Jouw fitness in Roosendaal

DSTraining is sinds 2007 uitgegroeid tot een kleine maar professionele fitness sportschool in Roosendaal. Bij ons kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week sporten. Onze trainers streven ernaar om jou zowel in groepen als individueel optimaal te begeleiden, motiveren en faciliteren bij het behalen en behouden van jouw doelstellingen. In onze fitness in Roosendaal werkt een enthousiast team van trainers dat zorgt voor een ruim aanbod aan individuele en groepstrainingen.

Ruim aanbod van trainingen

Bij DSTraining hebben we veel mogelijkheden om te sporten. Naast onze fitness faciliteiten organiseren we ook verschillende soorten bootcamp trainingen. Onze intensieve bootcamp, bootcamp voor kinderen en de mountainbike bootcamp zijn zeer geliefd. Wil je graag samen met een trainer sporten in onze fitness? Dan is personal training zeker iets voor jou. Verder kun je bij DSTraining in kleine groepen trainen en meedoen aan de lessen power boxing.

Onze voordelen t.o.v. een andere fitness in Roosendaal

Bij DSTraining hebben we een aantal voordelen ten opzichte van een andere fitness in Roosendaal.

  • Onze lessen vinden plaats op de meest uitdagende locaties van Roosendaal.
  • Als het mogelijk is trainen we ook veel buiten.
  • Iedere dag zijn er fitness groepslessen met professionele begeleiding.
  • Je kunt bovendien 24 uur per dag en 7 dagen per week sporten in onze fitness in Roosendaal.
  • Zowel voor sport als voeding vind je bij ons optimale faciliteiten.
  • Onze fitness is betaalbaar en toegankelijk.

Plan een gratis proefles bij DSTraining

We laten je graag de mogelijkheden van onze fitness in Roosendaal tijdens een gratis proefles. Wil je graag samen komen trainen? Ook dat is geen probleem. Je kunt ook samen met je partner, vriend, familielid of collega langskomen voor een proefles bij DSTraining. Je kunt online gemakkelijk een gratis proefles aanvragen.