DST Olympics 2020

Op 12 september is het dan zover, 1 van de weinige events die dit jaar vooralsnog gewoon doorgaat.  De DST Olympics editie 2020!
Hieronder zo kort mogelijk alle belangrijke informatie voor die dag op een rijtje:

Thema dit jaar = de Olympische Spelen.
Op het bord in de studio staat de teamindeling. Om in het thema te blijven willen we ieder team vragen om naast hun eventuele teamnaam ook een land te kiezen om te vertegenwoordigen.
Wissel telefoonnummers uit, maak een WhatsApp groep aan en deel jouw voorbereidingen met je teamgenoten. Welk land gaan jullie vertegenwoordigen, welke outfit past daarbij en welke trainingen werken jullie af om op alle Olympische nummers te scoren?

Kleding:
Zorg ervoor dat je sportieve kleding aan hebt. Omdat we de gehele dag buiten zijn, is het slim om goed de weersvoorspellingen in de gaten te houden. Bij een druppeltje regen gaan we door, bij extreme voorspellingen zijn we genoodzaakt de Olympics te annuleren.

Tijdschema:
12:00 uur - Start Olympics:
Zorg ervoor dat je geluncht hebt, DST verzorgt een snelle voedzame snack voor tijdens de spellen en de pauze.

16:45 uur - Afsluiting Olympics inclusief ceremonie.

17:00 uur – Start BBQ:
Aangezien met name de trainers hongerige en dorstige mensen zijn, hopen we eerder dan 17 uur te kunnen BBQ'en. Uiterlijk 17 uur zal heel Sportpark Vierhoeven meegenieten van de heerlijke geuren die afkomen van de grote Ofyr aanhanger die verzorgd wordt in samenwerking met BBQ Experience Center. Het BBQ pakket is inbegrepen bij jouw inschrijving.

Drinken:
In samenwerking met voetbalvereniging BSC zal er de gehele dag een (buiten)bar aanwezig zijn waar je drankjes kunt kopen. Hier kunnen jullie individueel of per team muntjes halen. Deze consumpties (€2 per muntje) kunnen naderhand per team of individu afgerekend worden waardoor je geen geld of pinpas nodig hebt die dag. In verband met alle dopingcontroles willen wij jullie verzoeken om geen alcohol te drinken zolang je nog aan de Olympics deelneemt.

Spellen:
Dit jaar doen we 6 olympische nummers. Om jullie trainingsschema naadloos aan te laten sluiten op de spelen, hierbij al een kleine preview van wat je dit jaar kunt verwachten.

  1. Mystery locations
  2. Watermanagement
  3. Roeichallenge
  4. Push - Pull estafette
  5. Mijnenveld
  6. Bench press - Back squat

Doel van de dag:
Een gezellig samenzijn in deze roerige tijd waarin we (gedwongen) afstand moeten houden. We willen uiteraard allemaal winnen en tegen vrienden en familie kunnen vertellen dat je de Olympische Spelen van 2020 gewonnen hebt. Maar laat dit a.u.b. niet het doel van de dag zijn... Het gezellig spellen spelen met en tegen elkaar is het belangrijkst. Zoals jullie zullen ervaren hoef je niet sterk, snel of fit te zijn om deze battle te winnen. De teams met het hoogst aantal punten spelen het finale spel en daar komt uiteindelijk 1 winnend team uit.

Corona virus:
Ook deze dag blijven we onszelf bewust van het Corona virus. Meld je af bij klachten, houd zowel binnen als buiten waar mogelijk afstand en help de trainers en organisatoren in het bewaken van de basisregels.

Dan als laatste:
Wij hopen jullie hiermee voldoende informatie gegeven te hebben voor nu. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd deze mail beantwoorden.
Om jouw team optimaal voor te bereiden op de Olympics is onze eigen Kim nog in te schakelen voor adviezen omtrent koolhydraten stapelen voor de wedstrijd.

Wij hebben er zin in en wensen jullie succes met de laatste voorbereidingen.