SMALL GROUP TRAINING

Small Group Training is sporten in een kleine groep van maximaal 8 personen. Bij de groepslessen Small Group Training in Roosendaal is er, vergelijkbaar met Personal Training, veel aandacht voor het individu maar dan voor een lagere prijs.

WAT IS SMALL GROUP TRAINING?

Het doel van deze trainingen is fitter en sterker worden in het algemeen. We hebben de beste elementen uit crossfit, strongman training, atletiek en olympisch gewichtheffen gecombineerd tot een efficiënte en leuke groepstraining. Doordat je trainingen samen doet, is er een leuke groepsdynamiek die er voor zorgt dat je jezelf snel op je gemak voelt bij onze trainingen!

VERGELIJKBAAR, MAAR ANDERS DAN CROSSFIT

Onze Small Group Training in Roosendaal is vergelijkbaar met Crossfit, maar op bepaalde punten zeker anders. We starten altijd met een goede warming-up. Daarna doen we een technische oefening, vergelijkbaar met de ‘skill’ uit een Crossfit training. Hierbij focussen we extra op techniek, zodat de training minder blessuregevoelig is dan een Crossfit training. We sluiten af met een WOD. We bekijken iedere week welke progressie je maakt. Door de leuke groepsdynamiek zul je je snel thuis voelen bij DSTraining!

VOOR WIE?

Small Group Training lijkt op Crossfit en is ideaal voor jou wanneer jij extra begeleiding nodig hebt bij het sporten in Roosendaal.

WAAR?

De trainingen vinden plaats in onze sportstudio en 24H gym op sportpark Vierhoeven in Roosendaal of op een buiten locatie in de buurt van de studio.

WANNEER?

Iedere dag vinden er trainingen plaats. Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op

“Train, Hard”