PERSONAL TRAINING

Steeds meer mensen komen erachter dat een gezond en fit lichaam de sleutel is tot een gelukkiger leven. De personal trainers van DSTraining kunnen u hierbij helpen! In de binnen- en buitensportschool van Roosendaal kunt u onder uitstekende begeleiding van onze gecertificeerde personal trainers werken aan uw doelstellingen.

“De PT Studio”

WAT IS PERSONAL TRAINING?

Wat uw doel ook is: afslanken, sterker worden, uw leefstijl verbeteren, revalideren, of gewoon lekker sporten. Personal Training bij DSTraining betekent dat u sport onder professionele begeleiding. Naast uw personal training kunt u vrij trainen in onze 24H gym en meedoen aan onze Small Group lessen. Op deze manier blijft personal training ook nog betaalbaar.

VOOR WIE?

Personal training is er voor iedereen die iets wil veranderen aan zijn/haar huidige situatie. Omdat de aanpak volledig persoonlijk is, maakt uw instapniveau niet uit.

WAAR?

De training vindt plaats in de DSTraining studio op sportpark Vierhoeven (Nispenseweg 1D). We hebben mogelijkheden om van daaruit te gaan sporten in de bosrijke omgeving van de studio.

WANNEER?

Vul dit formulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op.

“Train, Hard”