Kippengehaktballetjes

Recept Kippengehaktballetjes met pasta

Dit gerechtje is heel eenvoudig, lekker en snel. Een doordeweekse dagelijkste kost kruidige kippengehaktballetjes met paste en gemengde salade.

Kippengehaktballetjes met pasta

Slank gerechtje met Kruidige Kippengehaktballetjes (met of zonder koriander).
Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd10 minuten
Gang: Lunch
Keuken: Mediterraan
Trefwoord: Kip
Porties: 1 persoon
calorieën: 334kcal

Ingrediënten

  • 150 gr kippengehakt
  • ½ rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • komijn, kurkuma,gemberpoeder en chili flakes (naar smaak)
  • peper en zout
  • ¼ bosje verse koriander (naar keuze)
  • 50 gr penne (ongekookt)
  • 75 gr gemengde sla
  • 1 rode biet

Instructies

  • Meng het kippengehakt met versnipperde ui en kruiden en rol kleine balletjes.
  • Bak deze gaar in een anti aanbakpan.
  • Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  • Snij de rode biet in kleine stukjes en meng door de sla.

Notities

Macro's
  • eiwitten 35 gr
  • koolhydraten 25gr
  • vetten 10 gr

Voor nog meer heerlijke en gezonde recepten, klik hier.