zien. Mijn credo is dan ook: ‘Waar een wil is, is een weg’.

Trainer Iwan

Iwan

Personal trainer

"Eat, Sleep, Train, Repeat"

In 2016 begonnen als trainer bij DSTraining. Dit vanuit mijn passie en plezier in sport, met name krachttraining. Ik ben daarnaast vooral bezig met boksen, Krav Maga en hardlopen. Maar een pittige crossfit training of een bootcamp in het bos kan ik ook zeer waarderen. Tijdens elke training proberen je grenzen steeds een stukje te verleggen, dit kan zijn door nieuwe vaardigheden aan te leren, techniek te verbeteren of zwaarder in gewicht te gaan. Dit is wat trainen zo leuk en uitdagend maakt.

Annemieke

Personal trainer

"Explore Beyond Limits"

Wat klein begon in 2012 als o.a. Les Mills Body Vive groepsles instructeur is uitgegroeid naar personal trainer en sportcoach. Hierin begeleid ik mensen op weg naar een gezondere leefstijl en een verbeterde (gezondere) versie van zichzelf op het gebied van voeding, beweging, training en een goede nachtrust.

Wij willen allemaal bepaalde doelen bereiken, maar toch ook gezellig sociaal doen en lekker eten. 

Mede daardoor ben ik in 2014 mijn bedrijf Letimi Sports gestart. Doorgestroomd van allround fitness instructeur naar personal trainer en uiteindelijk afgestudeerd als bewegingsdeskundige Diabetes. Ook heb ik een extra opleiding gevolgd als bewegingsdeskundige Senioren.

Ik hoop jullie snel een keer tegen te komen tijdens een van de trainingen bij DSTraining en anders zie ik jullie, wanneer ik jullie zie!

Kim

Trainer

"Don’t wish for it, work for it."

Hoi! Ik ben Kim, en mijn grote passie is mensen versteld doen staan van zichzelf! We kunnen zo veel meer dan ons lichaam en onze geest denkt, en dat wil ik er graag bij jullie uithalen!

Ik heb een allround opleiding genoten bij Richard bell en Menno henselmans, waarbij ik alle aspecten over voeding, vet verbranden, spiermassa aankomen en training heb gezien en deze kennis deel ik graag met jullie! Zelf ben ik zeer regelmatig in het krachthonk te vinden, het werkt best verslavend om je lichaam op positieve manier te zien veranderen. En natuurlijk ben ik van mening, practice what you preach! 😉

In mijn lessen staat fun ook vooraan! Ik ben van mening dat bewegen leuk , ontspannend en uitdagend moet zijn! Het hoeft allemaal geen grote opgave te zijn, maak het leuk en het wordt gewoon vanzelf leuk! Hoop jullie snel te zien!

Trainer Semma

Semma

Functional trainer

"Dream it, Believe it, Achieve it."

Door mijn eigen ervaringen en mijn werkervaring in de zorg heb ik mij gespecialiseerd in een positieve mindset, naar mijn idee, de sleutel tot succes.

Sport is altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven. Het helpt mij fysiek, Psychisch en sociaal. Voor mij onmisbaar en met heel veel voordelen! Dat sporten al deze componenten met zich mee bracht heb ik niet altijd gezien. Na struggles met mijzelf ben ik dit gaan leren en ervaren. Ik ben opzoek gegaan naar mezelf en een gezonde levensstijl die bij mij past als persoon. Toen ik de overstap had gemaakt van een ‘’normale’’ sportschool, naar DSTraining besefte ik dat ik een plek had gevonden waar al deze onderdelen belangrijk waren en ik op een nog prettigere manier kon omgaan met mijn gezonde levensstijl. Dit is een plek die bij mij past, een manier die bij mij past en waar ik mag zijn wie ik ben en kan groeien (zowel fysiek als mentaal) zoveel ik wil en wanneer ik dat wil.

Ik hoop  jou bij DST hetzelfde gevoel te kunnen laten ervaren en samen met jou van je dromen, doelen te maken en deze te gaan behalen!

Didier

Bootcamp trainer

Ik ben werkzaam in de sales en heb best een drukke baan met targets en doelstellingen die behaald moeten worden. Sport is voor mij dan ook een echte uitlaatklep waar ik mijn hoofd kan leegmaken, tot rust kan komen en mezelf terug kan opladen. Ik ben al enkele jaren lid ben bij de club en neem dan ook vaak 3x p/week deel aan de Bootcamp trainingen, en als mijn agenda het niet toelaat neem ik ook wel eens een Small-group training mee. Heerlijk om altijd buiten te kunnen sporten, ongeacht het weer!

Enkele maanden terug werd ik benaderd door Dion of ik geen interesse had om als trainer aan de slag te gaan voor de bootcamp trainingen (In nood viel ik soms wel eens in als back-up). Sommige mensen waar ik al langer mee samen sport zien mij als motivator? Ikzelf probeer mensen gewoon mee te nemen in mijn enthousiasme wat blijkbaar goed lukt.

Na veel wikken en wegen ben ik ingegaan op de vraag om als trainer aan de slag te gaan en hoop zo mijn steentje bij te kunnen dragen aan de goede sfeer en de groei van deze leuke club. Mijn motto is ‘’ Stel niet uit tot morgen wat je vandaag ook kunt doen’’ Sporten is geen moeten! Ik hoop jullie allemaal snel eens te mogen ontmoeten op een bootcamptraining en zou zeggen, tot Snel!

DST Klusjesman Harry

Harry

Onderhoud

"Old But Still Going Strong"

Nadat ik gestopt was met handbal (50 jaar!) en met een naderend pensioen besloot ik dat het wel kon met actief sporten en wilde op mijn lauweren gaan rusten. Het lichaam wilde ook niet meer zo, veel blessures, een kunstheup enz.

Mijn dochters hebben me ongeveer 3 jaar geleden met Dst in contact gebracht en na een aarzelend begin, voel ik me als een vis in het water. Sport 3 tot 5 keer in de week, tel mijn zegeningen (dus wat ik wél kan) ben 13 kilo kwijt en heb zoveel energie dat ik zowat de hele studio heb verbouwd (letterlijk dan hè). Ben ondertussen pensionado, maar weet heel goed raad met mijn vrije tijd, die breng ik heel vaak door in de sportstudio. Zalig om met anderen sportief bezig te zijn en dan gaat een klusje in één moeite door. Voor een geintje ben ik altijd te vinden maar ga graag nog een sportieve uitdaging aan.

Corine

Facilitair

Ik ben inmiddels 4 jaar werkzaam bij DSTraining. Ik ben moeder van 2 te lieve dochters. En ook al oma.

Werken bij DSTraining was er ineens. Lekker dichtbij voor mij, dus handig. Ik probeer het schoon te houden en heb er ook wel mijn draai in gevonden. Ik vind iedereen ook erg vriendelijk, wat ik heel belangrijk vind. Ik klets en lach zelf ook graag. Een praatje en een glimlach kost ook niks .

Sporten doe ik zelf niet, is dat erg? Ik denk maar zo, ik loop heel de week van voor naar achter en van links naar rechts.  Dus dat is mijn sport. 

Hoop nog lang bij DSTraining te blijven. Je moet er zelf iets van maken vind ik.

Allround trainer Bart

Bart

Inval trainer

"Train met plezier maar ook als een kampioen."

Sport brengt mensen samen, het draagt bij aan een gezond lichaam en een gezonde geest.

Door mijn kantoorbaan zit ik soms te lang en te vaak stil op mijn comfortabele stoel. Na een dag kantoorwerk vind ik het fijn om te gaan hardlopen, mountainbiken, wielrennen of bootcamp training te pakken. Zoals je ziet ligt mijn specialiteit op het duurvermogen. Hierdoor raakt mijn hoofd leeg en gaat het stress niveau omlaag, zo krijg ik weer meer mentale energie en ben ik klaar voor de volgende werkdag en uitdagingen. Kom jij een keer samen met mij trainen?

Trainer Amy

Amy

Fysiotherapeut – Inval trainer

"Sporten moet leuk zijn!"

Sinds 2015 ben ik mij aan het specialiseren in de motorische ontwikkeling van kinderen. Dit doe ik onder andere door de master Kinderfysiotherapie te volgen, maar sinds maart '19 ook door kinderbootcamp lessen aan te bieden bij DSTraining.

De energie die je van kinderen krijgt is inspirerend. Kinderen zorgen ervoor dat je je moet blijven ontwikkelen qua lesinhoud. De lessen zorgen ervoor dat de kinderen flink in beweging komen, maar het moet vooral heel erg leuk zijn. Dat is het allerbelangrijkste. Zo leuk, dat ze niet doorhebben hoe hard ze aan het werken zijn.