Gezondheid

Personal Hormonal Profiling

Personal Hormonal Profiling bij DSTraining

Ken je dat?

Je slaapt slecht, kunt prikkels soms moeilijk hebben, je hebt af en toe onverklaarbare pijntjes, je ben vaak rusteloos, je hebt vaak of lang spierpijn, je let op je voeding en traint maar valt toch niet af, je huid/nagels/haar is niet wat het moet zijn, je hebt vaak last van boeren en/of winderigheid, je wordt moe wakker, je zit gewoon niet lekker in je vel?

Als 1 of meerdere van deze punten op jou betrekking hebben, is ons nieuwe PHP (Personal Hormonal Profiling) programma misschien wel iets voor jou! In dit programma leggen we de focus op het verbeteren van je hormonale balans. Waarom? Omdat je hormonen verantwoordelijk zijn voor het reguleren van je stofwisseling, je eetlust, fysieke kracht, je lichaamsgewicht en body-composition (de omvang van je spieren, alsmede hoeveel vet we opslaan en waar) en hoe we ons voelen. Alles draait om een balans tussen deze hormonen. Dit programma is dus niet alleen om af te slanken.

Hoe gaan we dit doen?

In het kort: we gaan ervoor zorgen dat je je opname van voedingsstoffen verbetert. Je kunt namelijk de juiste dingen eten, maar als je lichaam het niet (goed) op kan nemen heb je er weinig aan. Wat ook fijn is aan dit programma, is dat je geen calorieën hoeft te tellen of iets af hoeft te wegen. Je moet eten en vaak meer dan dat je nu doet. Één van de pijlers is namelijk dat je geen honger mag hebben. Uiteraard worden de deelnemers hierin uitgebreid voorgelicht vóór aanvang en bijgestuurd tijdens het programma.

PHP is ontworpen om door middel van een 12-punts huidplooimeting en uitgebreide vragenlijst een zeer persoonlijk advies te kunnen geven over voeding, training en suppletie. Echter, dit is qua kosten en/of discipline niet voor iedereen weggelegd.

Meetpunten Personal Hormonal Profiling

Omdat dit een pilot wordt en we iedereen de mogelijkheid willen bieden om mee te kunnen doen, ook gratis, bieden we dit op 3 verschillende niveaus aan.

  1. Do it yourself

Je schrijft je in via deze link voor het gratis 21 dagen programma. Je ontvangt dagelijks een mail met daarin uitleg over voeding, training, vrije tijd, supplementen etc. Je doorloopt dit programma zelfstandig. Als je supplementen wilt gebruiken, wat sterkt aan te raden is, kun je die ook via ons bestellen zodat je iets goedkoper uit bent.

  1. Stonger together

Je start samen met andere deelnemers aan het 21 dagen programma. Dit is het instap-programma wat eigenlijk voor iedereen in de basis al werkt. Je krijgt hierin uitgebreid uitleg over alle facetten en je wordt bijgestuurd waar nodig. Je krijgt voorbeelden van maaltijden, achtergrondinformatie over hormonen, voeding, opname etc. en toegang tot een besloten appgroep waarin ervaringen en informatie worden gedeeld. De kosten voor dit programma zijn €21,- (exclusief evt. supplementen). Tijdens of na dit programma kun je altijd nog kiezen voor optie 3.

  1. I want results!

Je start samen met de deelnemers van optie 2 en profiteert ook van alle bovengenoemde voordelen. Hiernaast krijg je een persoonlijke account in de PHP database. Je krijgt een 12-punts huidplooimeting die Jan invoert en daarbij een persoonlijke vragenlijst (80 vragen) die je zelf invoert. Vanuit het systeem krijg je dan een zeer op maat gemaakt advies over voeding, training en suppletie. Dit advies is voor 4 tot 6 weken waarna je, als je door wilt gaan, een compleet nieuw advies op maat krijgt. Je kunt kiezen om dit traject zelf te doorlopen, onder begeleiding in een kleine groep of persoonlijke begeleiding van begin tot het eind.

Meer informatie hierover tijdens de informatiebijeenkomst.

Heb jij interesse om deel te nemen aan het programma? Stuur een mail naar jan@dstraining.nl met in het onderwerp PHP- jouw naam.

We verwachten te gaan starten met de pilot medio Augustus, afhankelijk van het aantal deelnemers.