HET TEAM VAN DSTRAINING

Trainer Dion

Dion

Personal trainer - Eigenaar

"Change happens when the pain of staying the same is greater than the pain of change!"

Ik ben in 2007 begonnen met DSTraining. Eerst personal training bij mensen aan huis en in 2011 ben ik gestart met Bootcamp Roosendaal. De groepsles is later uitgebreid met Small Group Training en Fifty Fit waarmee eigenlijk ieder niveau bij ons kan trainen. Na het CIOS in 2001 heb ik in de afgelopen jaren opleidingen gedaan op verschillende vlakken. Van coaching tot blessure behandeling en van voedingscoach tot (top)sportbegeleiding. Ook ben ik bij DSTraining actief als personal trainer.

Inmiddels hebben we met het DST team een toffe sportstudio op één van de mooiste locaties van Roosendaal en wij hopen jou hier graag een keer te mogen begroeten.

Trainer Joeran

Joeran

Personal trainer

"Passie, progressie en plezier."

Mijn bloed gaat sneller stromen van sport en techniek. Na een omweg in de autotechniek heb ik mijn weg gevonden naar het trainersvak. Na struggles met mijn eigen levensstijl, waarin een verkeerd voedingspatroon en weinig beweging een grote rol speelden, ben ik het over een andere boeg gaan gooien. Mede hierdoor is mijn passie voor training geven en coaching ontstaan. Zelf heb ik veel plezier in sporten. Ik houd me vooral bezig met krachttraining, Crossfit en hardlopen maar ook een potje tennis op zijn tijd vind ik tof om te doen.

Inmiddels heb ik bij een voetbalclub, een fysiotherapiepraktijk, in een sportschool en in een crossfit box ervaring opgedaan die ik graag met jullie wil delen.Ik probeer mijn passie en plezier in sport over te brengen naar jou om zo samen de progressie te maken die jij graag wil zien. Mijn credo is dan ook: ‘Waar een wil is, is een weg’.

Trainer Iwan

Iwan

Personal trainer

"Eat, Sleep, Train, Repeat"

Iwan is een sporter in hart en nieren. Sinds 1997 is hij al fanatiek bezig met krachttraining. Daarnaast is hij in 2000 begonnen met boksen en in 2011 bood zijn agenda weer wat ruimte om ook nog fanatiek met Krav Maga aan de slag te gaan.

Iwan heeft zichzelf altijd enorm geïnteresseerd voor alles wat te maken heeft met sport en gezondheid. Sinds november 2016 geeft hij ook trainingen voor DSTraining, je kunt hem tegenkomen bij alle trainingen die we bieden.

Trainer Amy

Amy

Kinder bootcamp trainer

"Sporten moet leuk zijn!"

Sinds 2015 ben ik mij aan het specialiseren in de motorische ontwikkeling van kinderen. Dit doe ik onder andere door de master Kinderfysiotherapie te volgen, maar sinds maart '19 ook door kinderbootcamp lessen aan te bieden bij DSTraining.

De energie die je van kinderen krijgt is inspirerend. Kinderen zorgen ervoor dat je je moet blijven ontwikkelen qua lesinhoud. De lessen zorgen ervoor dat de kinderen flink in beweging komen, maar het moet vooral heel erg leuk zijn. Dat is het allerbelangrijkste. Zo leuk, dat ze niet doorhebben hoe hard ze aan het werken zijn.

Trainer Max

Max

Trainer

"Go One More."

Sinds 2017 ben ik zelf erg actief op het gebied van sport. Mijn interesses liggen dan op het gebied van krachttraining, hardlopen, mountainbiken en voeding. Ik heb in de afgelopen jaren dan ook veel kennis opgebouwd in deze interesses.

Ik ben er in die tijd achter gekomen dat sport mij een enorme dosis positieve energie geeft. Daarom streef ik ernaar om bij een bepaald gesteld doel, het maximale uit mezelf en anderen te halen!

Zie ik jou binnenkort bij 1 van mijn trainingen? Dan gaan wij samen aan de slag om jouw ultieme resultaat te behalen!

Trainer Semma

Semma

Functional trainer

"Dream it, Believe it, Achieve it."

Door mijn eigen ervaringen en mijn werkervaring in de zorg heb ik mij gespecialiseerd in een positieve mindset, naar mijn idee, de sleutel tot succes.

Sport is altijd een belangrijk onderdeel geweest in mijn leven. Het helpt mij fysiek, Psychisch en sociaal. Voor mij onmisbaar en met heel veel voordelen! Dat sporten al deze componenten met zich mee bracht heb ik niet altijd gezien. Na struggles met mijzelf ben ik dit gaan leren en ervaren. Ik ben opzoek gegaan naar mezelf en een gezonde levensstijl die bij mij past als persoon. Toen ik de overstap had gemaakt van een ‘’normale’’ sportschool, naar DSTraining besefte ik dat ik een plek had gevonden waar al deze onderdelen belangrijk waren en ik op een nog prettigere manier kon omgaan met mijn gezonde levensstijl. Dit is een plek die bij mij past, een manier die bij mij past en waar ik mag zijn wie ik ben en kan groeien (zowel fysiek als mentaal) zoveel ik wil en wanneer ik dat wil.

Ik hoop  jou bij DST hetzelfde gevoel te kunnen laten ervaren en samen met jou van je dromen, doelen te maken en deze te gaan behalen!

Kim

Trainer

"Don’t wish for it, work for it."

Hoi! Ik ben Kim, en mijn grote passie is mensen versteld doen staan van zichzelf! We kunnen zo veel meer dan ons lichaam en onze geest denkt, en dat wil ik er graag bij jullie uithalen!

Ik heb een allround opleiding genoten bij Richard bell en Menno henselmans, waarbij ik alle aspecten over voeding, vet verbranden, spiermassa aankomen en training heb gezien en deze kennis deel ik graag met jullie! Zelf ben ik zeer regelmatig in het krachthonk te vinden, het werkt best verslavend om je lichaam op positieve manier te zien veranderen. En natuurlijk ben ik van mening, practice what you preach! 😉

In mijn lessen staat fun ook vooraan! Ik ben van mening dat bewegen leuk , ontspannend en uitdagend moet zijn! Het hoeft allemaal geen grote opgave te zijn, maak het leuk en het wordt gewoon vanzelf leuk! Hoop jullie snel te zien!

Allround trainer Bart

Bart

Inval trainer

"Train met plezier maar ook als een kampioen."

Sport brengt mensen samen, het draagt bij aan een gezond lichaam en een gezonde geest.

Door mijn kantoorbaan zit ik soms te lang en te vaak stil op mijn comfortabele stoel. Na een dag kantoorwerk vind ik het fijn om te gaan hardlopen, mountainbiken, wielrennen of bootcamp training te pakken. Zoals je ziet ligt mijn specialiteit op het duurvermogen. Hierdoor raakt mijn hoofd leeg en gaat het stress niveau omlaag, zo krijg ik weer meer mentale energie en ben ik klaar voor de volgende werkdag en uitdagingen. Kom jij een keer samen met mij trainen?

DST Klusjesman Harry

Harry

Onderhoud

"Old But Still Going Strong"

Nadat ik gestopt was met handbal (50 jaar!) en met een naderend pensioen besloot ik dat het wel kon met actief sporten en wilde op mijn lauweren gaan rusten. Het lichaam wilde ook niet meer zo, veel blessures, een kunstheup enz.

Mijn dochters hebben me ongeveer 3 jaar geleden met Dst in contact gebracht en na een aarzelend begin, voel ik me als een vis in het water. Sport 3 tot 5 keer in de week, tel mijn zegeningen (dus wat ik wél kan) ben 13 kilo kwijt en heb zoveel energie dat ik zowat de hele studio heb verbouwd (letterlijk dan hè). Ben ondertussen pensionado, maar weet heel goed raad met mijn vrije tijd, die breng ik heel vaak door in de sportstudio. Zalig om met anderen sportief bezig te zijn en dan gaat een klusje in één moeite door. Voor een geintje ben ik altijd te vinden maar ga graag nog een sportieve uitdaging aan.