Personal training in Roosendaal

Personal training in Roosendaal geheel afgestemd op uw doelstellingen en behoefte. Op deze manier gaan wij goede relaties aan met onze klanten. Steeds meer mensen komen erachter dat een gezond en fit lichaam de sleutel is tot een gelukkiger leven. Personal training is de meest effectieve en resultaatgerichte manier om deze doelen te bereiken. DSTraining heeft personal trainers uit Roosendaal die jou inspireren, motiveren en stimuleren om alles uit jezelf te halen. In dé binnen- en buitensportschool van Roosendaal kunt u onder uitstekende begeleiding van onze gecertificeerde personal trainers sporten en werken aan uw doelstellingen.

Wat is personal training?

Wat uw doel ook is: afslanken, sterker worden, uw leefstijl verbeteren, revalideren, of gewoon lekker sporten: Personal Training bij DSTraining in Roosendaal betekent dat u sport onder professionele begeleiding. Naast uw personal training kunt u vrij trainen in onze 24 uurs gym en meedoen aan onze Small Group lessen. Op deze manier blijft personal training in Roosendaal ook nog betaalbaar. Heeft u al kennis gemaakt met onze personal trainers?

VOOR WIE?

Sporten met een personal trainer is iets voor iedereen die iets wil veranderen aan zijn of haar huidige situatie. Omdat de aanpak van onze personal trainers in Roosendaal volledig persoonlijk is, maakt uw instapniveau niet uit. Wil je graag eerst een gratis proefles? Vul dan ons aanvragenformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

WAAR?

Heeft u interesse in sporten met een personal trainer bij u in de buurt? Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op.

WANNEER?

Bij DSTraining kunt u trainen wanneer het u uitkomt, wij zijn namelijk 24/7 geopend. U kunt met onze personal trainer zelf uw sportmomenten afstemmen. Voor algemene informatie kan je ons altijd berichten door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

“De PT Studio”

Voordelen van personal training

Personal training heeft veel voordelen. We noemen er een aantal:

  • Personal training helpt u om effectiever te trainen: uw persoonlijke trainer weet immers precies bij welke oefeningen u het meeste baat heeft.
  • Het is educatief: onze personal trainers zijn getraind in lichaamsbeweging en stellen graag de beste oefeningen voor u samen.
  • U haalt meer plezier uit uw trainingen. Iedereen is anders en uw personal trainer begrijpt dit. Doordat de oefeningen specifiek op uw situatie worden afgestemd, beleeft u meer plezier aan de trainingen.
  • U ontvangt hulp bij specifieke doelen. Wilt u trainen voor een specifiek doel, zoals een sportevenement of een bruiloft? Onze personal trainers helpen om dat doel te realiseren.
  • Personal training past in uw schema. Onze sportschool is 24/7 geopend zodat u ook individueel kunt sporten.

Onze succesverhalen

Twijfelt u of een personal trainer in Roosendaal bij u past? Bekijk dan eens de succesverhalen en referenties van een aantal sporters bij DSTraining.

“Dat ik mij zo lekker kan voelen door te trainen!”

“Train, Hard”