DSTraining

Sporten met een personal trainer in Roosendaal

Personal Training bij DSTraining

Wil jij graag sterker worden, afslanken, revalideren of je leefstijl verbeteren, maar ben je druk en vind je het moeilijk om tijd te maken om te sporten? Dan is personal training de oplossing voor jou.

Jouw levensstijl

Werk en privé combineren blijkt in de praktijk vaak erg lastig en dat heeft effect op je levensstijl. Weinig tijd om te koken resulteert vaak in ongezonder eten en een drukke planning zorgt ervoor dat je te weinig beweegt. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat je niet lekker in je vel zit. Je hebt misschien al een dieet geprobeerd en je ingeschreven bij een sportschool, maar niets helpt. Herkenbaar? De coaches van DSTraining in Roosendaal gaan ervoor zorgen dat jij jouw doelen dit keer écht gaat behalen. Heb je onze trainers al ontmoet?

DSTraining

Personal training bij DSTraining in Roosendaal is volledig afgestemd op jouw doelstelling en behoefte. Op deze manier werken we aan een duurzame relatie. Wij sporten zowel binnen als buiten. Onder uitstekende begeleiding van onze gecertificeerde trainers kun je tijdens de trainingen alles uit jezelf halen. Naast de personal training kun je vrij sporten in onze 24 uurs gym en meedoen aan onze Small Group lessen. Zo blijft sporten met persoonlijke begeleiding bij DSTraining ook nog betaalbaar.

Meer informatie

Ben jij klaar om met personal training alles uit jezelf te halen? Elk moment is een goed moment om te starten! De aanpak van onze trainers is volledig persoonlijk, dus je instapniveau maakt niet uit. Je kunt bij ons 24/7 sporten en samen met je eigen trainer jouw sportmomenten afstemmen.

Gratis proefles

Wil je graag een proefles inplannen met een personal trainer? Dat kan! Vul dan ons contactformulier op de website in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.