Fifty Fit Training

We worden allemaal ouder en wijzer, maar helaas betekent ouder worden ook dat je langzaam kracht verliest. Bij het ouder worden krijgen we er allemaal mee te maken. Hiervoor heeft DSTraining Fifty Fit ontwikkeld. Een groepsles speciaal voor 50+ deelnemers waarin de nadruk ligt op het behouden van beweeglijkheid, kracht en uithoudingsvermogen.

De Fifty Fit groepsles

Tijdens deze trainingen, die voornamelijk buiten plaatsvinden, wisselen we conditie oefeningen zoals wandelen, steppen, en fietsen af met kracht en mobiliteitsoefeningen. De trainer van DSTraining zorgt ervoor dat je de oefeningen op een juiste manier uitvoert en iedere les legt hij de nadruk op een andere basisoefening waardoor je zeker weet dat uiteindelijk alle belangrijke lichaamsgebieden aangesproken worden.

Voor wie is Fifty Fit?

De Fifty Fit trainingen zijn voor iedereen die ouder is dan 50 en begeleiding nodig heeft bij het sporten. De nadruk ligt op beweeglijkheid, kracht en uithoudingsvermogen.

Waar is Fifty Fit?

We trainen in onze sportstudio op Sportpark Vierhoeven aan de Nispenseweg 1D in Roosendaal. We trainen ook regelmatig op een buitenlocatie in de buurt van de studio.

Wanneer is Fifty Fit?

Iedere dag vinden er trainingen plaats. Vul ons online contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op. Bekijk ook onze tarieven.