Small Group Training

Bij DSTraining in Roosendaal kun je ook terecht voor small group trainingen. Een unieke fitnesservaring die zich onderscheidt van standaard crossfit trainingen. Onze trainingen zijn ideaal voor iedereen die de voorkeur geeft aan een kleinschalige, persoonlijke setting waar aandacht is voor individuele progressie. Dit houdt in dat je met een kleine groep van onder begeleiding van een personal trainer traint. Dit biedt vele voordelen ten opzichte van grotere groepstrainingen. Zo krijg je als deelnemer meer persoonlijke aandacht en kan de personal trainer de oefeningen beter afstemmen op jouw behoeften en doelen. Daarnaast zorgt het trainen in een kleine groep voor meer motivatie en gezelligheid tijdens de training. Of je nu wilt werken aan kracht, uithoudingsvermogen of je algehele fitheid, bij DSTraining kunnen ze je helpen bij het behalen van je persoonlijke doelen.

Small group Training in combinatie met crossfit

Small Group Training is een combinatie van de beste elementen uit crossfit. De focus ligt op techniek en niet alleen op kracht. Dit zorgt voor meer resultaat en minder blessures. In ons speciaal ontworpen crossfit programma in Roosendaal zorgen wij ervoor dat je fitter en sterker wordt. Wil je dus aan de slag om fitter te worden met crossfit in Roosendaal? Dan is onze Small Group Training ideaal om mee te starten.

Wat is Small Group Training?

Het doel van de Small Group Training / crossfit training is fitter en sterker worden. Doordat je de trainingen samen doet, is er een leuke groepsdynamiek die ervoor zorgt dat je jezelf snel op je gemak voelt bij onze trainingen. Onze Small Group Trainingen combineren het beste van crossfit, krachttraining, en functionele fitness. Of je nu je kracht wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren, of gewoon fit wilt blijven, wij hebben een programma dat bij jou past.

Het verschil met crossfit

Onze aanpak in de small group training bij DSTraining Roosendaal verschilt van crossfit door een focus op persoonlijke begeleiding en een training die aangepast is aan jouw unieke fitnessdoelen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze Small Group Training biedt de perfecte balans tussen intensiteit en persoonlijke aandacht.

Voor wie is de Small Group Training / crossfit training?

Small Group Training lijkt op crossfit en is ideaal voor jou wanneer jij extra begeleiding nodig hebt bij het sporten in Roosendaal. Nog niet helemaal overtuigd of deze training iets voor jou is? Volg dan een proefles.

Waar zijn de trainingen?

De trainingen vinden plaats in onze sportstudio en 24H gym op sportpark Vierhoeven in Roosendaal aan de Nispenseweg 1D of op een buitenlocatie in de bosrijke omgeving van de studio.

Wanneer is de Small Group Training?

Iedere dag vinden er bij DSTraining in Roosendaal Small Group Trainingen plaats. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Bekijk ook ons rooster en onze tarieven.

Crossfit in Roosendaal; maar dan net anders

Onze Small Group Training in Roosendaal is vergelijkbaar met crossfit, maar op bepaalde punten zeker anders. We starten altijd met een goede warming-up. Daarna doen we een technische oefening. Hierbij focussen we extra op techniek, zodat de training minder blessuregevoelig is dan een crossfit training. We sluiten af met een WOD. We bekijken iedere week welke progressie je maakt. Door de leuke groepsdynamiek en toegankelijke sfeer zal je je snel thuis voelen bij DSTraining.

Neem contact op

Ben je gemotiveerd om te beginnen met Small Group Training / crossfit in Roosendaal? Neem dan eens contact met ons op. Ben je benieuwd hoe onze trainingen eraan toe gaan? Dan kun je je ook vrijblijvend inschrijven voor een proefles. We zijn telefonisch bereikbaar op 0031 6 46 00 53 13 of per mail via info@dstraining.nl. Wij staan voor je klaar.

Onze Small Group / Crossfit succesverhalen

Twijfelt je of Small Group Training / Crossfit in Roosendaal bij jou past? Bekijk dan eens de succesverhalen en referenties van een aantal sporters bij DSTraining.

Ik ben blij dat ik hier ben gaan sporten

Mijn conditie en kracht waren door gezondheidsredenen sterk afgenomen. Na mijn revalidatie lukte het me niet om zelfstandig verdere progressie te maken en wilde ik met Small Group Trainingen op een verantwoorde manier conditie en kracht opbouwen. Door de trainingen heb ik grote vorderingen geboekt. De crossfit trainingen zijn leuk en gevarieerd.  Ik ben aangenaam verrast dat er zoveel persoonlijke aandacht is, waardoor ik me in korte tijd al op mijn gemak voelde bij DSTraining. Dion is erg motiverend, positief en professioneel, hij let goed op je houding bij het uitvoeren van de oefeningen. Pluspunt voor mij was dat ik de hele training mee kon doen in mijn eigen tempo zonder dat ik de medesporters ophield en me daardoor ongemakkelijk zou voelen. Ik ben blij dat ik met crossfit bij DSTraining ben begonnen. Het heeft me veel gebracht, mijn conditie is beter geworden tevens heb ik veel inzicht verkregen in de mogelijkheden in mijn situatie. Dit dankzij de goede en prettige begeleiding van Dion.

Na 6 weken was ik 8 kilo kwijt

Als tiener had ik een strak lichaam. Na de studentenjaren kwam de tijd van het vaste werk en zat ik acht uur per dag op een bureaustoel. Na 10 jaar was ik 15 kilo zwaarder geworden. Ik wilde mijn oude vorm terug en gezien mijn leeftijd, 32 jaar, moest dat nog kunnen. Fitness is niets voor mij, daar ga je op in de massa. Toen kwam ik op de website van Dion. Dit zou wel wat voor mij zijn. Mijn eerste doelstelling werd bepaald: 6 kilo afvallen in 6 weken. Dat is best veel. Maar goed, ik had mijn doel en ik was gemotiveerd. Om dit doel te bereiken deed ik niet alleen training, maar kreeg ik ook een voedingsschema van Dion. Ik train 3 keer per week: Small Group Training, crossfit en daarnaast kickboksen of Bootcamp. Na 6 weken was ik geen 6 kilo kwijt, maar 8 kilo. En hoewel conditie, vetpercentage en spiermassa misschien nog wel belangrijker zijn dan gewicht, ben ik toch best trots dat ik na een half jaar 12 kilo ben vermagerd. Op vakantie ga ik ongetwijfeld met een sterke geest en een gezond lichaam genieten.

Referentie Crossfit Karin                                                                                                      Referentie Crossfit Bart