Bootcamp voor kinderen

Bootcamp voor kinderen vanaf 6 tot en met 9 jaar! Iedere maandag van 16:00 uur tot 16:45 uur. Onder professionele begeleiding ga je squatten, lunges maken, burpees uitvoeren en zelfs opdrukken. We doen al deze bewegingen in spelvormen zodat het uitdagend en leuk blijft! Iedere week is de bootcamp voor kinderen weer anders! Er wordt gewerkt aan zowel uithoudingsvermogen als kracht, sommige trainingen werken we zelfs met gewichten onder begeleiding van de trainer! De kinderbootcamp vindt buiten in het bos plaats maar bij slecht weer ook binnen in de studio en dat voor slechts €5 per training!

Voor wie is de kinder bootcamp?

De kinder bootcamp is voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar die graag sterker willen worden en meer uithoudingsvermogen willen opbouwen. En dit willen we op een leuke en uitdagende manier vormgeven.

Waar is de bootcamp voor kinderen?

We starten vanaf de sportstudio op Sportpark Vierhoeven, Nispenseweg 1D, en zal zoveel mogelijk plaatsvinden in de bosrijke omgeving.

Wanneer is de bootcamp voor kinderen?

De bootcamp training voor kinderen vindt iedere maandag van 16:00 uur tot 16:45 uur plaats. Ook bij slecht weer gaat de kinderbootcamp door. Dan verplaatsen we de activiteiten namelijk naar binnen. Meld jij je aan voor de training?

Schrijf jouw kind nu in

Wil jouw kind fitter worden door te werken aan zijn of haar uithoudingsvermogen of groeien in kracht? Samen met een gecertificeerde trainer en andere kinderen gaan we hier op een leuke manier aan werken! Wil je eerst nog een proefles? Ook dat kan bij DSTraining. Neem gemakkelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 6 46 00 53 13 of per mail via info@dstraining.nl.