Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Smaller
Normal
Larger
Recept afdrukken
Pasta met gamba's
Overheerlijke Gamba's met pasta.
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
25
minuten
min
Gang:
Hoofdgerecht
Keuken:
Mediterraan
Trefwoord:
Vis gerecht
Porties:
1
persoon
calorieën:
445
kcal
Auteur:
DSTraining
Equipment
wokpan
Ingrediënten
8
gamba's
250
gram
spaghetti of tagliatelle
2
tenen
knoflook
8
zongedroogde tomaatjes
peter en zout
parmezaanse kaas
50
gram
bladpeterselie of rucola
Instructies
Kook de pasta, volgens de instructie op het pak
Verhit olie in de wokpan en bak de gamba’s met wat peper en zout naar smaak.
Wanneer 1 kant gaar is de gamba’s omdraaien en de knoflook en zongedroogde tomaatjes meebakken.
Wanneer de gamba’s gaar zijn de pasta toevoegen met eventueel nog wat olijfolie.
De bladpeterselie / rucola kan er bovenop of doorheen geroerd worden.
Aan tafel kunt u de Parmezaanse kaas eroverheen strooien.