Veranderingen in 2020

Beste sporters,

Allereerst willen we jullie bedanken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar. Door jullie enthousiasme en fanatisme heeft DSTraining kunnen uitgroeien tot wat het nu is en omdat we merken dat steeds meer mensen de weg naar DSTraining weten te vinden, is het voor ons noodzakelijk om per 1 januari enkele wijzigingen te gaan doorvoeren.

Hieronder geven we een zo beknopt mogelijke beschrijving van de veranderingen die vanaf 2020 ingaan bij DSTraining:

Eenmanszaak wordt VOF. Vanaf 1 januari komt Jan van Hest fulltime voor DSTraining werken en hij wordt na een proefperiode op termijn mede eigenaar.

  • Meer lessen: Door deze samenwerking gaan we vanaf 1 januari meer groepslessen aanbieden; namelijk maandag 6.30 uur  en ook woensdag en vrijdag 9.30 uur komen vast op het rooster. Daarnaast hopen we op termijn voldoende leden te werven en te behouden om dit lesaanbod nog verder uit te breiden.
  • Group training wordt Small group training: Group training zoals nu bekend gaat vervallen. De grootte van de groep in combinatie met (de beperkte ruimte van) onze locatie en de manier waarop wij lessen willen geven, is niet langer te combineren. We willen nog meer gaan streven naar het geven van kwalitatief hoogwaardige trainingen onder optimale begeleiding waarin jullie als deelnemer vooruitgang boeken op het gebied van kracht, lenigheid, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie.
  • Small Group Training lesinhoud: De opzet en lesinhoud van Small Group Training verandert een klein beetje. We gaan werken in groepjes van maximaal 10 mensen. Daarnaast gaan we ook met Small Group Training weer lessen in de buitenlucht aanbieden. Dat wil zeggen dat het iedere training mogelijk (maar niet gegarandeerd) is dat we met de mountainbike, footbike of lopend naar buitenlocaties gaan om daar de WOD af te werken. Houd hier aub rekening mee in je kledingkeuze. Handschoenen en een extra vest zijn altijd handig en lekker voor buiten en gemakkelijk uit te trekken bij een binnen training. Of we buiten of binnen trainen hangt af van de weersomstandigheden, de inhoud van de les en het tijdstip van de dag. De trainer zal per training hierin een afweging maken.
  • Vrij trainen rooster: We hebben een vrij trainen rooster gecreëerd voor de 24H gym waarin je vrij kunt trainenIn de avonden, zaterdag- en zondagochtenden wordt aanmelden verplicht om overbezetting te voorkomen.
  • Aan- en afmelden: Aanmelden  voor een training kan voortaan vanaf 2 weken voor het trainingsmoment en kosteloos afmelden kan tot 2 uur voor aanvang van de training.
  • Begrip gevraagd: Onze huidige werkwijze kunnen we alleen handhaven indien onze leden zichzelf alleen bij echte noodgevallen last minute afmelden. Twijfel je of je gaat trainen of kunt gaan trainen? Meld jezelf dan a.u.b. pas aan wanneer je het zeker weet! Aangemeld maar het gaat toch niet lukken? Meld dan zo snel mogelijk af en wacht niet tot die laatste 2 uur. Op die manier kan je plekje optimaal gebruikt worden door andere leden en kunnen we de prijzen en het aantal deelnemers per les op het huidige niveau houden.
  • Op de wachtlijst?: Vanaf 2020 betekent dit ook echt afwachten tot er een plekje vrij komt. Wil je niet afwachten? Dan kun je jezelf inschrijven voor een ander aansluitend tijdstip of gebruik maken van de 24H gym. Wanneer wachtlijsten structureel (te lang) worden, zullen we altijd gaan kijken naar oplossingen zodat onze leden kunnen sporten op het dagdeel dat ze willen. Denk hierbij aan oplossingen als een extra training een uurtje vroeger, later of in extreme gevallen een 2e groepsles op hetzelfde moment.

Hiermee hebben we de grootste veranderingen samengevat. Wij hopen dat jullie met net zoveel plezier blijven deelnemen aan onze trainingen.

Om het huidige groepsles aanbod te blijven behouden en eventueel nieuw aanbod te creëren, hebben wij nog meer leden nodig. Wil jij ons daarbij helpen?

Aanbevelingen op social media zijn voor ons erg waardevol! Via deze link kun je ons waarderen op Facebook en via deze link kun je een Google review schrijven. Een mailtje naar info@dstraining.nl met jouw verhaal en ervaringen bij DST is ook altijd erg fijn. Dit verhaal zullen we dan delen op onze website en social media.

 

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben of tot een andere inzicht gekomen zijn, schroom dan niet en bel of mail naar Dion.

Alvast bedankt voor jullie begrip en steun!