Succesverhalen

DSTraining Succesverhalen afvallenDSTraining Succesverhalen afslanken

Leeftijd: 41

Gewicht afname: 21 kg in 3,5 jaar tijd

Doelstelling: Fit worden

Trainingsvormen: PHP, Personal Training, Small Group en Bootcamp

Wat waren je verwachtingen voordat je bij DST begon?
Ik wilde mee kunnen sporten met mijn jonge kinderen.

Wat was je doelstelling? (En heb je deze behaald?)
Simpelweg weer fit worden en belastbaar zijn. Afvallen was niet echt het doel.

Is er voor de juiste aanpak gekozen? 
Je bepaalt je eigen manier van bewegen en doel. Maar wordt geholpen om er het beste uit te halen.

Wat ging er goed? (Wat vond je het leukste aan de trainingen?)
Als je de training volgt wordt je vanzelf beter en dit gaat vrij snel.

Wat vond je van de aanpak van de trainers?
Informeel maar wel professioneel

Was het sporten bij DST de investering waard?
Zeker weten, gezondheid en jezelf fit voelen is het resultaat en dat telt.

Andere opmerkingen:
De flexibiliteit in aanbod maakt het voor iedereen toegankelijk, ik heb best veel lessen geprobeerd en afgewisseld voor ik het juiste ritme had.

Start gewicht van 108 kg2019-06-06 op 92.1 KG

Leeftijd: 18

Gewicht afname: 15.9 kg

Doelstelling: Strakker worden

Trainingsvormen: Bootcamp en  Personal Training

Ervaring sporten bij DST

Mijn naam is Max en ik ben een aantal jaar geleden begonnen met sporten bij DST. Ik was nooit echt een fanatieke sporter. Voordat ik begon bij DST was ik conditioneel niet in vorm en had ik voor iemand van mijn leeftijd en lengte overgewicht. Ik ben begonnen met bootcamp trainingen te volgen. Voordat ik met zo’n training begon had ik de verwachting dat het erg zwaar zou zijn en ik niet op hetzelfde niveau van de trainingsgroep zou horen. Uiteindelijk ben ik de trainingen gaan volgen en heb ik gemerkt dat de bootcamp training voor ieder niveau geschikt is. Je kunt namelijk zelf bepalen in hoeverre je jezelf hierin wilt uitdagen. Door deze trainingen ben ik erachter gekomen dat ik iets wilde gaan veranderen op gebied van fit worden en gezond zijn.

Zoals aangegeven wilde ik duidelijk iets gaan veranderen op het gebied van fit worden en gezond zijn. Ik wilde zonder onzekerheid over het strand kunnen lopen en trots kunnen zijn op mezelf. Dit doel is zeker behaald! Met behulp van de juiste begeleiding zowel tijdens het sporten als met voeding heb ik mijn doel gerealiseerd en ben ik zelfverzekerder het leven in gegaan.

De trainingen zijn altijd goed verlopen. De groep probeert elkaar altijd te helpen en de trainers geven goed advies en uitleg waar nodig is. Het fijne aan de trainingen bij DST is dat er volledig op eigen niveau getraind kan worden. Ik was ook niet fit zowel op kracht als op conditioneel gebied. Hier wordt goed rekening mee gehouden zodat het voor sporters van ieder niveau een fijne ervaring is. Het leukste aan de trainingen vond ik de variatie en het jezelf uitdagen. Ik heb in twee jaar tijd nog nooit eenzelfde training gehad en de variatie hierin was dus erg leuk, want je doet iedere training iets anders. Ook het jezelf uitdagen vond ik leuk, want hierdoor verleg je je eigen grenzen en merk je dat je progressie maakt.

Nadat ik van mezelf merkte dat ik conditioneel goed in vorm begon te raken, had ik een nieuw doel voor mijzelf gesteld, namelijk: Sterker worden in kracht. Hiervoor werd mij geadviseerd om over te gaan van bootcamp trainingen (Vooral conditioneel, een beetje kracht) naar krachttraining. Bij krachttraining ligt de focus vooral op de kracht van de spieren en niet het conditionele gebied. Hierbij kwam voor het beste resultaat ook een deel voedingsadvies bij kijken. Dit voedingsplan wordt afgestemd op jouw specifieke doel, waardoor je doel nog beter gerealiseerd kan worden.

De combinatie van het gestructureerd trainen en daarbij jezelf houden aan een voedingsplan is natuurlijk een verandering in je levensstijl. In de eerste weken was dit een beetje onwennig, maar na een bepaalde periode (3 á 4 weken) wordt het een gewoonte, wat uiteindelijke een levensstijl wordt.

Zodra ik de progressie zag d.m.v. foto’s die maandelijks gemaakt werden, werd ik erg gemotiveerd. Ik begon steeds zelfverzekerder te worden en kreeg veel complimenten van de mensen om mij heen, wat ook weer heeft gezorgd voor een boost aan motivatie.

Het allersterkste punt van trainen bij DST vind ik de persoonlijke begeleiding en steun op zowel het gebied van techniek in oefeningen als in voedingsschema’s op maat.

Succesverhaal 24 kilo afvallenSuccesverhaal klant afvallen

Leeftijd: 41

Gewicht afname: 24 kg in ruim 1 jaar

Doelstelling: Lichamelijk sterker en Afvallen

Trainingsvormen: Small Group, Vrij trainen en Voeding coaching

Hoe was de beginsituatie voordat je bij DST begon?

Ik had al een kleine voorzet genomen door te stoppen met roken na 20 jaar. Alleen het ongezonde eten en drinken, samen met een bureau baan, zorgde er voor dat ik uiteindelijk op 109.5 kilo uitkwam. Ook met dagelijks veel rug- knie en overige gewrichtspijn vond ik dat het maar eens afgelopen moet zijn.

Wat waren je verwachtingen voordat je bij DST begon?

Dat ze me konden helpen om mijn spieren aan te sterken en misschien wat kon afvallen.

Wat was je doelstelling? (En heb je deze behaald?)

1e doelstelling was lichamelijk sterker worden, zodat ik pijnvrij de dag door kon komen.  2e doelstelling, die was voor mij iets minder belangrijk, om een kilo of 5 a 10 af te vallen.  Door 4 keer per week small group trainingen/ vrij trainen te doen is de 1e doelstelling goed gekomen. Op wat kleine pijntjes na. De 2e doelstelling kwam in 1e instantie automatisch. Die 6 kilo was er zonder dat ik ervoor op mijn eten hoefde letten af. Omdat het relatief makkelijk ging, besloot ik om door te pakken om op mijn eten te letten. De hulp van Kim was daarbij belangrijk. Die berekende mijn macro’s en calorieën daar ben ik  me aan gaan houden. Met als gevolg dat ik op een ruim jaar 24 kilo lichter ben zonder mezelf uit te hongeren.

Hoe verliepen de trainingen?

In het begin moeizaam, wat logisch is. Ik stierf 3 x per training omdat ik de fysieke arbeid niet gewend was. Maar met wat doorzetten, kan ik nu dingen die ik een jaar geleden niet voor mogelijk hield.

Is er voor de juiste aanpak gekozen?

Zeker. Na het intake gesprek met Jan is er besloten dat ik eerst maar eens bij Amy langs moest om te bepalen hoe ik met minimale belasting er het maximale uit de trainingen kan halen. Met die tips kon ik zeker meedoen met de trainingen.

Wat ging er goed? (Wat vond je het leukste aan de trainingen?)

De variatie in de trainingen heeft zeker geholpen. Je staat niet in een of ander zweethok  op je gemak aan  ‘’elastieken’’ te trekken maar je bent echt een uur lang fanatiek en gericht bezig.

Wat kon er beter? 

Niks

Wat vond je van de aanpak van de trainers?

Heel goed, er is veel persoonlijke aandacht zodat  iedereen op zijn eigen niveau kan trainen.

Wat zijn de sterke punten van de trainingen bij DSTraining?

De persoonlijke aanpak en variatie is een absolute meerwaarde.

Was het sporten bij DST de investering waard? 

Absoluut, meer dan waard.

Afvallen met Online CoachingAfslanken met Online Coaching

Leeftijd: 27

Gewicht afname: 10 kg in 4 maanden

Doelstelling: Afvallen

Trainingsvormen: Online Coaching

Begin april hoorde ik dat ik voedingsadvies kon krijgen van DSTraining. Wegens Corona boden ze persoonlijk advies en coaching op afstand aan. Ik heb al best wel wat dingen qua training en voeding geprobeerd om af te vallen, maar allemaal met matig of tijdelijk resultaat. Ik was dus niet echt hoopvol en begon met de instelling: ‘Baat het niet dan schaadt het niet’.

Ik schreef me in en Kim nam contact met mij op. Na wat info te hebben uitgewisseld, kreeg ik een advies op maat over hoeveel calorieën ik het beste kon innemen en daarbij een macro verdeling (de hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en vetten). Ik heb het advies om mijn voeding in een app bij te houden opgevolgd. Ik had al eerder met deze app gewerkt, maar niet op deze manier. Met een aantal andere mensen die in hetzelfde traject zaten is er een groepsapp aangemaakt waarin we tips konden uitwisselen. Daar heb ik vooral veel ideeën uitgehaald voor eiwitrijker eten. Kim had ook artikelen gedeeld waar interessante dingen in stonden.

Ondertussen zijn we 4 maanden verder en ben 10 kilo lichter. Ik ben de hoeveelheid calorieën langzaam aan het opbouwen tot het punt dat ik er van zou aankomen. De macro's blijf ik daarbij aanhouden.

Er zijn een paar dingen die dit voor mij tot een succes hebben gemaakt ten opzichte van de andere dingen die ik al eerder deed:

  1. Eiwitrijker voedsel eten: Zorgt voor een langer verzadigd gevoel en is goed in combinatie met trainen.
  2. Niet zwart-wit denken: Als je wat over je calorieën heen zit, ga dan niet nog meer eten "omdat het nu toch al mislukt is".
  3. Eten afwegen en precies invoeren, in ieder geval in het begin om een goed beeld te hebben van hoeveel je nu eigenlijk binnen krijgt.

Ik heb er ondertussen vertrouwen in dat dit me helpt om mijn gewicht zo te houden en het is ook goed vol te houden.

Bedankt voor je hulp, Kim!

2013-05-23 op Succesverhalen van DSTraining

Leeftijd: 38

Gewicht afname: 11 kg

Doelstelling: Afvallen

Trainingsvorm: Personal Training

Succesverhalen DSTraining Succesverhalen DSTraining

Leeftijd: 17

Gewicht afname: 22.3 kg

Doelstelling: Afvallen

Trainingsvorm: Personal Training

Succesverhalen DSTraining Succesverhalen DSTraining

Leeftijd: 41

Gewicht afname: 15.1 kg

Doelstelling: Afvallen

Trainingsvorm: Personal Training

Hij is zijn personal training traject gestart in Juni 2017. In september van 2017 is hij bijna 12 kg afgevallen en vele malen sterker en fitter. Lees hieronder zijn verhaal.

Hoe was de beginsituatie voordat je bij DSTraining begon?

Ik had een zeer slechte conditie en woog 106,5 kg, nadat ik mijn xl broek niet meer kon dicht doen was ik er klaar mee!

Wat waren je verwachtingen voordat je met personal training begon?

Dat ik met sportbegeleiding mijn spieren wat kon ontwikkelen, ik zag het niet zitten mijn eten echt aan te pakken.

Wat was je doelstelling? (En heb je deze behaald?)

Na het intake gesprek wilde ik toch iets aan mijn eetpatroon doen en wilde zeer ambitieus 6 kg afvallen in 8 weken. Uiteindelijke doel was 95 kg.

Hoe verliepen de trainingen?

Goed, ik werd elke week "getest" maar wel rustig naar een hoger niveau gebracht.

Is er voor de juiste aanpak gekozen?

Absoluut, spier ontwikkeling en gewichtsafname waren goed gebalanceerd en er is zo opgebouwd dat ik geen blessures heb ondervonden.

Wat ging er goed? (Wat vond je het leukste aan de trainingen?)

De gerichte maar toch gevarieerde training, waar de trainer de training aanpast naar gelang de vorderingen/testen die we doen om de voortgang te meten.

Wat kon er beter?

Eigenlijk niets, de resultaten zijn boven verwachting

Wat heb je gemist / wat heeft je verrast?

Ik heb niets gemist, maar ben met name verrast door de hoge mate van kennis van de trainer inzake voeding en beweging/spieren in combinatie met de zeer open school waar personal en groepstraining goed op elkaar zijn afgestemd.

Wat vond je van de aanpak van de trainer?

Zeer goed, hij weet mij tot aan mijn grens te brengen en heeft door zijn aanpak welke op mijn persoonlijkheid is afgestemd weten te bereiken dat ik zeer serieus met mijn voeding aan de slag ben gegaan, wat ik eigenlijk niet van plan was!

Wat zijn de sterke punten van DSTraining?

Open cultuur, gevarieerd programma, en zelfs persoonlijke aandacht als je een keer mee draait in een groepsles!

Was jouw traject personal training de investering waard?

Absoluut, de resultaten zijn boven verwachting en het meer dan waard. ik kan me zelfs niet voorstellen dat ik niet verder ga.

Succesverhalen DSTraining Succesverhalen DSTraining

Leeftijd: 35

Gewicht afname: 16.7 kg

Doelstelling: Afvallen

Trainingsvorm: Fit in 50 Days

Voor Fit in 50 Days had ik een periode achter de rug van ziekte. Ik was snel vermoeid had snel hoofdpijn en deed hierdoor minder aan lichaamsbeweging en werd steeds zwaarder.

Sporten onder goede begeleiding is voor mij heel belangrijk en het voedingsadvies tijdens Fit in 50 Days heeft ervoor gezorgd dat ik anders naar mijn eetpatroon ben gaan kijken en nu meer afwisselend eet. Die eerste avond kan ik me nog goed herinneren een rondje hardlopen was al teveel dus ik kreeg een step en werd geconfronteerd met mijn slechte conditie. Meteen een doel: dat rondje wilde ik na de 50 dagen wel kunnen.

Trainingen

Tijdens de small-group trainingen wordt echt rekening gehouden met het niveau van de verschillende sporters heb je een blessure dan krijg je een vervangende oefening zo ben je op een juiste manier doelgericht aan het trainen. De eerste weken had ik spierpijn en kwam afgemat maar enthousiast thuis vertelde wat we tijdens de training hadden gedaan en dat ik nooit had verwacht dat te kunnen. Ik was mijn grenzen aan het verleggen, angsten aan het overwinnen en mijn leefpatroon aan het aanpassen en wat had ik daar een plezier in!

Persoonlijke begeleiding

De kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding dat is de kracht van DS Training. Het feit dat géén enkele training hetzelfde is maakt dat je nergens tegenop hoeft te zien. Je verrast jezelf met wat je kunt. Mijn grote doel was 15-20 kg binnen anderhalf jaar tijd kwijtraken ik ben nu een half jaar verder en 15 kg afgevallen en ga met plezier 3-4 keer per week trainen. Ik geloof weer in mezelf. Oh ja en dat rondje hardlopen kon ik na 50 dagen wel, ik was lopend zelfs sneller dan met de step!

Succesverhalen DSTraining Succesverhalen DSTraining

Leeftijd: 26

Gewicht afname: 14.1 Kg

Doelstelling: Afvallen

Trainingsvorm: Fit in 50 Days

Voordat hij begon aan Fit in 50 Days had hij voor zichzelf een duidelijke doelstelling geformuleerd. Hij wilde Conditie opbouwen en de nodige kilo’s kwijtraken. “Deze doelstelling heb ik zeker behaald”, aldus.

“De trainingen verliepen goed. Er is veel ruimte voor individuele aandacht en er is een duidelijke groei te zien in mijn spieropbouw en conditie.”

Over de aanpak van Fit in 50 Days is hij erg tevreden, maar zegt hij: “Ja, het is wel belangrijk dat je als deelnemer de motivatie in jezelf vindt en behoudt. Ik ben ook na de eerste 50 dagen doorgegaan met het aanpassen van mijn levensstijl anders had ik nooit dit resultaat kunnen behalen.”

“De variatie in de trainingen maakt dat het programma Fit in 50 Days goed vol te houden is. Ook het persoonlijk contact met zowel de trainers als de mede sporters heeft het programma leuk gemaakt. Dit laatste vindt hij meteen een erg sterk punt van Fit in 50 days: persoonlijke aandacht en het groepsgevoel onder de sporters.

En was Fit in 50 Days de investering waard?

“Zeker weten. Het heeft ervoor gezorgd dat ik letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zit. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen en ik maak uit mezelf bewustere keuzes. Daarnaast heeft het sporten een verslavende werking gehad, waardoor ik nu nog steeds wekelijks met veel plezier naar DST ga!”

Succesverhalen DSTraining Succesverhalen DSTraining

Leeftijd: 26

Gewicht afname:  10 kg

Doelstelling: Afvallen

Trainingsvorm: Fit in 50 Days

Doelstelling

Mijn doelstelling bij Fit in 50 days was om meer conditie op te bouwen en om een paar kilo kwijt te raken. Een jaar geleden deed ik voor het eerst mee, toen haalde ik direct mijn doel. Alle daaropvolgende edities heb ik ook meegedaan en steeds ben ik afgevallen en behaalde ik mijn doel.

Trainingen

De trainingen verliepen goed en leuk, er is genoeg afwisseling zodat het leuk blijft! Maar toch wordt er doelgericht gewerkt.

Aanpak

Omdat je in groepjes verdeeld wordt ben je extra gemotiveerd om je persoonlijke doel te behalen. Het is ook fijn dat je gebruik kunt maken van een diëtiste en tijdens de gezamenlijke trainingen krijg je inzicht in je gedrag wordt je jezelf bewust van de dingen waar je op moet letten.

Plezier

Leuke aan de trainingen is dat deze nooit hetzelfde zijn en altijd variëren, daardoor blijft het leuk om te komen. Tijdens de gezamenlijke training in de Fit in 50 Days leer je elkaar kennen en zo weet je wie er allemaal mee doen. Op die manier kun je elkaar motiveren. Ik vond het ook prettig dat je drie trainingen gezamenlijk krijgt zodat je ook kan overleggen met anderen waar zij tegenaan lopen, hier kun je zelf dan ook weer iets aan hebben.

Sterke punten

De sterke punten van DS Training zijn goede begeleiding, leuke afwisseling van de trainingen, goede uitleg en men neemt de tijd voor je als je vragen hebt daarnaast zijn er veel mogelijkheden om onder begeleiding te trainen.

Investering

Fit in 50 days is zeker de investering waard. Ik dacht persoonlijk ook niet dat het mij zou lukken om vooruitgang te boeken maar op de foto's kun je toch zien dat dit wel gelukt is. Het belangrijkste punt is dat je bewust moet worden van je gedrag. Als je gemotiveerd bent om je doel te behalen kan iedereen het. Ik zou iedereen aanraden om aan Fit in 50 days mee te doen als je doel is om af te vallen, gezonder te leven of een betere conditie wilt.

Succesverhalen DSTraining Succesverhalen DSTraining

Leeftijd: 64

Gewicht afname:  25 kg

Doelstelling: Afvallen en Hardlopen

Trainingsvorm: Personal Training