Teens Outdoor

Teens Outdoor vindt plaats op maandag en donderdag om 17:30 uur tot 18:15 uur. Kinderen van 10 t/m 13 jaar gaan op een leuke manier met de step, mountainbike of rennend naar buiten om diverse oefeningen te doen. Altijd onder goede begeleiding van een van onze instructeurs. Kinderen worden hierdoor sterker, krijgen een beter uithoudingsvermogen en meer zelfvertrouwen. De oefeningen worden op verschillende manieren aangeboden, soms in een estafette en de keer daarna weer een spelvorm.

Welke outdoor activiteiten zitten in de trainingen

In de verschillende outdoor trainingen voor kinderen doen we meerdere oefeningen zodat kinderen op een leuke manier buiten actief zijn. Elke training is weer anders dan de andere. Zelfs de locatie kan verschillen per training om de outdoor activiteiten zo leuk mogelijk te houden. De oefeningen die we doen zijn als volgt:

  • Steppen
  • Mountainbiken
  • Buiten rennen
  • Estafette
  • Outdoor spelvormen voor kinderen
  • Push-ups
  • Burpees
  • Squats

Voor wie is Teens Outdoor?

De outdoor trainingen zijn geschikt voor kinderen van 10 tot en met 13 jaar. Het is een leuke en speelse training in groepsverband. Ook ideaal om vrienden te maken dus!

Waar zijn de trainingen?

De trainingen vinden plaats op sportpark Vierhoeven in Roosendaal aan de Nispenseweg 1D of op een buitenlocatie in de bosrijke omgeving van de studio.

Wanneer zijn de trainingen?

De trainingen starten iedere maandag en donderdag om 17:30 uur en zijn om 18:15 uur afgelopen. Weet je nog niet zeker of Teens Outdoor is wat jouw kind leuk vindt? Vul dan dit proeflesformulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op. Samen komen we erachter wat het beste bij jouw kind past.

Prijzen

De prijs voor een enkele training is 6,50 euro. Voor een rittenkaart van 5 trainingen betaal je 5 euro per keer.

Schrijf jouw kind nu in

Vindt jouw kind het leuk om buitenactiviteiten te doen? Of wil je eerst nog een proefles? Alles is mogelijk bij DSTraining. Neem gemakkelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kijken we wat het beste bij jouw kind past. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 6 46 00 53 13 of per mail via info@dstraining.nl.