Teens Outdoor training

Teens Outdoor is een junior outdoor training en vindt plaats op maandag en donderdag om 17:30 uur tot 18:15 uur. De junior training is geschikt voor de leeftijd 10 t/m 13 jaar en zij gaan op een leuke manier met de step, mountainbike of rennend naar buiten om diverse oefeningen te doen. Altijd onder goede begeleiding van een van onze instructeurs. De deelnemers worden hierdoor sterker, krijgen een beter uithoudingsvermogen en meer zelfvertrouwen. De oefeningen worden op verschillende manieren aangeboden, soms in een estafette en de keer daarna weer een spelvorm.

Activiteiten tijdens de outdoor training

In de verschillende outdoor trainingen voor jeugd in de leeftijd 10 t/m 13 jaar doen we meerdere oefeningen zodat zij op een leuke manier buiten actief zijn. Elke training is weer anders dan de andere. Zelfs de locatie kan verschillen per training om de outdoor activiteiten zo leuk mogelijk te houden. De oefeningen die we doen zijn als volgt:

  • Steppen
  • Mountainbiken
  • Buiten rennen
  • Estafette
  • Outdoor spelvormen voor kinderen
  • Push-ups
  • Burpees
  • Squats

Voor wie is Teens Outdoor training?

De outdoor training is geschikt voor jeugd met een leeftijd tussen de 10-13 jaar.  Het is een leuke en speelse junior training in groepsverband. Ook ideaal om vrienden te maken dus!

Waar zijn de junior trainingen?

De junior trainingen vinden plaats op sportpark Vierhoeven in Roosendaal aan de Nispenseweg 1D of op een buitenlocatie in de bosrijke omgeving van de studio.

Wanneer zijn de outdoor trainingen?

De outdoor trainingen starten iedere maandag en donderdag om 17:30 uur en zijn om 18:30 uur afgelopen. Weet je nog niet zeker of Teens Outdoor is wat jouw zoon of dochter leuk vindt? Vul dan dit proeflesformulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op. Samen komen we erachter wat het beste bij jouw kind past.

Prijzen

De prijs voor een enkele training is 6,50 euro. Voor een rittenkaart van 5 trainingen betaal je 5 euro per keer.

Schrijf jouw kind nu in

Vindt jouw zoon/dochter het leuk om buitenactiviteiten te doen tijdens een outdoor training? Of wil je eerst nog een proefles? Alles is mogelijk bij DSTraining. Neem gemakkelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we wat het beste bij jouw kind past. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 6 46 00 53 13 of per mail via info@dstraining.nl.