Bedrijfsfitness in Roosendaal

Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een hoger bedrijfsrendement. Via DSTraining kunt u doormiddel van bedrijfsfitness op verschillende manieren uw medewerkers stimuleren om te sporten en daarmee te werken aan hun gezondheid. DSTraining is via 2 verschillende platforms aangesloten bij netwerken waarvan uw medewerkers gebruik kunnen maken. Via Bedrijfsfitness Nederland of Bedrijfsfitness online kunnen uw medewerkers met korting komen sporten bij DSTraining. Voor het midden en klein bedrijf is het natuurlijk ook mogelijk om hun werknemers te laten sporten bij DSTraining. Zoek hiervoor direct contact en informeer naar de mogelijkheden.

Voor wie is bedrijfsfitness?

Grotere bedrijven met een vitaliteitsbudget of die aangesloten zijn bij bedrijfsfitness Nederland of bedrijfsfitness online. Daarnaast zijn ook MKB bedrijven en ZZP’ers van harte welkom.

Waar is de bedrijfsfitness?

De trainingen kunnen plaatsvinden in onze compleet ingerichte sportstudio aan sportpark vierhoeven in Roosendaal. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om trainingen te verzorgen op uw bedrijfslocatie.

Wanneer is de bedrijfsfitness?

Uw medewerkers kunnen op veel momenten bij DSTraining sporten. Zij kunnen aansluiten bij 1 van de groepslessen, we kunnen een groepje creëren met werknemers van uw bedrijf, of u plant individueel met de trainer wanneer er gesport wordt.