HET TEAM

Hoofdtrainer Dion

Dion

Hoofdtrainer

"Change happens when the pain of staying the same is greater than the pain of change!"

Dion is de oprichter van Bootcamp Roosendaal. In 2011 vond hij het tijd dat Roosendaal kennis ging maken met de leuke outdoor fitnessrage genaamd Bootcamp. Als personal trainer met specialiteiten in o.a. functional fitness en core & stability training kan hij tijdens groepstrainingen ook op persoonlijk niveau perfect differentiëren, waardoor zijn trainingen voor iedereen leuk zijn: van beginner tot gevorderde. Dion is een echte motivator en met een kwinkslag humor weet hij ook de lachspieren aan het werk te zetten.

DST Trainer Jan

Jan

Trainer

"Verandering is een feit, progressie is een keuze"

Trainen is voor mij meer dan een hobby of een manier van ontspanning. Het is een deel van mijn leven. Ik werk sinds 2001 bij het Korps Mariniers. Hiervoor moet je fit zijn en tegen een stootje kunnen. In 2017 heb ik de opleiding Instructeur Fysieke Training & Sport gevolgd bij de Mariniers. Hierin kwamen o.a. de opleidingen Personal Trainer, Looptrainer, Fitness Instructeur, Mountainbike Trainer, MMA Instructeur en Outdoor Trainingen aan bod. Door deze opleiding heb ik gemerkt dat ik naast zelf trainen, het erg leuk vind om training te geven.

Lekker trainen in een groep als ontspanning, fit willen worden of het blijven, samen met je trainer doelen stellen en keihard werken om deze te behalen. Trainen kan voor iedereen anders zijn. Voor mij gaat het in de basis om 3 dingen: Uitdagend, resultaatgericht en vooral plezier! Ook weet ik het één en ander over uitdagingen en grenzen verleggen en als je wilt, help ik je graag met het verleggen van de jouwe! Ik hoop je snel te zien in 1 van mijn trainingen!

DST trainer KIM

Kim

Trainer

"Be the best version of yourself!"

Doelen behalen... de weg ernaar is soms het mooist!

Zelf enorm gebeten door de sportmicrobe, vind je mij zeer frequent bij DST, om een bootcampje of groepsles mee te pakken, of om andere mensen aan het werk te zetten, zij het om doelen te behalen, te ontstressen of voor de gezelligheid, al deze aspecten komen zeker aan bod tijdens de trainingssessies bij DST! Zelf heb ik jaren aan wielrennen gedaan en nu de fiets aan de haak hangt ben ik heel blij iets gevonden te hebben waar ik ook helemaal tot het gaatje kan gaan en helemaal mezelf kan zijn in een top sfeertje! Samen met jou zorg ik ervoor dat je de beste versie van jezelf wordt!!

Working hard for something u love is called a PASSION! Hopelijk tot snel!

Allround trainer Bart

Bart

Trainer

"Train met plezier maar ook als een kampioen."

Sport brengt mensen samen, het draagt bij aan een gezond lichaam en een gezonde geest.

Net zoals zoveel mensen heb ik een kantoorbaan. Soms zit ik ook te lang en te vaak stil op mijn comfortabele stoel en lijkt de afstand van mijn bureaustoel tot de koffieautomaat of auto de grootste afstand van de dag. Na een dag werken kom je thuis en dan vind ik het fijn om te gaan hardlopen, met de mountainbike door de bossen te crossen, met de racefiets de regio te verkennen of even een bootcamp te pakken. Hierdoor raakt mijn hoofd leeg, gaat het stress niveau omlaag, mijn stemming verbeterd en mijn concentratie vermogen stijgt, zo krijg ik weer meer mentale energie en ben ik klaar voor de volgende werkdag en uitdagingen.

Allround trainer Iwan

Iwan

Trainer

"Eat, Sleep, Train, Repeat"

Iwan is een sporter in hart en nieren. Sinds 1997 is hij al fanatiek bezig met krachttraining. Daarnaast is hij in 2000 begonnen met boksen en in 2011 bood zijn agenda weer wat ruimte om ook nog fanatiek met Krav Maga aan de slag te gaan.

Iwan heeft zichzelf altijd enorm geïnteresseerd voor alles wat te maken heeft met sport en gezondheid. Sinds november 2016 geeft hij ook trainingen voor DSTraining, je kunt hem tegenkomen bij alle trainingen die we bieden.

Allround trainer Marc

Marc

Trainer

"Vet verbranden doet pijn maar geeft hele mooie littekens. SPIEREN!"

Marc is een echte bootcamp fanatiekeling! Als ik zelf geen training geef, kun je me nog weleens tegenkomen als deelnemer. Ik heb een ware groepsmentaliteit en mijn motto is dan ook 'Samen uit, Samen thuis'. Zelf houd ik naast bootcamp van hardlopen, mountainbiken, zaalvoetbal en fitness. Mijn trainingen zijn altijd verrassend en Ik haal het maximale uit iedere deelnemer afzonderlijk.

DST webdesign Peter

Peter

Webbeheer en design

"Waar een wil is, is een weg"

Na ruim 10 jaar actief te zijn geweest als trainer op een sportclub, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als Zzp-er aan de slag als Personal Trainer, Groepsles instructeur en voedingscoach. Zo gezegd zo gedaan en in 2014 was ik fulltime zelfstandig actief. Maar eind 2015 ben ik na een operatie in de schedel (brughoek tumor), moeten stoppen. Nu ondersteun ik met een combinatie van mijn vorige beroep ICT-er en mijn sportverleden, voor Website-ondersteuning.

DST kinderbootcamp trainer Amy

Amy

Kinderbootcamp Trainer

"Sporten moet vooral heel leuk zijn!"

Sinds 2015 ben ik mij aan het specialiseren in de motorische ontwikkeling van kinderen. Dit doe ik onder andere door de master Kinderfysiotherapie te volgen, maar sinds maart '19 ook door kinderbootcamp lessen aan te bieden bij DSTraining.

De energie die je van kinderen krijgt is inspirerend. Kinderen zorgen ervoor dat je je moet blijven ontwikkelen qua lesinhoud. De lessen zorgen ervoor dat de kinderen flink in beweging komen, maar het moet vooral heel erg leuk zijn. Dat is het allerbelangrijkste. Zo leuk, dat ze niet doorhebben hoe hard ze aan het werken zijn.

DST Klusjesman Harry

Harry

Onderhoud

"Old But Still Going Strong"

Nadat ik gestopt was met handbal (50 jaar!) en met een naderend pensioen besloot ik dat het wel kon met actief sporten en wilde op mijn lauweren gaan rusten. Het lichaam wilde ook niet meer zo, veel blessures, een kunstheup enz.

Mijn dochters hebben me ongeveer 3 jaar geleden met Dst in contact gebracht en na een aarzelend begin, voel ik me als een vis in het water. Sport 3 tot 5 keer in de week, tel mijn zegeningen (dus wat ik wél kan) ben 13 kilo kwijt en heb zoveel energie dat ik zowat de hele studio heb verbouwd (letterlijk dan hè). Ben ondertussen pensionado, maar weet heel goed raad met mijn vrije tijd, die breng ik heel vaak door in de sportstudio. Zalig om met anderen sportief bezig te zijn en dan gaat een klusje in één moeite door. Voor een geintje ben ik altijd te vinden maar ga graag nog een sportieve uitdaging aan.