Small Group Training

Small Group Training is een combinatie van de beste elementen uit crossfit. De focus ligt op techniek en niet alleen op kracht, wat tot meer resultaat en minder blessures leidt. Small Group Training is sporten in een kleine groep van maximaal 8 personen. Bij de groepslessen Small Group Training in Roosendaal is er, vergelijkbaar met Personal Training, veel aandacht voor het individu maar dan voor een lagere prijs. In ons speciaal ontworpen crossfit programma in Roosendaal zorgen wij ervoor dat je fitter en sterker wordt.

Wat is Small Group Training?

Het doel van deze small group / crossfit trainingen is fitter en sterker worden in het algemeen. We hebben de beste elementen uit crossfit, strongman training, atletiek en olympisch gewichtheffen gecombineerd tot een efficiënte en leuke groepstraining. Doordat je de trainingen samen doet, is er een leuke groepsdynamiek die er voor zorgt dat je jezelf snel op je gemak voelt bij onze trainingen!

Voor wie is Small Group Training?

Small Group Training lijkt op Crossfit en is ideaal voor jou wanneer jij extra begeleiding nodig hebt bij het sporten in Roosendaal. Nog niet helemaal overtuigd of deze training iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan!

Waar is de Small Group Training?

De Small Group Trainingen vinden plaats in onze sportstudio en 24H gym op sportpark Vierhoeven in Roosendaal aan de Nispenseweg 1D of op een buitenlocatie in de bosrijke omgeving van de studio.

Wanneer is de Small Group Training?

Iedere dag vinden er bij DSTraining in Roosendaal Small Group Trainingen plaats. Vul dit proeflesformulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op. Bekijk ook ons rooster en onze tarieven.

Vergelijkbaar, maar anders dan crossfit

Onze Small Group Training in Roosendaal is vergelijkbaar met Crossfit, maar op bepaalde punten zeker anders. We starten altijd met een goede warming-up. Daarna doen we een technische oefening, vergelijkbaar met de ‘skill’ uit een Crossfit training. Hierbij focussen we extra op techniek, zodat de training minder blessuregevoelig is dan een Crossfit training. We sluiten af met een WOD. We bekijken iedere week welke progressie je maakt. Door de leuke groepsdynamiek zul je je snel thuis voelen bij DSTraining!