Outdoor - Small Group Training

Outdoor - Small Group Training is de toegankelijke versie van Bootcamp. De focus ligt op techniek en niet alleen op kracht, wat tot meer resultaat en minder blessures leidt. Small Group Training is sporten in een kleine groep van maximaal 8 personen. Bij deze groepsles in Roosendaal is er, intensieve begeleiding voor iedere deelnemer en dat tegen een scherpe prijs. In deze speciaal ontworpen trainingen zorgen we dat je meer kracht, uithouding en mobiliteit ontwikkeld .

Wat is Outdoor - Small Group Training?

Outdoor - Small Group Training is de toegankelijke versie van Bootcamp. Bij deze trainingen hoef je niet te werken met je eigen lichaamsgewicht waardoor deze trainingen meer toegankelijker zijn dan bijvoorbeeld bootcamp. Het doel blijft wel om in de buitenlucht fitter en sterker te worden in het algemeen. Tijdens de trainingen verplaats je jezelf met de groep naar een buitenlocatie waar een complete work-out wordt afgewerkt. Dit verplaatsen gebeurt met een mountainbike, kar of footbike waarmee we ook gewichten mee kunnen nemen. Doordat je de trainingen samen doet op een buitenlocatie, is er onderling contact maar wel op een veilige manier.

Voor wie is Outdoor - Small Group Training?

Outdoor Small Group is toegankelijk voor iedereen en speciaal voor mensen die extra begeleiding bij het sporten nodig hebben. Deelnemers aan deze training variëren in leeftijd van 20 jaar tot 65+. Wil jij een keer een gratis proefles plannen? Klik hier!

Waar zijn deze outdoor trainingen?

De Outdoor Small Group Trainingen starten bij onze sportstudio en 24H gym op sportpark Vierhoeven in Roosendaal aan de Nispenseweg 1D. Van daaruit verplaatsen we naar een buitenlocatie in de bosrijke omgeving van de studio.

Wanneer is de Outdoor - Small Group Training?

Iedere dag vinden er bij DSTraining in Roosendaal trainingen plaats.. Vul dit proeflesformulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op. Bekijk ook ons rooster en onze tarieven.

Vergelijkbaar, maar anders dan bootcamp

Onze Outdoor Training in Roosendaal is vergelijkbaar met Bootcamp, maar op bepaalde punten zeker anders. We starten altijd met een verplaatsing richting een toffe buitenlocatie. Daarna nemen we de oefeningen uit de workout die op het programma staat technisch door. Daarna sluiten we af met een ‘workout of the day’. Door de toegankelijke sfeer binnen de groepen en de vele mogelijkheden om te sporten zal je jezelf snel thuis voelen bij DSTraining!