DST Battle 2019

Op zaterdag 14 september organiseert DSTraining de DST-battle 2019.

Tijdens deze battle staan 2 dingen centraal, de titel DST champion 2019 maar bovenal lol en gezelligheid. De battle is een mooie manier om andere sporters van DSTraining te leren kennen, maar nodig vooral ook vrienden en kennissen uit om deel te nemen want iedereen is welkom.

Sport jij altijd met een vast groepje tijdens powerboxing, small group, group training, bootcamp of Fifty fit? Schrijf je dan nu in als team voor de DST battle! In welk team zijn alle kwaliteiten aanwezig?

Praktische info:

Datum:            zaterdag 14 september 2019
Tijd:                 Ongeveer 9:00 uur tot ongeveer 12:00 uur (aansluitend een lunch)

Locatie:           DSTraining studio
Leeftijden:       Vanaf 16 jaar
Kosten:            €7,50 per persoon

Hoe werkt het:

We werken in teams van 4 deelnemers. De teams strijden onderling tegen elkaar bij de verschillende spelopdrachten. Als deelnemer hoef je niet ieder spelonderdeel mee te doen. Alleen de samenwerkingsopdracht wordt uitgevoerd door alle teamleden. Wil je graag meedoen aan de battle maar heb je geen (compleet) team, geen stress, schrijf je gewoon in en op de dag zelf worden alle teams compleet gemaakt.

Inschrijven: 

Je bent pas aangemeld voor het event na jouw betaling. Schrijf jezelf direct in via deze link

Team inschrijven:

Heb jij een compleet team, meld de deelnemers dan individueel aan via bovenstaande link en stuur een e-mail met jullie teamnaam en de namen van de deelnemers naar administratie@dstraining.nl

DST lunch

We organiseren direct na de battle een lunch voor alle deelnemer! Hierdoor is het niet mogelijk om een precieze eindtijd aan te geven. De lunch is bij de prijs inbegrepen maar uiteraard niet verplicht om aan deel te nemen.

Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten op 14 september!