Bootcamp voor kinderen

Bij DSTraining in Roosendaal kan je nu deelnemen aan de bootcamp voor kinderen. Tijdens deze bootcamp leren kinderen op een speelse manier meer over sport, gezondheid en teamwork. De activiteiten zijn zo opgebouwd dat kinderen gestimuleerd worden om hun fysieke en mentale grenzen te verleggen. Zo worden er verschillende spellen gespeeld waarbij samenwerken en communiceren centraal staan. De bootcamp bij DSTraining biedt een leuke en sportieve manier om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling en het verbeteren van hun conditie.

Onderdelen van de kinder bootcamp

 

De bootcamp voor kinderen is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Onder professionele begeleiding ga je squatten, lunges maken, burpees uitvoeren en zelfs opdrukken. Natuurlijk zijn er nog veel meer onderdelen die bij een kinder bootcamp kunnen horen. Hier zijn een aantal voorbeelden:

Parcours: Er kan een parcours worden uitgezet waarbij kinderen onder meer moeten klimmen, klauteren, rennen en springen. Het parcours kan worden aangepast aan de leeftijd en mogelijkheden van de kinderen.

Spelletjes: Er kunnen verschillende spelletjes worden gespeeld waarbij samenwerken en strategie belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan tikkertje met verschillende regels, of estafette spelletjes.

Krachttraining: Kinderen kunnen op een leuke en veilige manier kennismaken met krachttraining. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht, bijvoorbeeld met push-ups of squats.

Cooling down: Aan het einde van de bootcamp is het belangrijk om af te sluiten met een cooling down, zodat de spieren tot rust komen. Bijvoorbeeld met rek- en strekoefeningen of door rustig te wandelen.

De kinderbootcamp vindt buiten in het bos plaats maar bij slecht weer ook binnen in de studio en dat voor slechts €5 per training!

Voor wie is de kinder bootcamp?

De kinder bootcamp van DSTraining is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar. De bootcamp is erg geschikt voor kinderen die graag willen bewegen, hun conditie willen verbeteren, of willen leren samenwerken en communiceren.. Het is een leuke en sportieve manier om kinderen te helpen bij hun ontwikkeling en het verbeteren van hun fysieke en mentale gezondheid.

Waar is de bootcamp voor kinderen?

We starten vanaf de sportstudio op Sportpark Vierhoeven, Nispenseweg 1D, en zal zoveel mogelijk plaatsvinden in de bosrijke omgeving.

Wanneer is de bootcamp voor kinderen?

De bootcamp training voor kinderen vindt iedere maandag van 16:00 uur tot 16:45 uur plaats. Ook bij slecht weer gaat de kinderbootcamp door. Dan verplaatsen we de activiteiten namelijk naar binnen. Meld jij je aan voor de training?

Schrijf jouw kind nu in voor bootcamp

Wil jouw kind werken aan zijn of haar uithoudingsvermogen en daarnaast op een leuke manier leren samenwerken? Laat je kind dan kennis maken met de bootcamp voor kinderen. Je kunt je eenvoudig aanmelden voor een proefles! Of meld je direct aan door contact met ons op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 6 46 00 53 13 of per mail via info@dstraining.nl.