FIFTY FIT TRAINING

We worden allemaal ouder en wijzer, maar helaas betekent ouder worden ook dat u langzaam kracht verliest. Bij het ouder worden krijgen we er allemaal mee te maken. Hiervoor heeft DSTraining Fifty Fit ontwikkeld. Een groepsles speciaal voor 50+ deelnemers waarin de nadruk ligt op het behouden van beweeglijkheid, kracht en uithoudingsvermogen.

DE GROEPSLES

Tijdens deze trainingen, die voornamelijk buiten plaatsvinden, wisselen we conditie oefeningen zoals wandelen, steppen, en fietsen af met kracht en mobiliteitsoefeningen. De trainer van DSTraining zorgt ervoor dat u de oefeningen op een juiste manier uitvoert en iedere les legt hij de nadruk op een andere basisoefening waardoor u zeker weet dat uiteindelijk alle belangrijke lichaamsgebieden aangesproken worden.

VOOR WIE?

Iedereen die ouder is dan 50 en begeleiding nodig heeft bij het sporten kan meedoen aan deze les.

WAAR?

De trainingen vinden plaats in onze sportstudio en 24H gym op sportpark Vierhoeven of op een buiten locatie in de buurt van de studio.

WANNEER?

Iedere dag vinden er trainingen plaats. Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op. Klik hier voor onze tarieven.

“Krachttraining voor Senioren”