BEKA Obstacle Run DSTraining

Obstacle Run team DSTraining

Afgelopen zondag werd in Oud Gastel de BEKA Obstacle Run 2019 georganiseerd. Er kwam een initiatief vanuit onze eigen leden om hieraan mee te doen. We gingen dit klusje als groep klaren met iedereen die hier zin in had!

Er stond een aardig briesje wind, maar verder hadden we prachtig weer. Bij de start kregen we vanuit de organisatie een cadeautje mee in de vorm van een kleine boomstam. Hij moest 10 kilometer lang meegenomen worden over alle hindernissen. Deze extra uitdaging werd door de groep super goed opgepakt! Om de beurt nam iedereen een stuk voor zijn of haar rekening. Ondanks dat er geen waterhindernissen in het parcours zaten, was het grotendeels toch kletsnat en tot over de enkels in de modder. Uiteraard lieten wij ons hierdoor niet tegenhouden en motiveerde het juist alleen maar om lekker te blijven bewegen.

Na de gezamenlijke finish en de bijbehorende foto's, kregen we vanuit de organisatie een klein zakje chocola als dank voor het meedoen. Hierna konden we omkleden. Iets waar de meesten wel aan toe waren na een tijdje stilstaan. Als afsluiting hebben we met z'n allen nog wat gedronken in het scouting gebouw en de (soms wat hilarische) momenten van de run nog eens de revue laten passeren.

Kortom, een zeer geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar. Volgende keer hopelijk met een nòg grotere groep!