Pasta met gamba’s

Recept pasta met gamba's

Als je van pasta en gamba's houdt, is dit recept echt een aanrader om te proberen.

Pasta met gamba's

Overheerlijke Gamba's met pasta.
Voorbereidingstijd10 min
Bereidingstijd15 min
Totale tijd25 min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Mediterraan
Trefwoord: Vis gerecht
Porties: 1 persoon
calorieën: 445kcal
Auteur: DSTraining

Equipment

  • wokpan

Ingrediënten

  • 8 gamba's
  • 250 gram spaghetti of tagliatelle
  • 2 tenen knoflook
  • 8 zongedroogde tomaatjes
  • peter en zout
  • parmezaanse kaas
  • 50 gram bladpeterselie of rucola

Instructies

  • Kook de pasta, volgens de instructie op het pak
  • Verhit olie in de wokpan en bak de gamba’s met wat peper en zout naar smaak.
  • Wanneer 1 kant gaar is de gamba’s omdraaien en de knoflook en zongedroogde tomaatjes meebakken.
  • Wanneer de gamba’s gaar zijn de pasta toevoegen met eventueel nog wat olijfolie.
  • De bladpeterselie / rucola kan er bovenop of doorheen geroerd worden.
  • Aan tafel kunt u de Parmezaanse kaas eroverheen strooien.

Voor nog meer heerlijke en gezonde recepten, klik hier.