Afvallen met Fit in 50 Days

Het leven om ons heen gaat razendsnel, we hebben het ontzettend druk en ook nog eens te weinig tijd. Het lichaam krijgt veel te verduren waarbij niet altijd de beste keuzes worden gemaakt. Probeer dan maar eens fit en in conditie te blijven.

De oplossing: ons succesvolle afslankprogramma

DSTraining heeft de oplossing: Fit in 50 Days. Voldoende beweging gecombineerd met een gezond eetpatroon. Al meer dan 400 kg zijn de deelnemers van eerdere edities in totaal bij elkaar afgevallen.

Voor wie is Fit in 50 Days?

Fit in 50 Days is voor iedereen die blijvende veranderingen in zijn leefstijl wil doorvoeren voor een fitter en gezonder lichaam.

Waar zijn de trainingen van Fit in 50 Days?

De Fit in 50 Days trainingen vinden plaats in onze sportstudio op sportpark Vierhoeven of op een buitenlocatie in de buurt van de studio.

Wanneer is Fit in 50 Days?

Starten met jouw traject is mogelijk op ieder moment. Je start namelijk met Fit in 50 Days op het moment dat jij er klaar voor bent.

Wat is Fit in 50 Days?

We pakken het als volgt aan:

  • Je start op het moment dat jij er klaar voor bent!
  • Je krijgt het Fit in 50 Days boekje.
  • 3 keer een 1 op 1 coaching moment van 60 minuten.
  • Gedurende de 50 dagen altijd binnen 48 uur reactie van je coach.
  • Na afloop het gestelde doel behaald? Dan krijg je een maand gratis sporten!
  • Heb je na de eerste 50 dagen je doel behaald? Perfect! Dan zorgen we er ook voor dat je deze levensstijl vasthoudt.

Fit in 50 Days succesverhalen

Lees hier alle referenties>>

Afvallen met Fit in 50 Days

Margo

"Ik ben 15 kg afgevallen in 6 maanden!"

Voor Fit in 50 Days had ik een periode achter de rug van ziekte. Ik was snel vermoeid had snel hoofdpijn en deed hierdoor minder aan lichaamsbeweging en werd steeds zwaarder.

Sporten onder goede begeleiding is voor mij heel belangrijk en het voedingsadvies tijdens Fit in 50 Days heeft ervoor gezorgd dat ik anders naar mijn eetpatroon ben gaan kijken en nu meer afwisselend eet. Die eerste avond kan ik me nog goed herinneren een rondje hardlopen was al teveel dus ik kreeg een step en werd geconfronteerd met mijn slechte conditie. Meteen een doel: dat rondje wilde ik na de 50 dagen wel kunnen.

Trainingen

Tijdens de small-group trainingen wordt echt rekening gehouden met het niveau van de verschillende sporters heb je een blessure dan krijg je een vervangende oefening zo ben je op een juiste manier doelgericht aan het trainen. De eerste weken had ik spierpijn en kwam afgemat maar enthousiast thuis vertelde wat we tijdens de training hadden gedaan en dat ik nooit had verwacht dat te kunnen. Ik was mijn grenzen aan het verleggen, angsten aan het overwinnen en mijn leefpatroon aan het aanpassen en wat had ik daar een plezier in!

Persoonlijke begeleiding

De kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding dat is de kracht van DS Training. Het feit dat géén enkele training hetzelfde is maakt dat je nergens tegenop hoeft te zien. Je verrast jezelf met wat je kunt. Mijn grote doel was 15-20 kg binnen anderhalf jaar tijd kwijtraken ik ben nu een half jaar verder en 15 kg afgevallen en ga met plezier 3-4 keer per week trainen. Ik geloof weer in mezelf. Oh ja en dat rondje hardlopen kon ik na 50 dagen wel, ik was lopend zelfs sneller dan met de step!

Afvallen en Afslanken

Afvallen en Afslanken

Cyriel

"Deze doelstelling heb ik zeker behaald"

Voordat Cyriel begon aan Fit in 50 Days had hij voor zichzelf een duidelijke doelstelling geformuleerd. Hij wilde Conditie opbouwen en de nodige kilo’s kwijtraken. “Deze doelstelling heb ik zeker behaald”, aldus Cyriel.

“De trainingen verliepen goed. Er is veel ruimte voor individuele aandacht en er is een duidelijke groei te zien in mijn spieropbouw en conditie.”

Over de aanpak van Fit in 50 Days is Cyriel erg tevreden, maar zegt hij: “Ja, het is wel belangrijk dat je als deelnemer de motivatie in jezelf vindt en behoudt. Ik ben ook na de eerste 50 dagen doorgegaan met het aanpassen van mijn levensstijl anders had ik nooit dit resultaat kunnen behalen.”

“De variatie in de trainingen maakt dat het programma Fit in 50 Days goed vol te houden is. Ook het persoonlijk contact met zowel de trainers als de mede sporters heeft het programma leuk gemaakt. Dit laatste vindt Cyriel meteen een erg sterk punt van Fit in 50 days: persoonlijke aandacht en het groepsgevoel onder de sporters.

En Cyriel, was Fit in 50 Days de investering waard?

“Zeker weten. Het heeft ervoor gezorgd dat ik letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel zit. Mijn zelfvertrouwen is toegenomen en ik maak uit mezelf bewustere keuzes. Daarnaast heeft het sporten een verslavende werking gehad, waardoor ik nu nog steeds wekelijks met veel plezier naar DST ga!”

Afvallen en afslanken

Afvallen met Fit in 50 Days

Angelo

"Open cultuur en een gevarieerd programma"

Angelo is zijn personal training traject gestart in Juni 2017. In september van 2017 is hij bijna 12 kg afgevallen en vele malen sterker en fitter. Lees hieronder het verhaal van Angelo.

Hoe was de beginsituatie voordat je bij DSTraining begon?

Ik had een zeer slechte conditie en woog 106,5 kg, nadat ik mijn xl broek niet meer kon dicht doen was ik er klaar mee!

Wat waren je verwachtingen voordat je met personal training begon?

Dat ik met sportbegeleiding mijn spieren wat kon ontwikkelen, ik zag het niet zitten mijn eten echt aan te pakken.

Wat was je doelstelling? (En heb je deze behaald?)

Na het intake gesprek wilde ik toch iets aan mijn eetpatroon doen en wilde zeer ambitieus 6 kg afvallen in 8 weken. Uiteindelijke doel was 95 kg.

Hoe verliepen de trainingen?

Goed, ik werd elke week "getest" maar wel rustig naar een hoger niveau gebracht.

Is er voor de juiste aanpak gekozen?

Absoluut, spier ontwikkeling en gewichtsafname waren goed gebalanceerd en er is zo opgebouwd dat ik geen blessures heb ondervonden.

Wat ging er goed? (Wat vond je het leukste aan de trainingen?)

De gerichte maar toch gevarieerde training, waar de trainer de training aanpast naar gelang de vorderingen/testen die we doen om de voortgang te meten.

Wat kon er beter?

Eigenlijk niets, de resultaten zijn boven verwachting

Wat heb je gemist / wat heeft je verrast?

Ik heb niets gemist, maar ben met name verrast door de hoge mate van kennis van de trainer inzake voeding en beweging/spieren in combinatie met de zeer open school waar personal en groeps training goed op elkaar zijn afgestemd.

Wat vond je van de aanpak van de trainer?

Zeer goed, hij weet mij tot aan mijn grens te brengen en heeft door zijn aanpak welke op mijn persoonlijkheid is afgestemd weten te bereiken dat ik zeer serieus met mijn voeding aan de slag ben gegaan, wat ik eigenlijk niet van plan was!

Wat zijn de sterke punten van DSTraining?

Open cultuur, gevarieerd programma, en zelfs persoonlijke aandacht als je een keer mee draait in een groepsles!

Was jouw traject personal training de investering waard?

Absoluut, de resultaten zijn boven verwachting en het meer dan waard. ik kan me zelfs niet voorstellen dat ik niet verder ga.

Afvallen met Fit in 50 Days

 

Afvallen en afslanken met Fit in 50 Days

Denise

"Leuke afwisselende trainingen"

Doelstelling

Mijn doelstelling bij Fit in 50 days was om meer conditie op te bouwen en om een paar kilo kwijt te raken. Een jaar geleden deed ik voor het eerst mee, toen haalde ik direct mijn doel. Alle daaropvolgende edities heb ik ook meegedaan en steeds ben ik afgevallen en behaalde ik mijn doel.

Trainingen

De trainingen verliepen goed en leuk, er is genoeg afwisseling zodat het leuk blijft! Maar toch wordt er doelgericht gewerkt.

Aanpak

Omdat je in groepjes verdeeld wordt ben je extra gemotiveerd om je persoonlijke doel te behalen. Het is ook fijn dat je gebruik kunt maken van een diëtiste en tijdens de gezamenlijke trainingen krijg je inzicht in je gedrag wordt je jezelf bewust van de dingen waar je op moet letten.

Plezier

Leuke aan de trainingen is dat deze nooit hetzelfde zijn en altijd variëren, daardoor blijft het leuk om te komen. Tijdens de gezamenlijke training in de Fit in 50 Days leer je elkaar kennen en zo weet je wie er allemaal mee doen. Op die manier kun je elkaar motiveren. Ik vond het ook prettig dat je drie trainingen gezamenlijk krijgt zodat je ook kan overleggen met anderen waar zij tegenaan lopen, hier kun je zelf dan ook weer iets aan hebben.

Sterke punten

De sterke punten van DS Training zijn goede begeleiding, leuke afwisseling van de trainingen, goede uitleg en men neemt de tijd voor je als je vragen hebt daarnaast zijn er veel mogelijkheden om onder begeleiding te trainen.

Investering

Fit in 50 days is zeker de investering waard. Ik dacht persoonlijk ook niet dat het mij zou lukken om vooruitgang te boeken maar op de foto's kun je toch zien dat dit wel gelukt is. Het belangrijkste punt is dat je bewust moet worden van je gedrag. Als je gemotiveerd bent om je doel te behalen kan iedereen het. Ik zou iedereen aanraden om aan Fit in 50 days mee te doen als je doel is om af te vallen, gezonder te leven of een betere conditie wilt.

Succesverhaal Afvallen en AfslankenSuccesverhaal Afvallen en Afsanken