Crosstraining 1416

Wil jij sterker en fitter worden? Probeer dan de Crosstraining 1416! De crosstraining lessen vinden plaats op iedere maandag en donderdag van 16:30 uur tot 17:30 uur. Tijdens de training word je op ieder moment goed begeleid door een van onze ervaren instructeurs.

Wat is Crosstraining 1416?

Ben jij 12 t/m 16 jaar oud? Dan is dit zeker wat voor jou. Crosstraining 1416 is vergelijkbaar met Crossfit voor kinderen, maar dan net wat leuker. Crosstraining 1416 is een combinatie van fitness waarbij atletiek, gewichtheffen en gymnastiek worden samengevoegd in één trainingsvorm. Je wisselt veel verschillende oefeningen af in een hoog tempo. Ook goed voor je conditie dus! We werken met een 'Workout of the Day' oftewel; de 'WOD'. Dit schema bestaat uit een combinatie van een aantal van de volgende oefeningen: squatten, pull-ups, benchpress, kettlebell, roeien, burpees en hardlopen.

Voor wie is Crosstraining 1416?

Crosstraining 1416 is voor iedereen met een leeftijd van 12 tot en met 16 jaar die graag sporten en sterker willen worden onder begeleiding. Crosstraining 1416 is een goed opstapje naar zelfstandig fitness en cardiotraining. Ben jij ready?!

Waar vindt Crosstraining 1416 plaats?

De trainingen vinden plaats in onze sportstudio en 24H gym op sportpark Vierhoeven in Roosendaal aan de Nispenseweg 1D.

Wanneer zijn de trainingen?

De trainingen starten iedere maandag en donderdag om 16:30 uur en duren tot 17:30 uur. Vul dit proeflesformulier in en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met je op. Bekijk ook ons rooster en onze tarieven.

Prijzen

De prijs voor een enkele training is 6,50 euro. Voor een rittenkaart van 5 trainingen betaal je 5 euro per keer.

Schrijf je nu in

Houd jij van sporten en wil jij onder begeleiding sterker worden? Samen met een trainer - in groepsvorm - gaan we hier op een leuke manier aan werken. Wil je een proefles? Dat is mogelijk bij DSTraining. Neem gemakkelijk contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 6 46 00 53 13 of per mail via info@dstraining.nl.