Bootcamp voor Kinderen

Bootcamp voor kinderen en Summer Fit Kids

Summer Fit Kids 

Tijdens de zomervakantie leggen veel sportverenigingen de lessen stil. Alle kinderen zijn vrij van school en sommigen gaan misschien wel op vakantie. Zes weken niet sporten is voor sommige kinderen best lang. Daarnaast is al dat stilzitten ook niet gezond! Vandaar dat DSTraining deze zomer Summer Fit Kids heeft!

Op vrijdagochtend 12, 19 en 26 juli & 2, 9 en 16 augustus staat deze les van 9.00 tot 10.00 gepland. 

Dit is een les met zomerse work-outs en, als het weer het toelaat, verkoelende waterspelletjes. Alles om deze zomer lekker in beweging te blijven. Doe je gezellig mee? Want, ouders en verzorgers mogen meedoen. Niets is verplicht. Let op!: er is maar plaats voor 15 kinderen. Dus schrijf je alvast in.

Ben je lid, dan betaal je 6,- per keer via het bekende systeem.
Ben je nog geen lid, dan betaal je 7.- per keer. Stuur ons een mail (amy@sportschool-roosendaal.nl) en dat sturen wij je een link waarmee je je kunt aanmelden.

Hopelijk tot de 12e!

 

Bootcamp voor Kinderen

Positieve ontwikkeling voor kinderen is belangrijk

Bootcamp voor volwassenen is populairder dan ooit. Maar ook bootcamp voor kinderen is geliefd! Met een kinder bootcamp leren kinderen spelenderwijs sporten. Zo kunnen ze zich lekker uitleven, aan de conditie werken en zelfvertrouwen krijgen.

Positieve ontwikkeling voor kinderen is erg belangrijk. Want wist je dat:

 • Want wist je dat motoriek en motorisch leren essentieel zijn voor ons bestaan?
 • Dat jongere kinderen het makkelijkst nieuwe vaardigheden aan kunnen leren omdat hun brein nog zeer flexibel is.
 • Dat kinderen tussen de vier en acht jaar twee keer zoveel beweging nodig hebben dan volwassenen.
 • Dat kinderen die regelmatig bewegen en sporten zich beter kunnen concentreren op school.
 • Dat kinderen die regelmatig bewegen zelfverzekerder zijn!

Omdat DSTraining jouw kids wil steunen bij een gezonde ontwikkeling ontwikkelden wij deze geheel nieuwe les: KINDER BOOTCAMP

Twee leeftijdscategorieën kinder bootcamp

DSTraining richt zich bij bootcamp voor kinderen op twee leeftijdscategorieën:

 • Ouder-kind bootcamp voor kinderen van 2 tot 4 jaar.
  Terwijl jullie samen lekker alle energie van je af rennen, springen en rollen, leert je kind tijdens de bootcamp training ook nog andere kinderen kennen, wat goed is voor de sociale ontwikkeling.
 • Kinder bootcamp voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar.
  Samen met een groep kinderen leert je kind tijdens kinder bootcamp alle vaardigheden aan die essentieel zijn om een goede motoriek te ontwikkelen. Door samen te werken met andere kinderen wordt hij of zij ook in zijn of haar sociale ontwikkeling gestimuleerd. Daarnaast is het één keer maand feest!! Dan mogen namelijk de papa's, mama's, opa's, oma's en/of verzorgers meedoen.

De ouder-kind bootcamp lessen gaan IEDERE VRIJDAGOCHTEND van 10.45 uur tot 11.30 uur plaatsvinden bij DSTraining.

De kinder bootcamp lessen gaan IEDERE VRIJDAGMIDDAG van 14.00 uur tot 15.00 uur plaatsvinden bij DSTraining.

Een gespecialiseerde kinderfysiotherapeut verzorgt de bootcamp voor kinderen, gegarandeerd succes! Elke les wordt gestart met een spelletje en afgesloten met een beweeglied.

Meer informatie

Een bootcamp voor kinderen is een unieke manier om in aanraking te komen met sport. Willen jouw kinderen gezellig sporten met andere kinderen en op een leuke manier fit worden? En wil je meer informatie ontvangen over de bootcamp voor kinderen van DSTraining in Roosendaal? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier.

Lancering KinderBootcamp 15 maart